Morningg prettyūüíč EYE LASH PRIMER ūüĒį Pagi2 morning ni kakak nk share ttg eyelash primer dri Mary Kayūüėć Jgn hengat utk skin dgn eye je kena apply primer utk dpt result yg cun, utk lashes pun sama tau! So penggunaan eye primer yg direka khas utk vulu mata ni power pasaiiiiūüĎá ūüíô Mampu hold maskara supaya long lasting ūüíô Gel putih ni mampu menebalkan setiap helaian lash supaya bila awk apply mascara, lashes nampak tebal merimbun ūüíô Nak apply lash utk sejenis yg lashes merundum mcm kakak ni, kita sepit dlu kan utk bagi lentik, after you sepit n lentikkan, bila you apply this primer, kelentikan lashes tu maintain, so xde lah lentik seminit jua kan. Bulu mata lentik ni cantik woo ūüíô Lashes nampak panjangg ūüíô Lashess look lebatt ūüíô Merapikan lashes ūüíô Gentian nilon dan kapas digunakan utk sikat bulu mata supaya lebih kemas! ūüíô Paling best, bila lashes awk lebat panjang merimbun awk dah xyah beriya guna mascara..light2 je pun dh ckup. Scara tak lngsg menjimatkan mascara tu gakkk Masih keliru dgn pilihan primer lash yg terbaik? Heii grab this one it wont let you down i telchuuuuūüėĚūüėĚ Kakak IBC lashes lentikūüíč Mysara 013 2195273 #marykaylashprimer¬† #marykaymascara¬† #MaryKayBachok¬† #marykaykosmetik¬† #marykayjertih¬† #marykaymekap¬† #maskaramarykay¬† #lashprimermarykay¬† #marykaybesut¬† #MaryKayTerengganu¬† #marykayserdang¬† #marykaypenang¬† #marykaybangi¬† #marykayrawang¬† #marykaykelantan¬† #kariermarykay¬†
Sekarang ramai pelajar yang suka mengulangkaji dengan pelbagai alatan-alatan teknologi dan ia menjadi satu SINDROM yang membawa kepada hilangnya Fokus Study. Saya tidak menghalang penggunaan alatan seperti ini di dalam mengulangkaji kerana ia juga boleh di jadikan suatu cara untuk menghilangkan perasaan BORING,JEMU,TERTEKAN dan sebagainya. Yang saya ingin tekankan KURANGKAN dan MINIMAKAN penggunaannya. Contoh apabila handset di tangan.. mulalah menekan SMS dan ketawa sorang diri.. Akhirnya melebihkan kepada bersembang melalui SMS. Apa yang terjadi? FOKUS hilang...
#Bedhead¬† & #makeup¬† #flossin¬† #nofilter¬†ūüí• ūüíĄ #redmio¬† #marykaymattelipstick¬† #LashIntensity¬† #Mascara¬† ‚ėÜOne Coat ~ I don't need falsies with this stuff ūüĎĆ . . . @casandradoesmarykay #marykaymattefoundation¬† #marykaycccream¬† #perfectingconcealer¬† DeepIvory #Thebest¬† #mymk¬† #makeupjunkie¬† #art¬† #redlipstick¬† #bestlipstickever¬† #betterthanchanel¬† #marykaylashprimer¬†
Saya tidak menggunakan berus spoolie sering, tetapi mereka boleh sangat berguna. Anda boleh menyikat anda melalui alis anda, hanya selepas anda menggunakan pensil anda. Ia akan membantu menggabungkan warna dan nada ke bawah untuk melihat lebih semula jadi. Anda juga boleh menggunakannya untuk membuang rumpun dari bulu mata selepas menggunakan maskara.
Coat bulu mata dengan Vaseline setiap malam sebelum tidur. Formula sutera ini akan melembapkan sebatan yang kering, rapuh, yang membolehkan bulu mata yang lebih baru menjadi lebih kuat dan pada gilirannya, mencegah pecahnya masa depan. Ini rawatan yang cekap kos boleh digunakan dengan jari, atau dengan tongkat maskara yang bersih dan tidak digunakan setiap malam (hanya satu lapisan diperlukan!).
Pernahkah anda melihat sekumpulan semut yang melata di merata tempat? Perhatikan bagaimana mereka bekerjasama mengangkat cebisan makanan, manisan atau sebagainya. Apabila kita kacau semut yang banyak itu, kita tiup-tiup mereka, akan bertempiaran larilah  ke sana sini. Kemudian tidak lama kemudian, kita akan lihat semut akan kembali membuat kumpulan yang sama seperti tadi, sama-sama lagi melakukan kerja yang sama. Hanya ajalnya sahaja yang memisahkan tindakan mereka itu.
