Tiada apa-apa jeritan "datang dan dapatkan saya" seperti wink menggoda panjang anda panjang ke arah boo terbaru anda. Tidak semua dari kita diberkati dengan sebatan yang tebal dan indah - yang saya rasa adalah yang menjadikan industri maskara dalam perniagaan. Tetapi anda boleh melakukan perkara lain untuk membantu melembutkan dan menyegarkan bulu mata anda dan menjadikannya lebih lama:
:‚≠ź MARY KAY LASH PRIMER ‚≠ź . Lapisan primer yang jernih ini memberikan anda bulu mata yang lebih kuat, tampak lebih lebat dan dramatik apabila digunakan bersama mascara Mary Kay. Ia merupakan mascara asas diformulasi cepat kering serta menguatkan dan membantu kelentikkan bulu mata yang maksimum. Boleh digunakan tanpa penambahan mascara untuk yang gemar dengan natural look.. Lash Primer tanpa mengelupas serta mudah dibuang.. ūüėČ 016-8606294 Your Mary Kay Independent Beauty Consultant. . #marykaylashprimer¬† #lashprimer¬† #marykaymakeup¬† #marykay¬† #ilovemarykay¬† #sayajual¬† #marykaysarawak¬† #marykaykuching¬†
Kurangkan Pengambilan Garam - Jangan makan gelojoh kerana ketika anda menelan terlalu cepat, udara tertahan dalam usus dan membentuk gas yang dapat mengakibatkan penggelembungan perut. Duduk ketika makan dan kunyah makan secara perlahan-lahan. Makanan yang tidak terkunyah menjadi bahagian-bahagian kecil tidak dapat dicerna dengan sempurna yang kemudian menghasilkan banyak gas yang menimbulkan penggelembungan.
Ada sesetengah wanita amat bertuah kerana memiliki bulu mata yang cantik dan melentik. Bulu mata lebat membuatkan mata nampak galak dan lebih menawan berbanding wanita yang bulu matanya pendek dan tipis. Bagi wanita yang kurang bulu mata dan sudah berbiasa mengenakan bulu mata palsu, pasti akan terasa janggal melihat wajah tanpa efek bulu mata palsu. Ada kalanya, maskara tidak membantu biarpun menjanjikan efek bulu mata yang panjang serta-merta dengan beberapa lapisan sapuan.
Ada Tanya Bulu mata boleh lebatkan tak??? Boleh...Lash & Brow Building Serum ini boleh lebatkan Bulu mata Dan kening sekali ...Cara pakainya senang sahaja , sebelum tidur , sapukan serum ini pada pangkal bulu mata tau, jangan sapu kat bulu ajee... Pakai di waktu malam , sebab waktu malam kulit kita sangat aktif berbanding Siang.. ūüíĄ Perunding Kecantikkan MaryKay Maznin 01119706957 #marykaymintbliss¬† #marykaymalaysia¬† #marykaywangsamaju¬† #marykaysekitarnya¬† #marykaylashprimer¬† #marykayultimatemascara¬† #marykaywomen¬† #marykaymalaysia¬† #marykaylipstick¬† #bulumatalebat¬† #wangsamajuseksyen2¬† #setapakkl¬† #gombak¬† #uia¬† #seremban¬† #perak¬† #ipoh¬† #eyeliner¬† #testimoni¬† #marykay¬†
Assalamualaikum..hye semua ūüėäūüėä Teringin nak bulu mata yang lebat & lentik?? . . Boleh..TAPI DENGAN SATU SYARAT! jangan sesekali tukar ciptaan Allah tau ūüė°.. Jangan pakai bulu mata palsu, jangan tanam bulu mata palsu..Allah marah..haaa..pakai mascara xpe ūüėäūüėä.. . . . Tapi sebelum pakai mascara tu, pakai la primer dulu..komfem lebih lentik bulu mata uolls tau.. ūüíč‚̧ūüĆĻ . . #mascara¬† #mascaraprimer¬† #lash¬† #lashprimer¬† #marykay¬† #marykayprimer¬† #marykaymascara¬† #mascaramarykay¬† #marykaylashprimer¬† #lashprimermarykay¬† #marykaymalaysia¬† #marykayperak¬† #marykaytanjungmalim¬† #marykayupsi¬† #mkizyannadzirah¬† #bulumatacantik¬† #bulumatalentik¬† #bulumatalawa¬†
Best kept secret to having amazing lashes. PRIME PRIME PRIME! Add dramatic definition to your eyes to create fuller lashes when used as a basecoat under mascara. Or wear the clear formula alone for a natural look. Are you ready to take your lashes to the next level? ūüôĆūüŹĽ . . . . . #marykaylashprimer¬† #pinkcaddy¬† #repost¬† #conditions¬† #lashesonfleek¬† #nextlevel¬† #bossbabe¬† #stonyplain¬† #mymklife¬†

