Saya tidak menyatakan anda tidak boleh berkawan dengan rakan-rakan yang Tidak Study dan Asyik Bermain. Saya mengharapkan anda tidak mendekati mereka semasa anda berkobar-kobar untuk Study.. Ini kerana anda akan mula di pengaruhi walaupun anda tidak melakukan reaksi untuk bersama mereka. Inilah di katakan kesan PENGARUH BELAJAR. ANDA BOLEH BERKAWAN dengan MEREKA tetapi PILIHLAH MASA SESUAI untuk bersama MEREKA. 
Mary Kay Lash PrimerūüćÉ . Lash primer mascara buatkan bulu mata anda lebih panjang & tebal. Semestinya akan kelihatan gojes gitu tau. . . Jom wasap untuk maklumat detail & free consultant. . Ira_Mk Beauty Consultant 0128208625 #cosmetics¬† #mascaramarykay¬† #marykaylashprimer¬† #marykaylashprimermascara¬† #marykay¬† #iramk¬† #muamalaysia¬† #iramarykay¬† #ilovemarykay¬† #marykayproduct¬† #marykaysegamat¬† #marykaymysg¬† #marykaykelantan¬† #marykayskincare¬† #kulitsihat¬† #marykaymalaysia¬† #marykaybeautyconsultant¬† #beautyconsultant¬†
Bulu mata bulu diperbuat daripada komponen yang sama seperti rambut-dan sama seperti rambut anda menjadi kotor, jadi lakukan bulu mata anda. Melindungi mata anda boleh menjadi kerja kotor, menyebabkan pembentukan habuk, peluh, dan maskara. Untuk membersihkan lembut, tekan memampatkan hangat ke penutup sebelum mencuci bulu mata dengan syampu bayi, mencadangkan Zelickson.
Petua 6 : Ambil sedikit beras, kunyit hidup dan sedikit bawang putih. Kisar bahan-bahan ini sehingga halus. Kemudian, campurkan dengan sedikit air dan ratakan ke muka. Biarkan sehingga kering dan kemudian gosokkan perlahan-lahan sama seperti memakai skrub. Setelah itu bilaskan dengan air suam. Lakukan setiap hari dan anda akan mendapat hasil yang memuaskan.
Assalamualaikum..hye semua ūüėäūüėä Teringin nak bulu mata yang lebat & lentik?? . . Boleh..TAPI DENGAN SATU SYARAT! jangan sesekali tukar ciptaan Allah tau ūüė°.. Jangan pakai bulu mata palsu, jangan tanam bulu mata palsu..Allah marah..haaa..pakai mascara xpe ūüėäūüėä.. . . . Tapi sebelum pakai mascara tu, pakai la primer dulu..komfem lebih lentik bulu mata uolls tau.. ūüíč‚̧ūüĆĻ . . #mascara¬† #mascaraprimer¬† #lash¬† #lashprimer¬† #marykay¬† #marykayprimer¬† #marykaymascara¬† #mascaramarykay¬† #marykaylashprimer¬† #lashprimermarykay¬† #marykaymalaysia¬† #marykayperak¬† #marykaytanjungmalim¬† #marykayupsi¬† #mkizyannadzirah¬† #bulumatacantik¬† #bulumatalentik¬† #bulumatalawa¬†
Morningg prettyūüíč EYE LASH PRIMER ūüĒį Pagi2 morning ni kakak nk share ttg eyelash primer dri Mary Kayūüėć Jgn hengat utk skin dgn eye je kena apply primer utk dpt result yg cun, utk lashes pun sama tau! So penggunaan eye primer yg direka khas utk vulu mata ni power pasaiiiiūüĎá ūüíô Mampu hold maskara supaya long lasting ūüíô Gel putih ni mampu menebalkan setiap helaian lash supaya bila awk apply mascara, lashes nampak tebal merimbun ūüíô Nak apply lash utk sejenis yg lashes merundum mcm kakak ni, kita sepit dlu kan utk bagi lentik, after you sepit n lentikkan, bila you apply this primer, kelentikan lashes tu maintain, so xde lah lentik seminit jua kan. Bulu mata lentik ni cantik woo ūüíô Lashes nampak panjangg ūüíô Lashess look lebatt ūüíô Merapikan lashes ūüíô Gentian nilon dan kapas digunakan utk sikat bulu mata supaya lebih kemas! ūüíô Paling best, bila lashes awk lebat panjang merimbun awk dah xyah beriya guna mascara..light2 je pun dh ckup. Scara tak lngsg menjimatkan mascara tu gakkk Masih keliru dgn pilihan primer lash yg terbaik? Heii grab this one it wont let you down i telchuuuuūüėĚūüėĚ Kakak IBC lashes lentikūüíč Mysara 013 2195273 #marykaylashprimer¬† #marykaymascara¬† #MaryKayBachok¬† #marykaykosmetik¬† #marykayjertih¬† #marykaymekap¬† #maskaramarykay¬† #lashprimermarykay¬† #marykaybesut¬† #MaryKayTerengganu¬† #marykayserdang¬† #marykaypenang¬† #marykaybangi¬† #marykayrawang¬† #marykaykelantan¬† #kariermarykay¬†
Maskara ini mempunyai dua sisi. Satu ciri berus yang sengit yang sesuai hanya untuk menyentuh kening anda. Sisi lain adalah handier. Ia mempunyai sikat yang memisahkan sebatan dan menghilangkan gumpalan hanya selepas aplikasi mascara. Kegemaran saya adalah logam. Anda perlu lebih berhati-hati dengan mereka, tetapi mereka bekerja lebih baik daripada yang plastik murah.
@anastasiabeverlyhills you killed it with your #softglam  LOVED playing with these colors and can’t wait to try #norvinapalette  . Where did I get my burgundy liner? It’s my shadow! Tip of the day: wet your liner brush with your setting spray and sip it into your shadow and it will make a great eyeliner. #anastasiabeverlyhills  #softglampalette  #browpomade  #makeup  #makeuptips  #makeupartist  #beauty  #muavesmokeyeye  #inlove  #tutorialmakeup  #turorialtuesday  #marykayeyeprimer  #marykayfaceprimer  #marykaymattewearfoundation  #marykaylashprimer  #marykaylashintensitymascara  #marykayconcealer  #morphebrushes  #toofacedsunbunnybronzer  ##benefitcosmeticshoola  #toofacedcandlelightglow  @ultabeauty
Intern onderdeel van het accessoire. Op de bekleding van het product moet een metalen plaat-logo. Bovendien moeten de hoeken afgerond zijn (in vervalsingen zijn ze scherp). De kleur van het glazuur en de randen van de rand van de plaat moeten dezelfde kleur hebben als de hele zak. Het is ook belangrijk om te vermelden dat de tong van het slot van de binnenzak altijd een metalen opschrift Prada Milano heeft.
Ia mungkin kelihatan seperti impian setiap gadis untuk mempunyai sebatan panjang, tetapi mungkin untuk bulu mata anda terlalu panjang; ia boleh menjadi menyakitkan dan menyusahkan. Hormon yang sangat aktif (yang sama yang boleh menyebabkan unibrows!) Kadang-kadang menyebabkan bulu mata berkembang menjadi panjang keterlaluan. Sekiranya bulu mata anda perlu dipotong, anda boleh DIY-tetapi Zelickson mengesyorkan melihat artis solek profesional untuk kali pertama mempelajari tali. Kemudian, investasikan dalam sepasang gunting iris untuk mengekalkan anda.
×