Assalamualaikum..hye semua ūüėäūüėä Teringin nak bulu mata yang lebat & lentik?? . . Boleh..TAPI DENGAN SATU SYARAT! jangan sesekali tukar ciptaan Allah tau ūüė°.. Jangan pakai bulu mata palsu, jangan tanam bulu mata palsu..Allah marah..haaa..pakai mascara xpe ūüėäūüėä.. . . . Tapi sebelum pakai mascara tu, pakai la primer dulu..komfem lebih lentik bulu mata uolls tau.. ūüíč‚̧ūüĆĻ . . #mascara¬† #mascaraprimer¬† #lash¬† #lashprimer¬† #marykay¬† #marykayprimer¬† #marykaymascara¬† #mascaramarykay¬† #marykaylashprimer¬† #lashprimermarykay¬† #marykaymalaysia¬† #marykayperak¬† #marykaytanjungmalim¬† #marykayupsi¬† #mkizyannadzirah¬† #bulumatacantik¬† #bulumatalentik¬† #bulumatalawa¬†
I've had a hard time keeping the eyeliners, mascaras and brow pencils in stock for long so I decided to stock up a bit but again running low on some. I've listened to your requests, so if you need any of the mentioned above, let me know and I can hand deliver, you can pick up or I can ship with ease. Thank you for loving these products, they do speak for themselves. Stop going to the big box stores, support your local small businesses. Thanks for your continued ‚̧ԳŹand support. *Haven't tried before, tell me what look you're going for and I can recommend. Available: -Lash ‚̧ԳŹ lenghtening mascara = 3 -Lash ‚̧ԳŹ mascara = out of stock -Lash Primer = 1 -Ultimate mascara = 1 -Lash Intensity mascara = 1 -Lash ‚̧ԳŹ Waterproof mascara = 1 -MK mechanical eyeliners = 3 black, 2 deep brown, 1 Steely -Liquid eyeliner pen = 3 -Gel eyeliner = 1 -Brow definer pencils = 1 of each (Brunette, classic Blonde, Blonde) -Mechanical Brow liner Blonde to Brown = 1 -Under eye corrector = 1 #marykaymascara¬† #marykayeyeliners¬† #marykaylashprimer¬† #marykayundereyecorrector¬† #marykaybrowpencils¬†
Pakaian yang kotor terkena dakwat maka dicuci dengan cuka atau air asam limau. Jika terkena minyak tanah pula, kain itu diwap dahulu sebelum dicuci. Kotor yang terkena minyak pula maka maka dicuci dengan disapukan bedak dan biarkan bedak itu di situ selama beberapa minit kemudian baru basuh. Jika pakaian terkena darah maka dibilas dulu dengan air suam sebelum dibasuh.

Jika anda melihat perubahan dalam kepenuhan atau panjang bulu mata anda, anda tidak membayangkan sesuatu. Ia semulajadi untuk bulu mata untuk nipis-sama seperti helai di kepala anda-seperti yang anda matang, kata Zelickson. Untuk memastikan mereka penuh dan cantik, tambahkan suplemen yang menggalakkan pertumbuhan rambut, seperti biotin vitamin B, untuk rutin harian tambahan anda.


Bukan sahaja maskara tahan lama ini bebas kekejaman, tetapi ia juga boleh disesuaikan. Ini bermakna bahawa jika anda ingin menggulung bulu mata anda, hanya laraskan dail pada tongkat maskara untuk berus panjang dan nipis, dan jika anda mahukan jumlah lebih banyak, putar dail untuk menunjukkan berus yang tebal dan tebal. Serius, apa lagi yang boleh anda minta?
Suka mengembara, cuba resipi baru, buat cross-stitch, masuk muzium ‚Äď tapi kebanyakannya sempat buat dalam fikiran saja sebab susahnya nak cari masa terluang! Lebih suka memerhati daripada bercakap (penat kan cakap banyak?) dan sangat menghargai seni. Cara jadi wanita bahagia? Jangan peduli apa kata orang. Jika tak penting, masuk telinga kanan keluar telinga kiri. Jangan biar ia mengganggu emosi dan minda kamu.