LASH PRIMER MARYKAY ūüíźmenambahkn kelebatan mata n mencipta bulu mata yg tampak lebih panjang dgn serta merta. ūüíź berus dwi-fungsi direka khas dgn menggabungkn gentian kapas n nilon utk menyalut n menyikat bulu mata. ūüíźmengukuh n merapikn bulu mata ūüíźmelentikkn bulu mata n membntu lentikn bulu mata kekal lebih lama. . So.. katakn tidak pada bulu mata palsu ‚ėļ Azlina 019-7387865 Beauty Consultant Marykay #MaryKay¬† #MaryKayMalaysia¬† #MaryKaykluang¬† #MaryKayjb¬† #MaryKaySkincare¬† #marykaykulai¬† #MaryKayProducts¬† #KosmetikTerbaik¬† #BeautyConsultant¬† #MakeUpArtisMalaysia¬† #SayaJualKosmetik¬† #MakeUp¬† #MakeUpClass¬† #Mascara¬† #MascaraMaryKay¬† #MaryKayMascara¬† #LashPrimer¬† #LashPrimerMaryKay¬† #MaryKayLashPrimer¬† #LashSpa¬† #Lash¬† #Lashes¬† #BuluMata¬† #BuluMataLentik¬† #BuluMataLebat¬† #BuluMataPanjang¬†
MARY KAY Lash Primer 8g PRE-ORDER Whatsapp 012-5804012 for the price ♡ Free postage ♡ Free MK cosmetics/skincare samples Notes: 1. Add dramatic definition to your eyes to create fuller lashes when used as a basecoat under mascara 2. Or wear the clear formula alone for a natural look 3. Instantly intensifies lash volume and creates longer-looking lashes 4. Lifts lashes and helps them stay curled longer 5. Coats without flaking, yet removes effortlessly 6. Helps mascara wear longer 7. Glycerin helps condition and smooth the skin by adding, attracting or retaining moisture 8. Aloe Leaf Juice (Aloe barbadensis) is a soothing agent known for its calming properties 9. Allantoin is a conditioner that improves the appearance of skin #PS4uMaryKay  #PS4uEye  #PS4uBase  #marykay  #marykaymalaysia  #marykayskincare  #marykaymakeup  #marykaycosmetics  #marykaycosmetic  #marykaymy  #marykaylovers  #marykaylashprimer  #marykaylashbase  #marykaylash  #marykayprimer  #marykaybase  #marykayeye  #marykayeyemakeup 

Ada sesetengah wanita amat bertuah kerana memiliki bulu mata yang cantik dan melentik. Bulu mata lebat membuatkan mata nampak galak dan lebih menawan berbanding wanita yang bulu matanya pendek dan tipis. Bagi wanita yang kurang bulu mata dan sudah berbiasa mengenakan bulu mata palsu, pasti akan terasa janggal melihat wajah tanpa efek bulu mata palsu. Ada kalanya, maskara tidak membantu biarpun menjanjikan efek bulu mata yang panjang serta-merta dengan beberapa lapisan sapuan.

Beauty Tip Tuesday!ūüíčūüíĄ Curl lashes, then apply Mary Kay Lash Primer, placing it as close to base of lash line as possible. Gently wiggle the brush back and forth up to the tip of the lashes to get an even coat on entire lash. Next, using the tip of the brush, apply a little mascara for intense flawless lashes! ūüíüūüíč #lovemymklife¬† #beautytiptuesday¬† #flawlesslashes¬† #marykaylashprimer¬†


Anda telah meluangkan masa dalam pelbagai program kecergasan, menguji pelbagai diet fad, dan mendidik diri anda dalam kajian nutrisi dan kecergasan terbaru, tetapi anda hanya berasa kecewa, tertanya-tanya mengapa badan anda tidak bersaing dengan angka fit yang menyusup ke dalam Akaun Instagram. (Lihat 6 Akaun Kesihatan Instagram Positif Badan untuk perubahan yang menyegarkan
Suka mengembara, cuba resipi baru, buat cross-stitch, masuk muzium ‚Äď tapi kebanyakannya sempat buat dalam fikiran saja sebab susahnya nak cari masa terluang! Lebih suka memerhati daripada bercakap (penat kan cakap banyak?) dan sangat menghargai seni. Cara jadi wanita bahagia? Jangan peduli apa kata orang. Jika tak penting, masuk telinga kanan keluar telinga kiri. Jangan biar ia mengganggu emosi dan minda kamu.

Tahukah anda cara menanggalkan solekan mata merupakan salah satu sebab bulu mata gugur? Ada kalanya anda menggosok atau menyapu kuat pada kelopak mata untuk menanggalkan  solekan pembayang mata, eye liner dan maskara bulu mata tertanggal. Pemakaian maskara yang tebal secara kerap juga akan membuatkan bulu mata menjadi berat dan condong ke bawah dan serta menjejaskan kelentikan bulu mata. Jika tidak menggunakan penanggal mekap yang berkesan, maka inilah kemungkinannya.


Pernahkah anda melihat sekumpulan semut yang melata di merata tempat? Perhatikan bagaimana mereka bekerjasama mengangkat cebisan makanan, manisan atau sebagainya. Apabila kita kacau semut yang banyak itu, kita tiup-tiup mereka, akan bertempiaran larilah  ke sana sini. Kemudian tidak lama kemudian, kita akan lihat semut akan kembali membuat kumpulan yang sama seperti tadi, sama-sama lagi melakukan kerja yang sama. Hanya ajalnya sahaja yang memisahkan tindakan mereka itu.
Tidak mengandungi minyak. Sgt sesuai dipakai untuk semua jenis kulit.Merupakan salah satu dr supplement dalam produk Mary Kay kerana selain membersihkan solekan pada wajah, dalam masa yg sama ianya mencuci dan melembap.Mengandungi SILIKON yang berfungsi untuk merawat dan menganjalkan kulit dlm satu sapuan. Ini bermakna Oil Free Make Up Remover ni bukan sekadar pencuci mekap tetapi ianya berfungsi utk merawat wajah dan kulit dari kusam akibat pemakaian mekap yang terlalu lama dan juga selamat digunakan untuk mencuci bibir.Mampu menanggalkan kotoran mekap 'Water Proof' dengan satu cucian shj. Malah ia menanggalkan make up dalam cara yang lembut, ringan dan nyaman pd kulit wajah.
×