LASH PRIMER MARYKAY ūüíźmenambahkn kelebatan mata n mencipta bulu mata yg tampak lebih panjang dgn serta merta. ūüíź berus dwi-fungsi direka khas dgn menggabungkn gentian kapas n nilon utk menyalut n menyikat bulu mata. ūüíźmengukuh n merapikn bulu mata ūüíźmelentikkn bulu mata n membntu lentikn bulu mata kekal lebih lama. . So.. katakn tidak pada bulu mata palsu ‚ėļ Azlina 019-7387865 Beauty Consultant Marykay #MaryKay¬† #MaryKayMalaysia¬† #MaryKaykluang¬† #MaryKayjb¬† #MaryKaySkincare¬† #marykaykulai¬† #MaryKayProducts¬† #KosmetikTerbaik¬† #BeautyConsultant¬† #MakeUpArtisMalaysia¬† #SayaJualKosmetik¬† #MakeUp¬† #MakeUpClass¬† #Mascara¬† #MascaraMaryKay¬† #MaryKayMascara¬† #LashPrimer¬† #LashPrimerMaryKay¬† #MaryKayLashPrimer¬† #LashSpa¬† #Lash¬† #Lashes¬† #BuluMata¬† #BuluMataLentik¬† #BuluMataLebat¬† #BuluMataPanjang¬†
Beauty Tip Tuesday!ūüíčūüíĄ Curl lashes, then apply Mary Kay Lash Primer, placing it as close to base of lash line as possible. Gently wiggle the brush back and forth up to the tip of the lashes to get an even coat on entire lash. Next, using the tip of the brush, apply a little mascara for intense flawless lashes! ūüíüūüíč #lovemymklife¬† #beautytiptuesday¬† #flawlesslashes¬† #marykaylashprimer¬†
Kami diberitahu masa dan masa lagi untuk mengeluarkan semua solek sebelum tidur. Namun selepas larut malam dan beberapa minuman, kita semua bersalah menyelamatkan tugas ini pagi. Maaf, tetapi ini adalah satu langkah penting untuk tidak pernah melangkau! Ambil semua solek mata anda sebelum tidur, supaya anda boleh mengelakkan bukan sahaja jangkitan mata tetapi juga melompat, sebatan bulu mata. Cuba Pembersih Pembersih Talika Lash untuk pembersih bebas minyak yang mudah menghilangkan solek kalis air dan sekaligus menyikat bulu mata. Pastikan anda tidak menggosok atau mengikat mata anda (datang kepada orang, ia dipanggil pencegahan keriput).
Ada Tanya Bulu mata boleh lebatkan tak??? Boleh...Lash & Brow Building Serum ini boleh lebatkan Bulu mata Dan kening sekali ...Cara pakainya senang sahaja , sebelum tidur , sapukan serum ini pada pangkal bulu mata tau, jangan sapu kat bulu ajee... Pakai di waktu malam , sebab waktu malam kulit kita sangat aktif berbanding Siang.. ūüíĄPerunding Kecantikkan MaryKay Nurul 0103662673 #marykaymintbliss¬† #marykaymalaysia¬† #marykaywangsamaju¬† #marykaysekitarnya¬† #marykaylashprimer¬† #marykayultimatemascara¬† #marykaywomen¬† #marykaymalaysia¬† #marykaylipstick¬† #bulumatalebat¬† #wangsamajuseksyen2¬† #setapakkl¬† #gombak¬† #uia¬† #seremban¬† #perak¬† #ipoh¬† #eyeliner¬† #testimoni¬† #marykay¬†
