Ia mungkin kelihatan seperti impian setiap gadis untuk mempunyai sebatan panjang, tetapi mungkin untuk bulu mata anda terlalu panjang; ia boleh menjadi menyakitkan dan menyusahkan. Hormon yang sangat aktif (yang sama yang boleh menyebabkan unibrows!) Kadang-kadang menyebabkan bulu mata berkembang menjadi panjang keterlaluan. Sekiranya bulu mata anda perlu dipotong, anda boleh DIY-tetapi Zelickson mengesyorkan melihat artis solek profesional untuk kali pertama mempelajari tali. Kemudian, investasikan dalam sepasang gunting iris untuk mengekalkan anda.

Ini adalah jenis baru berus, dan hanya segelintir jenama yang membuatnya. Ia sangat mudah digunakan. Anda mengambil beberapa maskara dari tongkat dengan berus dan kemudian memohon pada bulu mata anda. Produk kurang didepositkan, jadi anda mendapat hasil yang lebih semula jadi (dengan hampir tiada pekat!). Berus ini juga menjadikannya lebih mudah untuk mendepositkan maskara di akar bulu mata anda.
Saya tidak menyatakan anda tidak boleh berkawan dengan rakan-rakan yang Tidak Study dan Asyik Bermain. Saya mengharapkan anda tidak mendekati mereka semasa anda berkobar-kobar untuk Study.. Ini kerana anda akan mula di pengaruhi walaupun anda tidak melakukan reaksi untuk bersama mereka. Inilah di katakan kesan PENGARUH BELAJAR. ANDA BOLEH BERKAWAN dengan MEREKA tetapi PILIHLAH MASA SESUAI untuk bersama MEREKA. 
Assalamualaikum..hye semua 😊😊 . Teringin nak bulu mata yang lebat & lentik?? Boleh..TAPI DENGAN SATU SYARAT! jangan sesekali tukar ciptaan Allah tau 😡.. . Jangan pakai bulu mata palsu, jangan tanam bulu mata palsu..Allah marah..haaa..pakai mascara xpe 😊😊.. . Tapi sebelum pakai mascara tu, pakai la primer dulu..komfem lebih lentik bulu mata uolls tau.. 💋❤🌹 . #mascara  #mascaraprimer  #lash  #lashprimer  #marykay  #marykayprimer  #marykaymascara  #mascaramarykay  #marykaylashprimer  #lashprimermarykay  #marykaymalaysia  #marykayperak  #marykaytanjungmalim  #marykayupsi  #mkizyannadzirah  #bulumatacantik  #bulumatalentik  #bulumatalawa 
Morningg pretty💋 EYE LASH PRIMER 🔰 Pagi2 morning ni kakak nk share ttg eyelash primer dri Mary Kay😍 Jgn hengat utk skin dgn eye je kena apply primer utk dpt result yg cun, utk lashes pun sama tau! So penggunaan eye primer yg direka khas utk vulu mata ni power pasaiiii👇 💙 Mampu hold maskara supaya long lasting 💙 Gel putih ni mampu menebalkan setiap helaian lash supaya bila awk apply mascara, lashes nampak tebal merimbun 💙 Nak apply lash utk sejenis yg lashes merundum mcm kakak ni, kita sepit dlu kan utk bagi lentik, after you sepit n lentikkan, bila you apply this primer, kelentikan lashes tu maintain, so xde lah lentik seminit jua kan. Bulu mata lentik ni cantik woo 💙 Lashes nampak panjangg 💙 Lashess look lebatt 💙 Merapikan lashes 💙 Gentian nilon dan kapas digunakan utk sikat bulu mata supaya lebih kemas! 💙 Paling best, bila lashes awk lebat panjang merimbun awk dah xyah beriya guna mascara..light2 je pun dh ckup. Scara tak lngsg menjimatkan mascara tu gakkk Masih keliru dgn pilihan primer lash yg terbaik? Heii grab this one it wont let you down i telchuuuu😝😝 Kakak IBC lashes lentik💋 Mysara 013 2195273 #marykaylashprimer  #marykaymascara  #MaryKayBachok  #marykaykosmetik  #marykayjertih  #marykaymekap  #maskaramarykay  #lashprimermarykay  #marykaybesut  #MaryKayTerengganu  #marykayserdang  #marykaypenang  #marykaybangi  #marykayrawang  #marykaykelantan  #kariermarykay 
Ada Tanya Bulu mata boleh lebatkan tak??? Boleh...Lash & Brow Building Serum ini boleh lebatkan Bulu mata Dan kening sekali ...Cara pakainya senang sahaja , sebelum tidur , sapukan serum ini pada pangkal bulu mata tau, jangan sapu kat bulu ajee... Pakai di waktu malam , sebab waktu malam kulit kita sangat aktif berbanding Siang.. 💄Perunding Kecantikkan MaryKay Layla 0133106789 #marykaymintbliss  #marykaymalaysia  #marykaywangsamaju  #marykaysekitarnya  #marykaylashprimer  #marykayultimatemascara  #marykaywomen  #marykaymalaysia  #marykaylipstick  #bulumatalebat  #wangsamajuseksyen2  #setapakkl  #gombak  #uia  #seremban  #perak  #ipoh  #eyeliner  #testimoni  #marykay 
Coat bulu mata dengan Vaseline setiap malam sebelum tidur. Formula sutera ini akan melembapkan sebatan yang kering, rapuh, yang membolehkan bulu mata yang lebih baru menjadi lebih kuat dan pada gilirannya, mencegah pecahnya masa depan. Ini rawatan yang cekap kos boleh digunakan dengan jari, atau dengan tongkat maskara yang bersih dan tidak digunakan setiap malam (hanya satu lapisan diperlukan!).
