My lashes were getting brittle and literally breaking off or snapping in half! But I've been using a facial oil with collagen and today I bought some Mary Kay mascara and mascara primer! Love it! An it was 50% off oooh giiirl! #ballinonabudget #marykaycosmetics #marykaymascara #marykaylashlove #marykaylashprimer #ooohgirl #longlashdivas #mascaramadness #mascaraandcoffeeareagirlsbestfriend #greeneyedgirl #septumpiercing #peircedandproud 

Sekiranya anda seperti kami, anda mungkin menghabiskan banyak masa untuk memanjangkan, memuntahkan, dan menggulung bulu mata anda. Sangat mudah lupa bahawa mereka bukan hanya aksesori-mereka sebenarnya melindungi mata anda dari perengsa seperti debu, peluh, dan juga matahari. Kami meminta ahli kulit dermatologi yang berpangkalan di Minneapolis, Brian Zelickson, MD, seorang profesor dermatologi bersekutu di University of Minnesota, untuk menyampaikan fakta yang mesti diketahui yang akan menjadikan bulu mata anda sihat dan cantik.

Petua 6 : Ambil sedikit beras, kunyit hidup dan sedikit bawang putih. Kisar bahan-bahan ini sehingga halus. Kemudian, campurkan dengan sedikit air dan ratakan ke muka. Biarkan sehingga kering dan kemudian gosokkan perlahan-lahan sama seperti memakai skrub. Setelah itu bilaskan dengan air suam. Lakukan setiap hari dan anda akan mendapat hasil yang memuaskan.
Pakaian yang kotor terkena dakwat maka dicuci dengan cuka atau air asam limau. Jika terkena minyak tanah pula, kain itu diwap dahulu sebelum dicuci. Kotor yang terkena minyak pula maka maka dicuci dengan disapukan bedak dan biarkan bedak itu di situ selama beberapa minit kemudian baru basuh. Jika pakaian terkena darah maka dibilas dulu dengan air suam sebelum dibasuh.

Intern onderdeel van het accessoire. Op de bekleding van het product moet een metalen plaat-logo. Bovendien moeten de hoeken afgerond zijn (in vervalsingen zijn ze scherp). De kleur van het glazuur en de randen van de rand van de plaat moeten dezelfde kleur hebben als de hele zak. Het is ook belangrijk om te vermelden dat de tong van het slot van de binnenzak altijd een metalen opschrift Prada Milano heeft.

