Hai uols... nak bulu mata panjang dan lebat serta sihat?? Shikin ada penyelesaiannya.. 👇👇👇 . LASH PRIMER MARYKAY 💐menambahkn kelebatan mata n mencipta bulu mata yg tampak lebih panjang dgn serta merta. 💐 berus dwi-fungsi direka khas dgn menggabungkn gentian kapas n nilon utk menyalut n menyikat bulu mata. 💐mengukuh n merapikn bulu mata 💐melentikkn bulu mata n membntu lentikn bulu mata kekal lebih lama. . So.. katakn tidak pada bulu mata palsu ☺ Shikin 0195818095 Beauty Consultant marykay #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #MaryKayMy  #MaryKayKualaLumpur  #MaryKayKL  #MaryKaySelangor  #MaryKaySkincare  #marykaysabah  #MaryKayCosmetics  #marykaysarawak  #MaryKayProducts  #KosmetikTerbaik  #BeautyConsultant  #MakeUpArtisMalaysia  #SayaJualKosmetik  #MakeUp  #MakeUpClass  #Mascara  #MascaraMaryKay  #MaryKayMascara  #LashPrimer  #LashPrimerMaryKay  #MaryKayLashPrimer  #LashSpa  #Lash  #Lashes  #BuluMata  #BuluMataLentik  #BuluMataLebat  #BuluMataPanjang 
Minum Banyak Air - Jika perut penuh disebabkan oleh penyimpanan air, anda sebenarnya dapat mengurangi masalah tersebut dengan minum air lebih banyak. Hal ini akan mencairkan konsentrasi sodium dalam tubuh sehingga meningkatkan jumlah air yang keluar dari sistem tubuh. Minum lebih banyak air juga menjamin fungsi hempedu efektif untuk mengeluarkan bahan toksin.. Jangan mengubah pengambilan air saat diet kerana banyak bahan yang sulit dicerna dan dapat menyebabkan perut menggelembung.

Check out my wing!!! I still need some practice, but the brush on this liquid eyeliner makes it easy to get the look I want. *****Also this..... I'm currently rocking 2 bald spots on my left eye from eyelashes falling out.....awesome😑 The lash primer has helped to add fullness where I need it and lengthen what I already have. I am also one that has flakes and smudges at the end of the day from my mascara, but the lash primer wins again! #marykayliquideyeliner  #marykaylashprimer  #myfirstMKduckface  🐥

Assalamualaikum..hye semua 😊😊 Teringin nak bulu mata yang lebat & lentik?? . . Boleh..TAPI DENGAN SATU SYARAT! jangan sesekali tukar ciptaan Allah tau 😡.. Jangan pakai bulu mata palsu, jangan tanam bulu mata palsu..Allah marah..haaa..pakai mascara xpe 😊😊.. . . . Tapi sebelum pakai mascara tu, pakai la primer dulu..komfem lebih lentik bulu mata uolls tau.. 💋❤🌹 . . #mascara  #mascaraprimer  #lash  #lashprimer  #marykay  #marykayprimer  #marykaymascara  #mascaramarykay  #marykaylashprimer  #lashprimermarykay  #marykaymalaysia  #marykayperak  #marykaytanjungmalim  #marykayupsi  #mkizyannadzirah  #bulumatacantik  #bulumatalentik  #bulumatalawa 
🌼MARY KAY LASH PRIMER🌼 ğŸ“ŽLapisan primer yang jernih ini memberikan anda bulu mata yang lebih kuat, tampak lebih lebat dan dramatik apabila digunakan bersama maskara Mary Kay. ğŸ“ŽIa merupakan maskara asas diformulasi cepat kering serta menguatkan dan membantu melentikkan bulu mata yang maksimum. Boleh digunakan tanpa penambahan mascara untuk yang gemar dengan natural look.. Lash Primer tanpa mengelupas serta mudah dibuang.. Dm @ whatsapp 0199478446 Love, shimahashim #marykaylashprimer  #marykaycosmetics  #marykaykuantan  #marykaymalaysia 
Mascara Mary Kay😍😍 🌸Lash primer: utk lembutkan bulu mata. Pakai sblm sapu mascara..so mascara x bergumpal kat bulu mata. Senang sapuan dan nampak lebih lentik 🌸 lash love : utk nak nampak bulu mata lentik tapi x over. Daily use..sesuai pakai sebelum gi kerja. Sgt ringan x rasa mcm pakai mascara. Utk first timer...mudah pakai lash love 🌸 lash love waterproof : sama mcm lash love cuma formula kalis air. Kalau tgh cuti solat tu...sesuai pakai 🌸 ultimate mascara: nak bagi nampak bulu mata lebih tebal....ala ala hindustan tu..tebal dan lentik. Cara pakai: Lash primer > lash love > ultimate.....💃 confirm bulu mata Hindustan. Selamat mencuba. #marykaybandarputra  #marykaykulai  #marykaymascara  #marykaylashlove  #marykaylashprimer  #marykayultimate  #marykaylashlovewaterproof 
Mary Kay Lash Primer🍃 . Lash primer mascara buatkan bulu mata anda lebih panjang & tebal. Semestinya akan kelihatan gojes gitu tau. . . Jom wasap untuk maklumat detail & free consultant. . Ira_Mk Beauty Consultant 0128208625 #cosmetics  #mascaramarykay  #marykaylashprimer  #marykaylashprimermascara  #marykay  #iramk  #muamalaysia  #iramarykay  #ilovemarykay  #marykayproduct  #marykaysegamat  #marykaymysg  #marykaykelantan  #marykayskincare  #kulitsihat  #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultant  #beautyconsultant 