Maskara ini mempunyai dua sisi. Satu ciri berus yang sengit yang sesuai hanya untuk menyentuh kening anda. Sisi lain adalah handier. Ia mempunyai sikat yang memisahkan sebatan dan menghilangkan gumpalan hanya selepas aplikasi mascara. Kegemaran saya adalah logam. Anda perlu lebih berhati-hati dengan mereka, tetapi mereka bekerja lebih baik daripada yang plastik murah.
Add dramatic definition to your eyes to create fuller lashes when you use lash primer as a basecoat under mascara. Or wear the clear formula alone for a natural look. ❤instantly intensifies lash volume and creates longer-looking lashes ❤lifts lashes and helps them stay curled for longer ❤ coats without flaking, yet removes effortlessly ❤helps mascara wear for longer Lashes that look long and lush are great but our Mary Kay Scientist wanted more, so they formulated our lash primer with our exclusive complex containning pro vitamin B5 (panthenol) and Phytantriol. This complex ✔adds moisture to eyelashes ✔Makes the primer easy to apply ✔prevents lash breakage ✔Leaves lashes feeingl healthy and nourished To Apply, place brush at the base of the laahes and sweep from root to tip, coating all lashes. Before allowing the primer to dry immediately apply your favourite Mary Kay Mascara to the lashes . #lashprimer  #lashesonfleek  #healthylashes  #beauty  #makeup  #mascara  #lookinggood  #marykay  #marykayuk  #mymklife  #marykayindependentbeautyconsultant  #mymkcustomer  #marykaylashprimer 
Kurangkan Pengambilan Garam - Jangan makan gelojoh kerana ketika anda menelan terlalu cepat, udara tertahan dalam usus dan membentuk gas yang dapat mengakibatkan penggelembungan perut. Duduk ketika makan dan kunyah makan secara perlahan-lahan. Makanan yang tidak terkunyah menjadi bahagian-bahagian kecil tidak dapat dicerna dengan sempurna yang kemudian menghasilkan banyak gas yang menimbulkan penggelembungan.
RAMBUT WEFT HAIR EXTENSION WANNA BULAN PELUPUSAN TANPA TANGAN RAMBUT TOUPEE HAIR BUNDLE HAIR WEAVE HAIR WEAVING Virgin Brazilian rambut Virgin Indian rambut Virgin Malaysian rambut Virgin Peruvian rambut Virgin Cina rambut Virgin Kemboja rambut Virgin Mongolia rambut Rusia klip rambut dalam sambungan rambut pita di rambut sambungan I-tip rambut Sambungan rambut U-tip Sambungan rambut Tambahan rambut Flat-tip Tambahan rambut cincin rambut Nano cincin rambut sambungan Sambungan Rambut Tambahan rambut ekor pada Pita Extensionsion rambut pada rambut Tambahan tongkat rambut Tambahan rambut prebonded sambungan rambut Kuku-ujung rambut Tambahan mikro gelung Sambungan rambut Mikro manik Rambut Pelipat flip dalam sambungan rambut renda panjang rambut palsu rambut palsu lace depan 360 rambut palsu 360 rambut palsu lace 360 renda rambut rambut palsu glueless bahagian-bahagian rambut palsu sutera atas rambut palsu asas rambut palsu rambut palsu rambut palsu rambut palsu wig rambut rambut Eropah rambut sekeping renda penutupan sutera asas penutupan sutera atas penutupan sebatan Strip Pelepasan bulu mata bulu mata Individu Bulu mata bulu mata palsu palsu eyewinker Strip lash Lash Extensiones suar bulu mata jumlah peminat bulu mata bulu mata bulu mata bulu mata bulu mata bulu mata bulu mata bulu mata bulu mata bulu mata bulu mata bulu mata bulu mata bulu bulu mata bulu bulu mata bulu camelia bulu bulu camelia bulu mata bulu mata bulu camelia
×