♡ #Freepostage  ♡ #Pospercuma  ♡ #FreeMarykay  cosmetics/skincare samples Hanah 0193707155 Mary Kay Sales Director MARY KAY Lash Primer 8g Notes: 1. Add dramatic definition to your eyes to create fuller lashes when used as a basecoat under mascara 2. Or wear the clear formula alone for a natural look 3. Instantly intensifies lash volume and creates longer-looking lashes 4. Lifts lashes and helps them stay curled longer 5. Coats without flaking, yet removes effortlessly 6. Helps mascara wear longer 7. Glycerin helps condition and smooth the skin by adding, attracting or retaining moisture 8. Aloe Leaf Juice (Aloe barbadensis) is a soothing agent known for its calming properties 9. Allantoin is a conditioner that improves the appearance of skin #marykayhanah  #marykay  #marykaymalaysia  #marykayskincare  #marykaymakeup  #marykaycosmetics  #marykaycosmetic  #marykaymy  #marykaylovers  #marykaylashprimer  #marykaylashbase  #marykaylash  #marykayprimer  #marykaybase  #marykayeye  #marykayeyemakeup 
Buat senaman 'sit up' dan 'push up' setiap kali bangun tidur pada waktu pagi dan pada waktu petang  selepas balik kerja. Lakukan sebanyak 20 kali setiap set. Tambah jumlah 'sit up' dan 'push up' dari hari ke hari sehingga mampu untuk membuat 100 kali setiap set. Dengan cara ini, anda bukan sahaja boleh menurunkan berat badan dengan cepat, malah berpotensi untuk mendapat abs yang cantik berketul-ketul.
Kebanyakan wanita inginkan bulu mata yang tampak lebih panjang dan lebat. Betul tak? Baik ngaku cepat... Hehe. Nak tau rahsia bulu mata tampak lebih panjang dan lebat tak? Teruskan membaca k 👇 Pakailah Lash Primer ni! Bulu mata anda akan tampak lebih panjang dan lebat dengan serta-merta! Bestnya! 😍 Lash Primer ni tak berwarna tau (jernih). Jadi, anda boleh pakai dengan mascara yang mempunyai warna, ataupun pakai Lash Primer ni je pun dah cukup. Tak de masalah 👌 Nak buat Lash Spa tak? Meh roger Qila meh 😉 Aqilah Jamaludin 0194491701 Senior Consultant #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #MaryKayMy  #MaryKayKualaLumpur  #MaryKayKL  #MaryKaySelangor  #MaryKayPuncakAlam  #MaryKaySkincare  #MaryKayCosmetics  #MaryKayProducts  #KosmetikTerbaik  #BeautyConsultant  #MakeUpArtisMalaysia  #SayaJualKosmetik  #MakeUp  #MakeUpClass  #Mascara  #MascaraMaryKay  #MaryKayMascara  #LashPrimer  #LashPrimerMaryKay  #MaryKayLashPrimer  #LashSpa  #Lash  #Lashes  #BuluMata  #BuluMataLentik  #BuluMataLebat  #BuluMataPanjang 
Apabila bangun pagi, jika membasuh muka, elakkan dari mencucinya menggunakan sebarang alat pencuci atau mengesat muka dengan sebarang pengesat. Biarkan air itu kering sendiri pada muka. Jika mengambil air sembahyang pun, usahlah dikesat air itu, biarkan ia kering sendiri. Ini berfaedah mengekalkan kecantikan asli wanita, dan rnenjadikan muka bercahaya dan segar kerana pelembap asli muka tidak dibuang.
Ada kala, wanita suka membandingkan diri dengan bekas kekasih teman lelaki – risau sangatlah kamu tak dapat menandinginya daripada banyak segi. Mungkin bekas kekasih si dia mempunyai kelebihan tersendiri. Tetapi kamu kena ingat, ada sebab mengapa mereka tidak bersama lagi. Mungkin dalam senyap-senyap dia suka periksa e-mel atau mesej telefon si dia. Atau mungkin juga memotong kuku kaki dalam kereta tanpa segan silu. Exes are exes for a reason.
Morningg pretty💋 EYE LASH PRIMER 🔰 Pagi2 morning ni kakak nk share ttg eyelash primer dri Mary Kay😍 Jgn hengat utk skin dgn eye je kena apply primer utk dpt result yg cun, utk lashes pun sama tau! So penggunaan eye primer yg direka khas utk vulu mata ni power pasaiiii👇 💙 Mampu hold maskara supaya long lasting 💙 Gel putih ni mampu menebalkan setiap helaian lash supaya bila awk apply mascara, lashes nampak tebal merimbun 💙 Nak apply lash utk sejenis yg lashes merundum mcm kakak ni, kita sepit dlu kan utk bagi lentik, after you sepit n lentikkan, bila you apply this primer, kelentikan lashes tu maintain, so xde lah lentik seminit jua kan. Bulu mata lentik ni cantik woo 💙 Lashes nampak panjangg 💙 Lashess look lebatt 💙 Merapikan lashes 💙 Gentian nilon dan kapas digunakan utk sikat bulu mata supaya lebih kemas! 💙 Paling best, bila lashes awk lebat panjang merimbun awk dah xyah beriya guna mascara..light2 je pun dh ckup. Scara tak lngsg menjimatkan mascara tu gakkk Masih keliru dgn pilihan primer lash yg terbaik? Heii grab this one it wont let you down i telchuuuu😝😝 Kakak IBC lashes lentik💋 Mysara 013 2195273 #marykaylashprimer  #marykaymascara  #MaryKayBachok  #marykaykosmetik  #marykayjertih  #marykaymekap  #maskaramarykay  #lashprimermarykay  #marykaybesut  #MaryKayTerengganu  #marykayserdang  #marykaypenang  #marykaybangi  #marykayrawang  #marykaykelantan  #kariermarykay 