:‚≠ź MARY KAY LASH PRIMER ‚≠ź . Lapisan primer yang jernih ini memberikan anda bulu mata yang lebih kuat, tampak lebih lebat dan dramatik apabila digunakan bersama mascara Mary Kay. Ia merupakan mascara asas diformulasi cepat kering serta menguatkan dan membantu kelentikkan bulu mata yang maksimum. Boleh digunakan tanpa penambahan mascara untuk yang gemar dengan natural look.. Lash Primer tanpa mengelupas serta mudah dibuang.. ūüėČ 016-8606294 Your Mary Kay Independent Beauty Consultant. . #marykaylashprimer¬† #lashprimer¬† #marykaymakeup¬† #marykay¬† #ilovemarykay¬† #sayajual¬† #marykaysarawak¬† #marykaykuching¬†

Why you need to be using primers if you're not already!! Lash and face primers are a must. They make SUCH a difference! I've linked my favorite products on the blog. . . . . . #honestlywest  #fashionblog  #fashionblogger  #beauty  #lashprimer  #faceprimer  #beautyreview  #marykay  #marykaylashprimer  #younique  #youniquemakeup  #youniqueprimer  @kellybrock @melansco
Sinds 1913, de wereldberoemde Italiaanse firma Prada behaagt miljoenen vrouwen van de mode over de hele wereld met prachtige tassen gemaakt van de meest exotische huidtypes. Tot op heden, parallel met de toename van het aantal fabrieken en merk boetieks, het aantal "bereid" om modieuze vrouwen te verkopen voor veel geld de gebruikelijke goedkope nep populaire merk. Redenerend over hoe de echte tas van Prada te onderscheiden en niet het slachtoffer van oplichting te worden, is het belangrijk om enkele nuances te onthouden die helpen om geld niet weg te gooien.

4.Lihat Bahasa Tubuhnya - Tidak semua wanita suka pada anda, atau mahu ikut cakap atau kemahuan anda. Anda harus memperhatikan bahasa tubuhnya. Misalnya, ketika dia berbual dengan anda. Anda pastikan samada dia menatap wajah anda terus-menerus atau tidak. Jika ya, itu bererti dia suka pada anda. Atau semasa berbincang, jarinya bermain-main gelas. Itu bermakna anda sudah hampir  mendapatkannya. Itulah tandanya dia suka kepada anda.
A few of our magic wands! https://www.marykay.com/mlipsey/en-us/products/makeup/eyes/mascara-lashes #marykaycosmetics  #marykayultimatemascara  #marykaylashlovemascara  #marykaylashlovewaterproofmascara  #marykaylashlovelengtheningmascara  #marykaylashintensitymascara  #marykaylashprimer  #marykaylashandbrowbuildingserum  #brows  #lashes  #mascara 
Selalunya pelajar-pelajar sering merungut apabila tibanya hari peperiksaan bulanan ataupun peperiksaan akhir. Mulalah timbulnya rasa stress dan ingin menuding sesuatu kesalahan pada perkara yang lain, sebagai contoh pensyarah atau guru tak pandai mengajar, masa tak cukup, kawan yang mengajak bermain, ibu bapa yang tidak faham dan pelbagai lagi.Inilah realiti seorang pelajar di dalam menempuhi alam belajar. Sekarang pelajar-pelajar cuba ambil kesempatan merenung akan permasalahan di dalam pembelajaran anda. Ingat! gunakanlah tempoh 24 jam sehari dengan berkualiti apabila tibanya peperiksaan. 
