Whats your favourite look for your lash? . ūüíēStrengthening lash with MK Lash Lengthening Mascara: Lapisan mascara ini memberikan anda bulu mata yg lebih kuat, tampak lebih panjang & lembut . ūüíēEye Opening VOLUME with MK Ultimate Mascara:Formula eksklusif dgn kesan maksimum utk memanjang & melebatkan bulu mata ini memberikan tampilan bulu mata yang tampak lebat, panjang & lentik utk rias sepanjang hari. . ūüíēWATERPROOF Lash with MK Lash Love Waterproof Mascara: Mentakrif & melebatkan bulu mata dgn formula kalis air. . ūüíēImpactful DEFINITION with MK Lash Love Mascara: Mentakrif & melebatkan bulu mata, maskara yg sempurna sesuai diguna setiap hari. Sesuai utk anda yg mahu lentikkan bulu mata yg sedia ada panjng dan lebat Ind Beauty Consultant Ain #MaryKay¬† #MaryKayMalaysia¬† #MaryKayProduk¬† #MaryKayBeautyConsultant¬† #MaryKayMakeUp¬† #MaryKayKL¬† #MaryKayCheras¬† #MaryKayLashLoveWaterproofMascara¬† #MaryKayLashPrimer¬† #MaryKayUl¬†
(FACE) #Marykayprimer  #katvondlockitfoundation  #katvondlockitconcealer  #katvondshadelightcontourpalette  #toofacedloveflush  Color:LoveHangover #anastasiabeverlyhillsglowkit  Gleam Color:Mimosa (EYEBROWS) #anastasiabeverlyhillsbrowdefiner  Color:DarkBrown (EYES) #anastasiabeverlyhillsworldtraveler  Shadow:Bellini #loracmegapropalette  Shadow:Sepia,Copper #marykayeyeliner  Color:Black #marykaylashprimer  #marykaylashlovelengtheningmascara  Color:Black #anastasiabeverlyhillsliquidlipstick  Colors:Retro Coral, Carina. (LIPS) #kylielipkit  Color:Dolce K
Rushed and done on the bus makeup! #casinoroyale  #farsali  #unicornessence  #hudabeautyrosegoldpalette  #nyx  #nyxglitterprimer  #nyxglitter  #colourpop  #lipprimer  #kyliecosmetics  #leo  #lipsticklover  #marykay  #mymarykaylife  #marykayfoundation  #marykaylashintensitymascara  #marykaylashprimer  #abh  #abhilluminator  #rivierailluminator  #katvondinkliner  #marykaytranslucentloosepowder  #marykayskindinaviasettingspray  #marykayskincare  #afterdancingallnight  #browngirlmakeup  #livingwithRA 

Rushed and done on the bus makeup! #casinoroyale  #farsali  #unicornessence  #hudabeautyrosegoldpalette  #nyx  #nyxglitterprimer  #nyxglitter  #colourpop  #lipprimer  #kyliecosmetics  #leo  #lipsticklover  #marykay  #mymarykaylife  #marykayfoundation  #marykaylashintensitymascara  #marykaylashprimer  #abh  #abhilluminator  #rivierailluminator  #katvondinkliner  #marykaytranslucentloosepowder  #marykayskindinaviasettingspray  #marykayskincare  #afterdancingallnight  #browngirlmakeup  #livingwithRA 


MARY KAY Lash Primer 8g PRE-ORDER Whatsapp 012-5804012 for the price ♡ Free postage ♡ Free MK cosmetics/skincare samples Notes: 1. Add dramatic definition to your eyes to create fuller lashes when used as a basecoat under mascara 2. Or wear the clear formula alone for a natural look 3. Instantly intensifies lash volume and creates longer-looking lashes 4. Lifts lashes and helps them stay curled longer 5. Coats without flaking, yet removes effortlessly 6. Helps mascara wear longer 7. Glycerin helps condition and smooth the skin by adding, attracting or retaining moisture 8. Aloe Leaf Juice (Aloe barbadensis) is a soothing agent known for its calming properties 9. Allantoin is a conditioner that improves the appearance of skin #PS4uMaryKay  #PS4uEye  #PS4uBase  #marykay  #marykaymalaysia  #marykayskincare  #marykaymakeup  #marykaycosmetics  #marykaycosmetic  #marykaymy  #marykaylovers  #marykaylashprimer  #marykaylashbase  #marykaylash  #marykayprimer  #marykaybase  #marykayeye  #marykayeyemakeup 
Mascara Mary Kayūüėćūüėć ūüĆłLash primer: utk lembutkan bulu mata. Pakai sblm sapu mascara..so mascara x bergumpal kat bulu mata. Senang sapuan dan nampak lebih lentik ūüĆł lash love : utk nak nampak bulu mata lentik tapi x over. Daily use..sesuai pakai sebelum gi kerja. Sgt ringan x rasa mcm pakai mascara. Utk first timer...mudah pakai lash love ūüĆł lash love waterproof : sama mcm lash love cuma formula kalis air. Kalau tgh cuti solat tu...sesuai pakai ūüĆł ultimate mascara: nak bagi nampak bulu mata lebih tebal....ala ala hindustan tu..tebal dan lentik. Cara pakai: Lash primer > lash love > ultimate.....ūüíÉ confirm bulu mata Hindustan. Selamat mencuba. #marykaybandarputra¬† #marykaykulai¬† #marykaymascara¬† #marykaylashlove¬† #marykaylashprimer¬† #marykayultimate¬† #marykaylashlovewaterproof¬†
Tahukah anda cara menanggalkan solekan mata merupakan salah satu sebab bulu mata gugur? Ada kalanya anda menggosok atau menyapu kuat pada kelopak mata untuk menanggalkan  solekan pembayang mata, eye liner dan maskara bulu mata tertanggal. Pemakaian maskara yang tebal secara kerap juga akan membuatkan bulu mata menjadi berat dan condong ke bawah dan serta menjejaskan kelentikan bulu mata. Jika tidak menggunakan penanggal mekap yang berkesan, maka inilah kemungkinannya.