Rushed and done on the bus makeup! #casinoroyale  #farsali  #unicornessence  #hudabeautyrosegoldpalette  #nyx  #nyxglitterprimer  #nyxglitter  #colourpop  #lipprimer  #kyliecosmetics  #leo  #lipsticklover  #marykay  #mymarykaylife  #marykayfoundation  #marykaylashintensitymascara  #marykaylashprimer  #abh  #abhilluminator  #rivierailluminator  #katvondinkliner  #marykaytranslucentloosepowder  #marykayskindinaviasettingspray  #marykayskincare  #afterdancingallnight  #browngirlmakeup  #livingwithRA 
Sekarang ramai pelajar yang suka mengulangkaji dengan pelbagai alatan-alatan teknologi dan ia menjadi satu SINDROM yang membawa kepada hilangnya Fokus Study. Saya tidak menghalang penggunaan alatan seperti ini di dalam mengulangkaji kerana ia juga boleh di jadikan suatu cara untuk menghilangkan perasaan BORING,JEMU,TERTEKAN dan sebagainya. Yang saya ingin tekankan KURANGKAN dan MINIMAKAN penggunaannya. Contoh apabila handset di tangan.. mulalah menekan SMS dan ketawa sorang diri.. Akhirnya melebihkan kepada bersembang melalui SMS. Apa yang terjadi? FOKUS hilang...
(FACE) #Marykayprimer  #katvondlockitfoundation  #katvondlockitconcealer  #katvondshadelightcontourpalette  #toofacedloveflush  Color:LoveHangover #anastasiabeverlyhillsglowkit  Gleam Color:Mimosa (EYEBROWS) #anastasiabeverlyhillsbrowdefiner  Color:DarkBrown (EYES) #anastasiabeverlyhillsworldtraveler  Shadow:Bellini #loracmegapropalette  Shadow:Sepia,Copper #marykayeyeliner  Color:Black #marykaylashprimer  #marykaylashlovelengtheningmascara  Color:Black #anastasiabeverlyhillsliquidlipstick  Colors:Retro Coral, Carina. (LIPS) #kylielipkit  Color:Dolce K
@anastasiabeverlyhills you killed it with your #softglam  LOVED playing with these colors and can’t wait to try #norvinapalette  . Where did I get my burgundy liner? It’s my shadow! Tip of the day: wet your liner brush with your setting spray and sip it into your shadow and it will make a great eyeliner. #anastasiabeverlyhills  #softglampalette  #browpomade  #makeup  #makeuptips  #makeupartist  #beauty  #muavesmokeyeye  #inlove  #tutorialmakeup  #turorialtuesday  #marykayeyeprimer  #marykayfaceprimer  #marykaymattewearfoundation  #marykaylashprimer  #marykaylashintensitymascara  #marykayconcealer  #morphebrushes  #toofacedsunbunnybronzer  ##benefitcosmeticshoola  #toofacedcandlelightglow  @ultabeauty
Mascara Mary Kayūüėćūüėć ūüĆłLash primer: utk lembutkan bulu mata. Pakai sblm sapu mascara..so mascara x bergumpal kat bulu mata. Senang sapuan dan nampak lebih lentik ūüĆł lash love : utk nak nampak bulu mata lentik tapi x over. Daily use..sesuai pakai sebelum gi kerja. Sgt ringan x rasa mcm pakai mascara. Utk first timer...mudah pakai lash love ūüĆł lash love waterproof : sama mcm lash love cuma formula kalis air. Kalau tgh cuti solat tu...sesuai pakai ūüĆł ultimate mascara: nak bagi nampak bulu mata lebih tebal....ala ala hindustan tu..tebal dan lentik. Cara pakai: Lash primer > lash love > ultimate.....ūüíÉ confirm bulu mata Hindustan. Selamat mencuba. #marykaybandarputra¬† #marykaykulai¬† #marykaymascara¬† #marykaylashlove¬† #marykaylashprimer¬† #marykayultimate¬† #marykaylashlovewaterproof¬†