Morningg pretty💋 EYE LASH PRIMER 🔰 Pagi2 morning ni kakak nk share ttg eyelash primer dri Mary Kay😍 Jgn hengat utk skin dgn eye je kena apply primer utk dpt result yg cun, utk lashes pun sama tau! So penggunaan eye primer yg direka khas utk vulu mata ni power pasaiiii👇 💙 Mampu hold maskara supaya long lasting 💙 Gel putih ni mampu menebalkan setiap helaian lash supaya bila awk apply mascara, lashes nampak tebal merimbun 💙 Nak apply lash utk sejenis yg lashes merundum mcm kakak ni, kita sepit dlu kan utk bagi lentik, after you sepit n lentikkan, bila you apply this primer, kelentikan lashes tu maintain, so xde lah lentik seminit jua kan. Bulu mata lentik ni cantik woo 💙 Lashes nampak panjangg 💙 Lashess look lebatt 💙 Merapikan lashes 💙 Gentian nilon dan kapas digunakan utk sikat bulu mata supaya lebih kemas! 💙 Paling best, bila lashes awk lebat panjang merimbun awk dah xyah beriya guna mascara..light2 je pun dh ckup. Scara tak lngsg menjimatkan mascara tu gakkk Masih keliru dgn pilihan primer lash yg terbaik? Heii grab this one it wont let you down i telchuuuu😝😝 Kakak IBC lashes lentik💋 Mysara 013 2195273 #marykaylashprimer  #marykaymascara  #MaryKayBachok  #marykaykosmetik  #marykayjertih  #marykaymekap  #maskaramarykay  #lashprimermarykay  #marykaybesut  #MaryKayTerengganu  #marykayserdang  #marykaypenang  #marykaybangi  #marykayrawang  #marykaykelantan  #kariermarykay 
Sinds 1913, de wereldberoemde Italiaanse firma Prada behaagt miljoenen vrouwen van de mode over de hele wereld met prachtige tassen gemaakt van de meest exotische huidtypes. Tot op heden, parallel met de toename van het aantal fabrieken en merk boetieks, het aantal "bereid" om modieuze vrouwen te verkopen voor veel geld de gebruikelijke goedkope nep populaire merk. Redenerend over hoe de echte tas van Prada te onderscheiden en niet het slachtoffer van oplichting te worden, is het belangrijk om enkele nuances te onthouden die helpen om geld niet weg te gooien.
Maskara ini mempunyai dua sisi. Satu ciri berus yang sengit yang sesuai hanya untuk menyentuh kening anda. Sisi lain adalah handier. Ia mempunyai sikat yang memisahkan sebatan dan menghilangkan gumpalan hanya selepas aplikasi mascara. Kegemaran saya adalah logam. Anda perlu lebih berhati-hati dengan mereka, tetapi mereka bekerja lebih baik daripada yang plastik murah.
Menegangkan Kulit Muka - Ambil tepung ubi kayu dan mentimun. Timun itu hendaklah disagat atau dihancurkan terlebih dahulu. Kemudian campurkan kedua-duanya dengan air sedikit. Kacau rata dan jangan terlalu cair. Seterusnya, sapukan ke muka dan biarkan ia kering. Kemudian basuh. Dengan cara ini ia dapat menegangkan kulit muka serta menampakkan keputihan di muka.