Ada Tanya Bulu mata boleh lebatkan tak??? Boleh...Lash & Brow Building Serum ini boleh lebatkan Bulu mata Dan kening sekali ...Cara pakainya senang sahaja , sebelum tidur , sapukan serum ini pada pangkal bulu mata tau, jangan sapu kat bulu ajee... Pakai di waktu malam , sebab waktu malam kulit kita sangat aktif berbanding Siang.. ūüíĄPerunding Kecantikkan MaryKay Nurul 0103662673 #marykaymintbliss¬† #marykaymalaysia¬† #marykaywangsamaju¬† #marykaysekitarnya¬† #marykaylashprimer¬† #marykayultimatemascara¬† #marykaywomen¬† #marykaymalaysia¬† #marykaylipstick¬† #bulumatalebat¬† #wangsamajuseksyen2¬† #setapakkl¬† #gombak¬† #uia¬† #seremban¬† #perak¬† #ipoh¬† #eyeliner¬† #testimoni¬† #marykay¬†
Mascara is definitely not included in my current a-little-makeup gear. Duly noted, Emma. Will master how. ūüí™ūüŹľ #prayforSitiFarhah¬† If you are interested with Mary Kay Mascara, there are three ranges of mascara available, together with Lash Primer and Lash and Brow Building Serum. For more details, reach me at +60123422492. I will be more than willing to share ūüėä ūüĆľūüĆłūüĆľ #emmastone¬† #pinterest¬† #beautyquotes¬† #marykaylashes¬† #marykaylashlovemascara¬† #marykaylashlovewaterproofmascara¬† #marykayultimatemascara¬† #marykaylashprimer¬† #marykaylashandbrowbuildingserum¬† #marykaycosmetics¬† #marykaymakeup¬† #marykaymalaysia¬† #marykaykualalumpur¬† #marykayKL¬† #marykaydamansara¬† #marykaytamantun¬†
Waktu tidur boleh diketahui dengan cara mengambil suhu badan ibu yang diambil sewaktu bangun dari tidur di waktu pagi. Bagi wanita yang waktu bekerjanya di sebelah malam, maka suhu badan boleh diambil selepas 6 jam tidur secara berterusan. Catatkan suhu badan selama berturut-turut untuk jangkamasa selama 3 bulan. Dengan cara ini anda akan dapat melihat satu bentuk geraf. Daripada geraf berkenaan anda dapat melihat bilakan masa subur anda. Dengan cara ini jantina anak boleh ditentukan, iaitu:
Intern onderdeel van het accessoire. Op de bekleding van het product moet een metalen plaat-logo. Bovendien moeten de hoeken afgerond zijn (in vervalsingen zijn ze scherp). De kleur van het glazuur en de randen van de rand van de plaat moeten dezelfde kleur hebben als de hele zak. Het is ook belangrijk om te vermelden dat de tong van het slot van de binnenzak altijd een metalen opschrift Prada Milano heeft.
4.Lihat Bahasa Tubuhnya - Tidak semua wanita suka pada anda, atau mahu ikut cakap atau kemahuan anda. Anda harus memperhatikan bahasa tubuhnya. Misalnya, ketika dia berbual dengan anda. Anda pastikan samada dia menatap wajah anda terus-menerus atau tidak. Jika ya, itu bererti dia suka pada anda. Atau semasa berbincang, jarinya bermain-main gelas. Itu bermakna anda sudah hampir  mendapatkannya. Itulah tandanya dia suka kepada anda.
4.Lihat Bahasa Tubuhnya - Tidak semua wanita suka pada anda, atau mahu ikut cakap atau kemahuan anda. Anda harus memperhatikan bahasa tubuhnya. Misalnya, ketika dia berbual dengan anda. Anda pastikan samada dia menatap wajah anda terus-menerus atau tidak. Jika ya, itu bererti dia suka pada anda. Atau semasa berbincang, jarinya bermain-main gelas. Itu bermakna anda sudah hampir  mendapatkannya. Itulah tandanya dia suka kepada anda.