Ada Tanya Bulu mata boleh lebatkan tak??? Boleh...Lash & Brow Building Serum ini boleh lebatkan Bulu mata Dan kening sekali ...Cara pakainya senang sahaja , sebelum tidur , sapukan serum ini pada pangkal bulu mata tau, jangan sapu kat bulu ajee... Pakai di waktu malam , sebab waktu malam kulit kita sangat aktif berbanding Siang.. ūüíĄ Perunding Kecantikkan MaryKay Maznin 01119706957 #marykaymintbliss¬† #marykaymalaysia¬† #marykaywangsamaju¬† #marykaysekitarnya¬† #marykaylashprimer¬† #marykayultimatemascara¬† #marykaywomen¬† #marykaymalaysia¬† #marykaylipstick¬† #bulumatalebat¬† #wangsamajuseksyen2¬† #setapakkl¬† #gombak¬† #uia¬† #seremban¬† #perak¬† #ipoh¬† #eyeliner¬† #testimoni¬† #marykay¬†
Ini maskara bebas kejam juga berlaku 74% semulajadi. Terbuat dari oak ubi kayu dan polysaccharides semulajadi, lelasan berkrim ini dibina untuk liputan gelap bagus yang berlangsung sepanjang hari. Walaupun berus mungkin sedikit menakutkan, jangan mengetuknya sehingga anda mencuba, sebagai pengguna Sephora, Bh23 mengatakan ia "memberikan [jumlahnya] dan pemisahan bulu mata."
Salah satu sikat berus kegemaran saya ialah MAC 214 Short Shader Brush ($ 25.00). Berus MAC adalah mahal, tetapi anda benar-benar tidak boleh salah dengan mereka, dan, jika anda menjaga mereka dengan baik, mereka kekal selama-lamanya. Tetapi jika anda lebih suka sesuatu yang lebih murah, selalu ada E.L.F Essential Smudge Brush ($ 1.00). Ia juga pekerjaan yang hebat.

Suka mengembara, cuba resipi baru, buat cross-stitch, masuk muzium ‚Äď tapi kebanyakannya sempat buat dalam fikiran saja sebab susahnya nak cari masa terluang! Lebih suka memerhati daripada bercakap (penat kan cakap banyak?) dan sangat menghargai seni. Cara jadi wanita bahagia? Jangan peduli apa kata orang. Jika tak penting, masuk telinga kanan keluar telinga kiri. Jangan biar ia mengganggu emosi dan minda kamu.
Ada Tanya Bulu mata boleh lebatkan tak??? Boleh...Lash & Brow Building Serum ini boleh lebatkan Bulu mata Dan kening sekali ...Cara pakainya senang sahaja , sebelum tidur , sapukan serum ini pada pangkal bulu mata tau, jangan sapu kat bulu ajee... Pakai di waktu malam , sebab waktu malam kulit kita sangat aktif berbanding Siang.. ūüíĄPerunding Kecantikkan MaryKay Nurul 0103662673 #marykaymintbliss¬† #marykaymalaysia¬† #marykaywangsamaju¬† #marykaysekitarnya¬† #marykaylashprimer¬† #marykayultimatemascara¬† #marykaywomen¬† #marykaymalaysia¬† #marykaylipstick¬† #bulumatalebat¬† #wangsamajuseksyen2¬† #setapakkl¬† #gombak¬† #uia¬† #seremban¬† #perak¬† #ipoh¬† #eyeliner¬† #testimoni¬† #marykay¬†
What if you could give your mascara a little boost?  More length.  More volume.  You can! NEW! Mary Kay Lash Primer, delivers a clear advantage for your mascara and your lashes. The Benefits are clear: Instantly intensifies lash volume and creates longer-looking lashes. Strengthens and helps condition lashes. Lifts lashes and helps them stay curled longer. Coats without flaking, yet easy to remove. Helps mascara glide on, resist flaking and smudging, last longer. #mkbcadleen  #perfecteyelash  #ilovemarykay  #marykaylashprimer 