♡ #Freepostage  ♡ #Pospercuma  ♡ #FreeMarykay  cosmetics/skincare samples Hanah 0193707155 Mary Kay Sales Director MARY KAY Lash Primer 8g Notes: 1. Add dramatic definition to your eyes to create fuller lashes when used as a basecoat under mascara 2. Or wear the clear formula alone for a natural look 3. Instantly intensifies lash volume and creates longer-looking lashes 4. Lifts lashes and helps them stay curled longer 5. Coats without flaking, yet removes effortlessly 6. Helps mascara wear longer 7. Glycerin helps condition and smooth the skin by adding, attracting or retaining moisture 8. Aloe Leaf Juice (Aloe barbadensis) is a soothing agent known for its calming properties 9. Allantoin is a conditioner that improves the appearance of skin #marykayhanah  #marykay  #marykaymalaysia  #marykayskincare  #marykaymakeup  #marykaycosmetics  #marykaycosmetic  #marykaymy  #marykaylovers  #marykaylashprimer  #marykaylashbase  #marykaylash  #marykayprimer  #marykaybase  #marykayeye  #marykayeyemakeup 
Assalamualaikum..hye semua ūüėäūüėä . Teringin nak bulu mata yang lebat & lentik?? Boleh..TAPI DENGAN SATU SYARAT! jangan sesekali tukar ciptaan Allah tau ūüė°.. . Jangan pakai bulu mata palsu, jangan tanam bulu mata palsu..Allah marah..haaa..pakai mascara xpe ūüėäūüėä.. . Tapi sebelum pakai mascara tu, pakai la primer dulu..komfem lebih lentik bulu mata uolls tau.. ūüíč‚̧ūüĆĻ . #mascara¬† #mascaraprimer¬† #lash¬† #lashprimer¬† #marykay¬† #marykayprimer¬† #marykaymascara¬† #mascaramarykay¬† #marykaylashprimer¬† #lashprimermarykay¬† #marykaymalaysia¬† #marykayperak¬† #marykaytanjungmalim¬† #marykayupsi¬† #mkizyannadzirah¬† #bulumatacantik¬† #bulumatalentik¬† #bulumatalawa¬†
♡ #Freepostage  ♡ #Pospercuma  ♡ #FreeMarykay  cosmetics/skincare samples Hanah 0193707155 Mary Kay Sales Director MARY KAY Lash Primer 8g Notes: 1. Add dramatic definition to your eyes to create fuller lashes when used as a basecoat under mascara 2. Or wear the clear formula alone for a natural look 3. Instantly intensifies lash volume and creates longer-looking lashes 4. Lifts lashes and helps them stay curled longer 5. Coats without flaking, yet removes effortlessly 6. Helps mascara wear longer 7. Glycerin helps condition and smooth the skin by adding, attracting or retaining moisture 8. Aloe Leaf Juice (Aloe barbadensis) is a soothing agent known for its calming properties 9. Allantoin is a conditioner that improves the appearance of skin #marykayhanah  #marykay  #marykaymalaysia  #marykayskincare  #marykaymakeup  #marykaycosmetics  #marykaycosmetic  #marykaymy  #marykaylovers  #marykaylashprimer  #marykaylashbase  #marykaylash  #marykayprimer  #marykaybase  #marykayeye  #marykayeyemakeup 

Mascara Mary Kayūüėćūüėć ūüĆłLash primer: utk lembutkan bulu mata. Pakai sblm sapu mascara..so mascara x bergumpal kat bulu mata. Senang sapuan dan nampak lebih lentik ūüĆł lash love : utk nak nampak bulu mata lentik tapi x over. Daily use..sesuai pakai sebelum gi kerja. Sgt ringan x rasa mcm pakai mascara. Utk first timer...mudah pakai lash love ūüĆł lash love waterproof : sama mcm lash love cuma formula kalis air. Kalau tgh cuti solat tu...sesuai pakai ūüĆł ultimate mascara: nak bagi nampak bulu mata lebih tebal....ala ala hindustan tu..tebal dan lentik. Cara pakai: Lash primer > lash love > ultimate.....ūüíÉ confirm bulu mata Hindustan. Selamat mencuba. #marykaybandarputra¬† #marykaykulai¬† #marykaymascara¬† #marykaylashlove¬† #marykaylashprimer¬† #marykayultimate¬† #marykaylashlovewaterproof¬†