Ada Tanya Bulu mata boleh lebatkan tak??? Boleh...Lash & Brow Building Serum ini boleh lebatkan Bulu mata Dan kening sekali ...Cara pakainya senang sahaja , sebelum tidur , sapukan serum ini pada pangkal bulu mata tau, jangan sapu kat bulu ajee... Pakai di waktu malam , sebab waktu malam kulit kita sangat aktif berbanding Siang.. ūüíĄPerunding Kecantikkan MaryKay Nurul 0103662673 #marykaymintbliss¬† #marykaymalaysia¬† #marykaywangsamaju¬† #marykaysekitarnya¬† #marykaylashprimer¬† #marykayultimatemascara¬† #marykaywomen¬† #marykaymalaysia¬† #marykaylipstick¬† #bulumatalebat¬† #wangsamajuseksyen2¬† #setapakkl¬† #gombak¬† #uia¬† #seremban¬† #perak¬† #ipoh¬† #eyeliner¬† #testimoni¬† #marykay¬†
Assalamualaikum..hye semua ūüėäūüėä . Teringin nak bulu mata yang lebat & lentik?? Boleh..TAPI DENGAN SATU SYARAT! jangan sesekali tukar ciptaan Allah tau ūüė°.. . Jangan pakai bulu mata palsu, jangan tanam bulu mata palsu..Allah marah..haaa..pakai mascara xpe ūüėäūüėä.. . Tapi sebelum pakai mascara tu, pakai la primer dulu..komfem lebih lentik bulu mata uolls tau.. ūüíč‚̧ūüĆĻ . #mascara¬† #mascaraprimer¬† #lash¬† #lashprimer¬† #marykay¬† #marykayprimer¬† #marykaymascara¬† #mascaramarykay¬† #marykaylashprimer¬† #lashprimermarykay¬† #marykaymalaysia¬† #marykayperak¬† #marykaytanjungmalim¬† #marykayupsi¬† #mkizyannadzirah¬† #bulumatacantik¬† #bulumatalentik¬† #bulumatalawa¬†
Hai uols... nak bulu mata panjang dan lebat serta sihat?? Shikin ada penyelesaiannya.. ūüĎáūüĎáūüĎá . LASH PRIMER MARYKAY ūüíźmenambahkn kelebatan mata n mencipta bulu mata yg tampak lebih panjang dgn serta merta. ūüíź berus dwi-fungsi direka khas dgn menggabungkn gentian kapas n nilon utk menyalut n menyikat bulu mata. ūüíźmengukuh n merapikn bulu mata ūüíźmelentikkn bulu mata n membntu lentikn bulu mata kekal lebih lama. . So.. katakn tidak pada bulu mata palsu ‚ėļ Shikin 0195818095 Beauty Consultant marykay #MaryKay¬† #MaryKayMalaysia¬† #MaryKayMy¬† #MaryKayKualaLumpur¬† #MaryKayKL¬† #MaryKaySelangor¬† #MaryKaySkincare¬† #marykaysabah¬† #MaryKayCosmetics¬† #marykaysarawak¬† #MaryKayProducts¬† #KosmetikTerbaik¬† #BeautyConsultant¬† #MakeUpArtisMalaysia¬† #SayaJualKosmetik¬† #MakeUp¬† #MakeUpClass¬† #Mascara¬† #MascaraMaryKay¬† #MaryKayMascara¬† #LashPrimer¬† #LashPrimerMaryKay¬† #MaryKayLashPrimer¬† #LashSpa¬† #Lash¬† #Lashes¬† #BuluMata¬† #BuluMataLentik¬† #BuluMataLebat¬† #BuluMataPanjang¬†

Sekarang ramai pelajar yang suka mengulangkaji dengan pelbagai alatan-alatan teknologi dan ia menjadi satu SINDROM yang membawa kepada hilangnya Fokus Study. Saya tidak menghalang penggunaan alatan seperti ini di dalam mengulangkaji kerana ia juga boleh di jadikan suatu cara untuk menghilangkan perasaan BORING,JEMU,TERTEKAN dan sebagainya. Yang saya ingin tekankan KURANGKAN dan MINIMAKAN penggunaannya. Contoh apabila handset di tangan.. mulalah menekan SMS dan ketawa sorang diri.. Akhirnya melebihkan kepada bersembang melalui SMS. Apa yang terjadi? FOKUS hilang...
#farsali  #unicornessence  #hudabeautyrosegoldpalette  #colourpop  #lipprimer  #kyliecosmetics  #maryjok  #marykay  #mymarykaylife  #marykayfoundation  #marykaylashprimer  #abh  #abhilluminator  #rivierailluminator  #marykaytranslucentloosepowder  #marykayskindinaviasettingspray  #marykayskincare  #katvondtattooliner  #katvondshadeandlight  #lipsticklover  #tarte  #maccosmetics  #paintpotchilledonice  #eastermakeup  #easter  #nofilter  #browngirlmakeup  #livingwithRA  #puffyface 
A few of our magic wands! https://www.marykay.com/mlipsey/en-us/products/makeup/eyes/mascara-lashes #marykaycosmetics  #marykayultimatemascara  #marykaylashlovemascara  #marykaylashlovewaterproofmascara  #marykaylashlovelengtheningmascara  #marykaylashintensitymascara  #marykaylashprimer  #marykaylashandbrowbuildingserum  #brows  #lashes  #mascara 

Maskara mempunyai keupayaan untuk menarik perhatian mata anda dan membuat bulu mata anda kelihatan cantik. Ia menjadikan mata anda menonjol. Sekiranya terdapat sebarang kesilapan solek, ia juga boleh dielakkan dengan bulu mata yang cantik, gelap, panjang dan bergulung. Jadi di sini saya berkongsi 16 petua maskara hebat yang akan membantu anda mencapai aplikasi terbaik dengan maskara kegemaran anda. ūüôā

×