1) Thickness and Fullness BUILDER with MK Lash & Brow Building Serum Sapukan serum ini sebelum tidur untuk membina bulu mata yang lebih lebat dan penuh. . 2) Strengthening PRIMER with MK Lash Primer Lapisan primer yang jernih ini memberikan anda bulu mata yang lebih kuat, tampak lebih lebat apabila diguna bersama maskara Mary Kay . 3) Eye Opening VOLUME with MK Ultimate Mascara Formula eksklusif dengan kesan maksimum untuk memanjang dan melebatkan bulu mata ini memberikan tampilan bulu mata yang tampak lebat, panjang dan lentik untuk rias sepanjang hari. . 4) WATERPROOF Lash with MK Lash Love Waterproof Mascara Mentakrif dan melebatkan bulu mata dengan formula kalis air. . 5)Impactful DEFINITION with MK Lash Love Mascara Mentakrif dan melebatkan bulu mata, maskara yang sempurna sesuai diguna setiap hari. Sesuai untuk anda yang mahu lentikkan bulu mata yang sedia ada panjng dan lebat. . Ekin 016-6685336 Beauty Consultant . #MaryKay  #MarykayMalaysia  #MaryKayProduct  #MaryKayMakeUp  #MaryKayBeautyConsultant  #MaryKayKL  #MaryKayCheras  #MaryKayLashAndBrowBuildingSerum  #MaryKayLashPrimer  #MaryKayUltimateMascara  #MaryKayLashLoveWaterproofMascara  #MaryKayLashLoveMascara 
Mencari helah kecantikan untuk membuat mata CANTIK ? Dengan segera mewujudkan ilusi bulu mata yang luar biasa .Dan, 8 daripada 10 wanita bersetuju ia berfungsi seperti maskara yg jernih ! Memperhebatkan penampilan bulu mata yang segar & semula jadi. Cuba Mary Kay¬ģ Lash Primer! ūüďéLapisan primer yang jernih ini memberikan anda bulu mata yang lebih kuat, tampak lebih lebat dan dramatik apabila digunakan bersama maskara Mary Kay. ūüďéIa merupakan maskara asas diformulasi cepat kering serta menguatkan dan membantu melentikkan bulu mata yang maksimum. Boleh digunakan tanpa penambahan mascara untuk yang gemar dengan natural look.. Lash Primer tanpa mengelupas serta mudah dibuang.. Taksuka bulumata palsu pasti mudah dgn Lash PRIMER #siscuba¬† #marykaylashprimer¬† #marykaycosmetics¬† #marykaykemaman¬† #marykaykuantan¬† #marykaymalaysia¬†
Whats your favourite look for your lash? . ūüíēStrengthening lash with MK Lash Lengthening Mascara: Lapisan mascara ini memberikan anda bulu mata yg lebih kuat, tampak lebih panjang & lembut . ūüíēEye Opening VOLUME with MK Ultimate Mascara:Formula eksklusif dgn kesan maksimum utk memanjang & melebatkan bulu mata ini memberikan tampilan bulu mata yang tampak lebat, panjang & lentik utk rias sepanjang hari. . ūüíēWATERPROOF Lash with MK Lash Love Waterproof Mascara: Mentakrif & melebatkan bulu mata dgn formula kalis air. . ūüíēImpactful DEFINITION with MK Lash Love Mascara: Mentakrif & melebatkan bulu mata, maskara yg sempurna sesuai diguna setiap hari. Sesuai utk anda yg mahu lentikkan bulu mata yg sedia ada panjng dan lebat Ind Beauty Consultant Ain #MaryKay¬† #MaryKayMalaysia¬† #MaryKayProduk¬† #MaryKayBeautyConsultant¬† #MaryKayMakeUp¬† #MaryKayKL¬† #MaryKayCheras¬† #MaryKayLashLoveWaterproofMascara¬† #MaryKayLashPrimer¬† #MaryKayUl¬†
