Sinds 1913, de wereldberoemde Italiaanse firma Prada behaagt miljoenen vrouwen van de mode over de hele wereld met prachtige tassen gemaakt van de meest exotische huidtypes. Tot op heden, parallel met de toename van het aantal fabrieken en merk boetieks, het aantal "bereid" om modieuze vrouwen te verkopen voor veel geld de gebruikelijke goedkope nep populaire merk. Redenerend over hoe de echte tas van Prada te onderscheiden en niet het slachtoffer van oplichting te worden, is het belangrijk om enkele nuances te onthouden die helpen om geld niet weg te gooien.

Morningg pretty­čĺő EYE LASH PRIMER ­čö░ Pagi2 morning ni kakak nk share ttg eyelash primer dri Mary Kay­čśŹ Jgn hengat utk skin dgn eye je kena apply primer utk dpt result yg cun, utk lashes pun sama tau! So penggunaan eye primer yg direka khas utk vulu mata ni power pasaiiii­čĹç ­čĺÖ Mampu hold maskara supaya long lasting ­čĺÖ Gel putih ni mampu menebalkan setiap helaian lash supaya bila awk apply mascara, lashes nampak tebal merimbun ­čĺÖ Nak apply lash utk sejenis yg lashes merundum mcm kakak ni, kita sepit dlu kan utk bagi lentik, after you sepit n lentikkan, bila you apply this primer, kelentikan lashes tu maintain, so xde lah lentik seminit jua kan. Bulu mata lentik ni cantik woo ­čĺÖ Lashes nampak panjangg ­čĺÖ Lashess look lebatt ­čĺÖ Merapikan lashes ­čĺÖ Gentian nilon dan kapas digunakan utk sikat bulu mata supaya lebih kemas! ­čĺÖ Paling best, bila lashes awk lebat panjang merimbun awk dah xyah beriya guna mascara..light2 je pun dh ckup. Scara tak lngsg menjimatkan mascara tu gakkk Masih keliru dgn pilihan primer lash yg terbaik? Heii grab this one it wont let you down i telchuuuu­čśŁ­čśŁ Kakak IBC lashes lentik­čĺő Mysara 013 2195273 #marykaylashprimer┬á #marykaymascara┬á #MaryKayBachok┬á #marykaykosmetik┬á #marykayjertih┬á #marykaymekap┬á #maskaramarykay┬á #lashprimermarykay┬á #marykaybesut┬á #MaryKayTerengganu┬á #marykayserdang┬á #marykaypenang┬á #marykaybangi┬á #marykayrawang┬á #marykaykelantan┬á #kariermarykay┬á
Buat senaman 'sit up' dan 'push up' setiap kali bangun tidur pada waktu pagi dan pada waktu petang  selepas balik kerja. Lakukan sebanyak 20 kali setiap set. Tambah jumlah 'sit up' dan 'push up' dari hari ke hari sehingga mampu untuk membuat 100 kali setiap set. Dengan cara ini, anda bukan sahaja boleh menurunkan berat badan dengan cepat, malah berpotensi untuk mendapat abs yang cantik berketul-ketul.

If someone tells you that your lashes are too big, stop talking to them! You donÔÇÖt need that kind of negativity in your life ­čÖîÔśĽ´ŞĆ ­čĺĽ ­čśé #monday┬á #mondays┬á #coffee┬á #mascara┬á #marykaymascara┬á #marykaylashintensity┬á #marykaylashprimer┬á #marykaylashlove┬á #marykaylashintensitymascara┬á #marykaylashlovemascara┬á #marykaylashes┬á #marykaylashserum┬á #marykaylashserumworks┬á #lashes┬á #makeup┬á #makeupjunkie┬á #makeuplover┬á #marykayjcaligiuri┬á #productjunkie┬á #love┬á #lovemyjob┬á #lovemarykay┬á #ilovetheseproducts┬á
Ini adalah jenis baru berus, dan hanya segelintir jenama yang membuatnya. Ia sangat mudah digunakan. Anda mengambil beberapa maskara dari tongkat dengan berus dan kemudian memohon pada bulu mata anda. Produk kurang didepositkan, jadi anda mendapat hasil yang lebih semula jadi (dengan hampir tiada pekat!). Berus ini juga menjadikannya lebih mudah untuk mendepositkan maskara di akar bulu mata anda.
Ketakutan bersama yang berkaitan dengan kerinting lash adalah bahawa mereka akan menarik sebatan di akarnya. Tetapi apa yang patut anda bimbangkan ialah memecahkannya dengan separuh, yang Zelickson mengatakan adalah kejadian yang lebih biasa. Daripada agresif mengecilkan sebatan anda, denyut pengikat dengan tekanan ringan 10 saat sebelum memohon maskara.
×