Ini adalah berus eyeshadow kegemaran saya. Mengapa? Ia begitu serba boleh! Anda boleh melakukan apa sahaja dengannya. Terima kasih kepada bulu yang tebal dan runcing, ia berfungsi dengan baik untuk memakai eyeshadows di seluruh tudung. Anda boleh menggunakannya untuk menendang eyeshadows pada tudung untuk melihat yang sengit, atau menyapu mereka pada browbone untuk mencuci warna. Dalam secubit, anda juga boleh menggunakannya untuk menggabungkan eyeshadows dalam lipatan.
Beauty Tip Tuesday!💋💄 Curl lashes, then apply Mary Kay Lash Primer, placing it as close to base of lash line as possible. Gently wiggle the brush back and forth up to the tip of the lashes to get an even coat on entire lash. Next, using the tip of the brush, apply a little mascara for intense flawless lashes! 💟💋 #lovemymklife  #beautytiptuesday  #flawlesslashes  #marykaylashprimer 
Pakaian yang kotor terkena dakwat maka dicuci dengan cuka atau air asam limau. Jika terkena minyak tanah pula, kain itu diwap dahulu sebelum dicuci. Kotor yang terkena minyak pula maka maka dicuci dengan disapukan bedak dan biarkan bedak itu di situ selama beberapa minit kemudian baru basuh. Jika pakaian terkena darah maka dibilas dulu dengan air suam sebelum dibasuh.
Sebelum pakai Maskara, Kita pakai Lash Primer dulu. Ada byk kelebihannya taw! 😍 . 💕 Berus Dwi-Fungsi direka khas dengan menggabungkan gentian kapas & nilon untuk menyalut dan menyikat bulu mata. 💕 Melentikkan bulu mata & membantu lentikan bulu mata kekal lebih lama. 💕 Menambahkan kelebatan bulu mata & mencipta bulu mata tampak lebih panjang dengan serta merta. 💕 Mengukuh dan merapikan bulu mata. . For more information can contact me now. Just Click wassap link at my bio profile. 😉 . Lia, 0136138224 Mary Kay Beauty Consultant . #marykaymalaysia  #marykaypromotion  #marykayperfume  #marykaycityscape  #marykayforeverdiamond  #marykaythinkingoflove  #marykayoceanperfume  #mkmen  #WaterproofMascara  #marykayeyeliner  #clearProofDeepcleansingcharcoalmask  #OilFreeHydratingGel  #microdermabrasionrefine  #poreminimizer  #firmingeyecream  #botanicaleffectmask  #skincareterbaik  #marykaybotanicaleffect  #marykayskincareterbaik  #ilovemarykay  #botanical  #beauty  #sunprotector  #basicskincare  #beauty  #acne  #selkulitmati  #mask  #marykaylashprimer  #mascara 
🎀 MARY KAY LASH LOVE WATERPROOF MASCARA 🎀 . Mentakrif dan melebatkan bulu mata dengan formula kalis air . Kne hujan pun steady lagi gurl 💁🏻 . Love ❤️, FATIN, Beauty Consultant Mary Kay +6014.522.8460 . #ilovemarykay  #marykaybeautyconsultant  #marykaycheras  #marykayproduk  #marykaycosmetics  #eyelashes  #marykaylashprimer  #marykaymascara  #mascara  #lashprimer  #marykayultimate  #marykayultimatemascara  #ultimatemascara  #bigeyes 
Salah satu sikat berus kegemaran saya ialah MAC 214 Short Shader Brush ($ 25.00). Berus MAC adalah mahal, tetapi anda benar-benar tidak boleh salah dengan mereka, dan, jika anda menjaga mereka dengan baik, mereka kekal selama-lamanya. Tetapi jika anda lebih suka sesuatu yang lebih murah, selalu ada E.L.F Essential Smudge Brush ($ 1.00). Ia juga pekerjaan yang hebat.
Feeling confident. #femmemarykay  #marykay  #marykayvancouverwa  #marykaytimewise  #marykaybrushset  #marykayfoundationprimer  #marykayeyeprimer  #marykayperfectingconcealer1 .5 #marykaymattewearliquidfoundationbeige5  #marykaymineralpowderfoundationbeige0 .5 #marykaymineralcheekcolorduoripewatermelon  #matykaymineraleyeshadowgoldcoast  #matykaymineraleyeshadowamberblaze  #marykaycreamshadowicedcocoa  #marykaylashprimer  #marykayliquideyeliner  #marykaylashintensitymascara  #marykayultimatemascara  #marylaylipprimer  #marykayredlipliner  #marykayfirecrackerlipstick 
Tingkatkan aktiviti fizikal anda. Latih diri berjalan sekurang-kurangnya 400 meter sehari. Anda tidak semestinya perlu pergi ke gym atau berjogging di padang permainan. Objektif utama adalah untuk membakar lebih banyak kalori. Lakukan aktiviti seperti park kereta anda lebih jauh dari destinasi yang      hendak dituju dan pilih untuk menggunakan tangga daripada menggunakan lif.

Tiada apa-apa jeritan "datang dan dapatkan saya" seperti wink menggoda panjang anda panjang ke arah boo terbaru anda. Tidak semua dari kita diberkati dengan sebatan yang tebal dan indah - yang saya rasa adalah yang menjadikan industri maskara dalam perniagaan. Tetapi anda boleh melakukan perkara lain untuk membantu melembutkan dan menyegarkan bulu mata anda dan menjadikannya lebih lama:
×