Assalamualaikum..hye semua ūüėäūüėä . Teringin nak bulu mata yang lebat & lentik?? Boleh..TAPI DENGAN SATU SYARAT! jangan sesekali tukar ciptaan Allah tau ūüė°.. . Jangan pakai bulu mata palsu, jangan tanam bulu mata palsu..Allah marah..haaa..pakai mascara xpe ūüėäūüėä.. . Tapi sebelum pakai mascara tu, pakai la primer dulu..komfem lebih lentik bulu mata uolls tau.. ūüíč‚̧ūüĆĻ . #mascara¬† #mascaraprimer¬† #lash¬† #lashprimer¬† #marykay¬† #marykayprimer¬† #marykaymascara¬† #mascaramarykay¬† #marykaylashprimer¬† #lashprimermarykay¬† #marykaymalaysia¬† #marykayperak¬† #marykaytanjungmalim¬† #marykayupsi¬† #mkizyannadzirah¬† #bulumatacantik¬† #bulumatalentik¬† #bulumatalawa¬†
Why you need to be using primers if you're not already!! Lash and face primers are a must. They make SUCH a difference! I've linked my favorite products on the blog. . . . . . #honestlywest  #fashionblog  #fashionblogger  #beauty  #lashprimer  #faceprimer  #beautyreview  #marykay  #marykaylashprimer  #younique  #youniquemakeup  #youniqueprimer  @kellybrock @melansco

ūüėėMARY KAY LASH PRIMERūüėć . ‚ô°Lapisan primer yang jernih ini memberikan uolls bulu mata yang lebih kuat,tampak lebih lebat apabila diguna bersama Mascara MK. . More info atau ingin membina kerjaya sebagai Perunding Kecantikan? ūüĎáūüĎáūüĎáūüĎáūüĎá WhatsApp #dottypoaad¬† 017-2262774 . #marykay¬† #marykaymalaysia¬† #marykaylashprimer¬† #lashprimer¬† #melentikkanbulumata¬† #memanjangkanbulumata¬†


If someone tells you that your lashes are too big, stop talking to them! You don‚Äôt need that kind of negativity in your life ūüôĆ‚ėēÔłŹ ūüíē ūüėā #monday¬† #mondays¬† #coffee¬† #mascara¬† #marykaymascara¬† #marykaylashintensity¬† #marykaylashprimer¬† #marykaylashlove¬† #marykaylashintensitymascara¬† #marykaylashlovemascara¬† #marykaylashes¬† #marykaylashserum¬† #marykaylashserumworks¬† #lashes¬† #makeup¬† #makeupjunkie¬† #makeuplover¬† #marykayjcaligiuri¬† #productjunkie¬† #love¬† #lovemyjob¬† #lovemarykay¬† #ilovetheseproducts¬†
I've had a hard time keeping the eyeliners, mascaras and brow pencils in stock for long so I decided to stock up a bit but again running low on some. I've listened to your requests, so if you need any of the mentioned above, let me know and I can hand deliver, you can pick up or I can ship with ease. Thank you for loving these products, they do speak for themselves. Stop going to the big box stores, support your local small businesses. Thanks for your continued ‚̧ԳŹand support. *Haven't tried before, tell me what look you're going for and I can recommend. Available: -Lash ‚̧ԳŹ lenghtening mascara = 3 -Lash ‚̧ԳŹ mascara = out of stock -Lash Primer = 1 -Ultimate mascara = 1 -Lash Intensity mascara = 1 -Lash ‚̧ԳŹ Waterproof mascara = 1 -MK mechanical eyeliners = 3 black, 2 deep brown, 1 Steely -Liquid eyeliner pen = 3 -Gel eyeliner = 1 -Brow definer pencils = 1 of each (Brunette, classic Blonde, Blonde) -Mechanical Brow liner Blonde to Brown = 1 -Under eye corrector = 1 #marykaymascara¬† #marykayeyeliners¬† #marykaylashprimer¬† #marykayundereyecorrector¬† #marykaybrowpencils¬†