ğŸŽ€ MARY KAY ULTIMATE MASCARA ğŸŽ€ . Nak mata tampak lebih besar dan menawan❓😍😍. . Formula eksklusif dengan kesan maksimum untuk memanjang dan melebatkan bulu mata ini memberikan tampilan bulu mata yang tampak lebat, panjang dan lentik untuk rias sepanjang hari. . Love ❤️, FATIN, Beauty Consultant Mary Kay +6014.522.8460 . #ilovemarykay  #marykaybeautyconsultant  #marykaycheras  #marykayproduk  #marykaycosmetics  #eyelashes  #marykaylashprimer  #marykaymascara  #mascara  #lashprimer  #marykayultimate  #marykayultimatemascara  #ultimatemascara  #bigeyes 
Salah satu sikat berus kegemaran saya ialah MAC 214 Short Shader Brush ($ 25.00). Berus MAC adalah mahal, tetapi anda benar-benar tidak boleh salah dengan mereka, dan, jika anda menjaga mereka dengan baik, mereka kekal selama-lamanya. Tetapi jika anda lebih suka sesuatu yang lebih murah, selalu ada E.L.F Essential Smudge Brush ($ 1.00). Ia juga pekerjaan yang hebat.
Best kept secret to having amazing lashes. PRIME PRIME PRIME! Add dramatic definition to your eyes to create fuller lashes when used as a basecoat under mascara. Or wear the clear formula alone for a natural look. Are you ready to take your lashes to the next level? 🙌🏻 . . . . . #marykaylashprimer  #pinkcaddy  #repost  #conditions  #lashesonfleek  #nextlevel  #bossbabe  #stonyplain  #mymklife 
Menghilangkan Bau Badan - Potongkan limau kasturi dan buangkan bijinya. Kemudian makanlah kulit limau kasturi itu bersama airnya. Amalkan selalu. Badan Ringan Dan Bertenaga Minum air rebusan serai dan halia (yg dititik), kulit kayu manis dan lada hitam. Jika kita meminum air rebusan ini pagi dan malam insyaAllah badan akan menjadi ringan dan bertenaga. Selain itu utk meningkat tenaga wanita, amalkan pengambilan 4 biji telur mentah sehari.
Saya tidak menyatakan anda tidak boleh berkawan dengan rakan-rakan yang Tidak Study dan Asyik Bermain. Saya mengharapkan anda tidak mendekati mereka semasa anda berkobar-kobar untuk Study.. Ini kerana anda akan mula di pengaruhi walaupun anda tidak melakukan reaksi untuk bersama mereka. Inilah di katakan kesan PENGARUH BELAJAR. ANDA BOLEH BERKAWAN dengan MEREKA tetapi PILIHLAH MASA SESUAI untuk bersama MEREKA. 
Saya tidak menyatakan anda tidak boleh berkawan dengan rakan-rakan yang Tidak Study dan Asyik Bermain. Saya mengharapkan anda tidak mendekati mereka semasa anda berkobar-kobar untuk Study.. Ini kerana anda akan mula di pengaruhi walaupun anda tidak melakukan reaksi untuk bersama mereka. Inilah di katakan kesan PENGARUH BELAJAR. ANDA BOLEH BERKAWAN dengan MEREKA tetapi PILIHLAH MASA SESUAI untuk bersama MEREKA. 
(FACE) #Marykayprimer  #katvondlockitfoundation  #katvondlockitconcealer  #katvondshadelightcontourpalette  #toofacedloveflush  Color:LoveHangover #anastasiabeverlyhillsglowkit  Gleam Color:Mimosa (EYEBROWS) #anastasiabeverlyhillsbrowdefiner  Color:DarkBrown (EYES) #anastasiabeverlyhillsworldtraveler  Shadow:Bellini #loracmegapropalette  Shadow:Sepia,Copper #marykayeyeliner  Color:Black #marykaylashprimer  #marykaylashlovelengtheningmascara  Color:Black #anastasiabeverlyhillsliquidlipstick  Colors:Retro Coral, Carina. (LIPS) #kylielipkit  Color:Dolce K
I've had a hard time keeping the eyeliners, mascaras and brow pencils in stock for long so I decided to stock up a bit but again running low on some. I've listened to your requests, so if you need any of the mentioned above, let me know and I can hand deliver, you can pick up or I can ship with ease. Thank you for loving these products, they do speak for themselves. Stop going to the big box stores, support your local small businesses. Thanks for your continued ❤️and support. *Haven't tried before, tell me what look you're going for and I can recommend. Available: -Lash ❤️ lenghtening mascara = 3 -Lash ❤️ mascara = out of stock -Lash Primer = 1 -Ultimate mascara = 1 -Lash Intensity mascara = 1 -Lash ❤️ Waterproof mascara = 1 -MK mechanical eyeliners = 3 black, 2 deep brown, 1 Steely -Liquid eyeliner pen = 3 -Gel eyeliner = 1 -Brow definer pencils = 1 of each (Brunette, classic Blonde, Blonde) -Mechanical Brow liner Blonde to Brown = 1 -Under eye corrector = 1 #marykaymascara  #marykayeyeliners  #marykaylashprimer  #marykayundereyecorrector  #marykaybrowpencils 

Ada kala, wanita suka membandingkan diri dengan bekas kekasih teman lelaki – risau sangatlah kamu tak dapat menandinginya daripada banyak segi. Mungkin bekas kekasih si dia mempunyai kelebihan tersendiri. Tetapi kamu kena ingat, ada sebab mengapa mereka tidak bersama lagi. Mungkin dalam senyap-senyap dia suka periksa e-mel atau mesej telefon si dia. Atau mungkin juga memotong kuku kaki dalam kereta tanpa segan silu. Exes are exes for a reason.
Waktu tidur boleh diketahui dengan cara mengambil suhu badan ibu yang diambil sewaktu bangun dari tidur di waktu pagi. Bagi wanita yang waktu bekerjanya di sebelah malam, maka suhu badan boleh diambil selepas 6 jam tidur secara berterusan. Catatkan suhu badan selama berturut-turut untuk jangkamasa selama 3 bulan. Dengan cara ini anda akan dapat melihat satu bentuk geraf. Daripada geraf berkenaan anda dapat melihat bilakan masa subur anda. Dengan cara ini jantina anak boleh ditentukan, iaitu:
×