What if you could give your mascara a little boost?  More length.  More volume.  You can! NEW! Mary Kay Lash Primer, delivers a clear advantage for your mascara and your lashes. The Benefits are clear: Instantly intensifies lash volume and creates longer-looking lashes. Strengthens and helps condition lashes. Lifts lashes and helps them stay curled longer. Coats without flaking, yet easy to remove. Helps mascara glide on, resist flaking and smudging, last longer. #mkbcadleen  #perfecteyelash  #ilovemarykay  #marykaylashprimer 
Assalamualaikum..hye semua ūüėäūüėä Teringin nak bulu mata yang lebat & lentik?? . . Boleh..TAPI DENGAN SATU SYARAT! jangan sesekali tukar ciptaan Allah tau ūüė°.. Jangan pakai bulu mata palsu, jangan tanam bulu mata palsu..Allah marah..haaa..pakai mascara xpe ūüėäūüėä.. . . . Tapi sebelum pakai mascara tu, pakai la primer dulu..komfem lebih lentik bulu mata uolls tau.. ūüíč‚̧ūüĆĻ . . #mascara¬† #mascaraprimer¬† #lash¬† #lashprimer¬† #marykay¬† #marykayprimer¬† #marykaymascara¬† #mascaramarykay¬† #marykaylashprimer¬† #lashprimermarykay¬† #marykaymalaysia¬† #marykayperak¬† #marykaytanjungmalim¬† #marykayupsi¬† #mkizyannadzirah¬† #bulumatacantik¬† #bulumatalentik¬† #bulumatalawa¬†
Ada sesetengah wanita amat bertuah kerana memiliki bulu mata yang cantik dan melentik. Bulu mata lebat membuatkan mata nampak galak dan lebih menawan berbanding wanita yang bulu matanya pendek dan tipis. Bagi wanita yang kurang bulu mata dan sudah berbiasa mengenakan bulu mata palsu, pasti akan terasa janggal melihat wajah tanpa efek bulu mata palsu. Ada kalanya, maskara tidak membantu biarpun menjanjikan efek bulu mata yang panjang serta-merta dengan beberapa lapisan sapuan.
@anastasiabeverlyhills you killed it with your #softglam  LOVED playing with these colors and can’t wait to try #norvinapalette  . Where did I get my burgundy liner? It’s my shadow! Tip of the day: wet your liner brush with your setting spray and sip it into your shadow and it will make a great eyeliner. #anastasiabeverlyhills  #softglampalette  #browpomade  #makeup  #makeuptips  #makeupartist  #beauty  #muavesmokeyeye  #inlove  #tutorialmakeup  #turorialtuesday  #marykayeyeprimer  #marykayfaceprimer  #marykaymattewearfoundation  #marykaylashprimer  #marykaylashintensitymascara  #marykayconcealer  #morphebrushes  #toofacedsunbunnybronzer  ##benefitcosmeticshoola  #toofacedcandlelightglow  @ultabeauty
My lashes were getting brittle and literally breaking off or snapping in half! But I've been using a facial oil with collagen and today I bought some Mary Kay mascara and mascara primer! Love it! An it was 50% off oooh giiirl! #ballinonabudget #marykaycosmetics #marykaymascara #marykaylashlove #marykaylashprimer #ooohgirl #longlashdivas #mascaramadness #mascaraandcoffeeareagirlsbestfriend #greeneyedgirl #septumpiercing #peircedandproud 
Ada Tanya Bulu mata boleh lebatkan tak??? Boleh...Lash & Brow Building Serum ini boleh lebatkan Bulu mata Dan kening sekali ...Cara pakainya senang sahaja , sebelum tidur , sapukan serum ini pada pangkal bulu mata tau, jangan sapu kat bulu ajee... Pakai di waktu malam , sebab waktu malam kulit kita sangat aktif berbanding Siang.. ūüíĄPerunding Kecantikkan MaryKay Nurul 0103662673 #marykaymintbliss¬† #marykaymalaysia¬† #marykaywangsamaju¬† #marykaysekitarnya¬† #marykaylashprimer¬† #marykayultimatemascara¬† #marykaywomen¬† #marykaymalaysia¬† #marykaylipstick¬† #bulumatalebat¬† #wangsamajuseksyen2¬† #setapakkl¬† #gombak¬† #uia¬† #seremban¬† #perak¬† #ipoh¬† #eyeliner¬† #testimoni¬† #marykay¬†
Apabila bangun pagi, jika membasuh muka, elakkan dari mencucinya menggunakan sebarang alat pencuci atau mengesat muka dengan sebarang pengesat. Biarkan air itu kering sendiri pada muka. Jika mengambil air sembahyang pun, usahlah dikesat air itu, biarkan ia kering sendiri. Ini berfaedah mengekalkan kecantikan asli wanita, dan rnenjadikan muka bercahaya dan segar kerana pelembap asli muka tidak dibuang.
×