Check out my wing!!! I still need some practice, but the brush on this liquid eyeliner makes it easy to get the look I want. *****Also this..... I'm currently rocking 2 bald spots on my left eye from eyelashes falling out.....awesomeūüėĎ The lash primer has helped to add fullness where I need it and lengthen what I already have. I am also one that has flakes and smudges at the end of the day from my mascara, but the lash primer wins again! #marykayliquideyeliner¬† #marykaylashprimer¬† #myfirstMKduckface¬† ūüź•
What if you could give your mascara a little boost?  More length.  More volume.  You can! NEW! Mary Kay Lash Primer, delivers a clear advantage for your mascara and your lashes. The Benefits are clear: Instantly intensifies lash volume and creates longer-looking lashes. Strengthens and helps condition lashes. Lifts lashes and helps them stay curled longer. Coats without flaking, yet easy to remove. Helps mascara glide on, resist flaking and smudging, last longer. #mkbcadleen  #perfecteyelash  #ilovemarykay  #marykaylashprimer 

MARY KAY Lash Primer 8g PRE-ORDER Whatsapp 012-5804012 for the price ♡ Free postage ♡ Free MK cosmetics/skincare samples Notes: 1. Add dramatic definition to your eyes to create fuller lashes when used as a basecoat under mascara 2. Or wear the clear formula alone for a natural look 3. Instantly intensifies lash volume and creates longer-looking lashes 4. Lifts lashes and helps them stay curled longer 5. Coats without flaking, yet removes effortlessly 6. Helps mascara wear longer 7. Glycerin helps condition and smooth the skin by adding, attracting or retaining moisture 8. Aloe Leaf Juice (Aloe barbadensis) is a soothing agent known for its calming properties 9. Allantoin is a conditioner that improves the appearance of skin #PS4uMaryKay  #PS4uEye  #PS4uBase  #marykay  #marykaymalaysia  #marykayskincare  #marykaymakeup  #marykaycosmetics  #marykaycosmetic  #marykaymy  #marykaylovers  #marykaylashprimer  #marykaylashbase  #marykaylash  #marykayprimer  #marykaybase  #marykayeye  #marykayeyemakeup 


:‚≠ź MARY KAY LASH PRIMER ‚≠ź . Lapisan primer yang jernih ini memberikan anda bulu mata yang lebih kuat, tampak lebih lebat dan dramatik apabila digunakan bersama mascara Mary Kay. Ia merupakan mascara asas diformulasi cepat kering serta menguatkan dan membantu kelentikkan bulu mata yang maksimum. Boleh digunakan tanpa penambahan mascara untuk yang gemar dengan natural look.. Lash Primer tanpa mengelupas serta mudah dibuang.. ūüėČ 016-8606294 Your Mary Kay Independent Beauty Consultant. . #marykaylashprimer¬† #lashprimer¬† #marykaymakeup¬† #marykay¬† #ilovemarykay¬† #sayajual¬† #marykaysarawak¬† #marykaykuching¬†
Komponen yang sama yang membuat maskara kalis air melakukan tugasnya boleh melakukan nombor pada garis lash anda. Walaupun bulu mata direka bentuk untuk membersihkan kerengsaan, mereka tidak pasti apa yang harus dilakukan apabila disalut dengan agen penahan air seperti copolyol dimetilik dan silikon. Penolakan bahan-bahan tersebut boleh menyebabkan reaksi alergi yang gatal, berair. Cari formula lebih semula jadi yang bebas daripada bahan pengawet atau wangian untuk menjaga mata gatal-gatal, kata Zelickson.
×