Ada Tanya Bulu mata boleh lebatkan tak??? Boleh...Lash & Brow Building Serum ini boleh lebatkan Bulu mata Dan kening sekali ...Cara pakainya senang sahaja , sebelum tidur , sapukan serum ini pada pangkal bulu mata tau, jangan sapu kat bulu ajee... Pakai di waktu malam , sebab waktu malam kulit kita sangat aktif berbanding Siang.. ūüíĄPerunding Kecantikkan MaryKay Layla 0133106789 #marykaymintbliss¬† #marykaymalaysia¬† #marykaywangsamaju¬† #marykaysekitarnya¬† #marykaylashprimer¬† #marykayultimatemascara¬† #marykaywomen¬† #marykaymalaysia¬† #marykaylipstick¬† #bulumatalebat¬† #wangsamajuseksyen2¬† #setapakkl¬† #gombak¬† #uia¬† #seremban¬† #perak¬† #ipoh¬† #eyeliner¬† #testimoni¬† #marykay¬†
Coat bulu mata dengan Vaseline setiap malam sebelum tidur. Formula sutera ini akan melembapkan sebatan yang kering, rapuh, yang membolehkan bulu mata yang lebih baru menjadi lebih kuat dan pada gilirannya, mencegah pecahnya masa depan. Ini rawatan yang cekap kos boleh digunakan dengan jari, atau dengan tongkat maskara yang bersih dan tidak digunakan setiap malam (hanya satu lapisan diperlukan!).
RAMBUT WEFT HAIR EXTENSION WANNA BULAN PELUPUSAN TANPA TANGAN RAMBUT TOUPEE HAIR BUNDLE HAIR WEAVE HAIR WEAVING Virgin Brazilian rambut Virgin Indian rambut Virgin Malaysian rambut Virgin Peruvian rambut Virgin Cina rambut Virgin Kemboja rambut Virgin Mongolia rambut Rusia klip rambut dalam sambungan rambut pita di rambut sambungan I-tip rambut Sambungan rambut U-tip Sambungan rambut Tambahan rambut Flat-tip Tambahan rambut cincin rambut Nano cincin rambut sambungan Sambungan Rambut Tambahan rambut ekor pada Pita Extensionsion rambut pada rambut Tambahan tongkat rambut Tambahan rambut prebonded sambungan rambut Kuku-ujung rambut Tambahan mikro gelung Sambungan rambut Mikro manik Rambut Pelipat flip dalam sambungan rambut renda panjang rambut palsu rambut palsu lace depan 360 rambut palsu 360 rambut palsu lace 360 renda rambut rambut palsu glueless bahagian-bahagian rambut palsu sutera atas rambut palsu asas rambut palsu rambut palsu rambut palsu rambut palsu wig rambut rambut Eropah rambut sekeping renda penutupan sutera asas penutupan sutera atas penutupan sebatan Strip Pelepasan bulu mata bulu mata Individu Bulu mata bulu mata palsu palsu eyewinker Strip lash Lash Extensiones suar bulu mata jumlah peminat bulu mata bulu mata bulu mata bulu mata bulu mata bulu mata bulu mata bulu mata bulu mata bulu mata bulu mata bulu mata bulu mata bulu bulu mata bulu bulu mata bulu camelia bulu bulu camelia bulu mata bulu mata bulu camelia
×