##MARYKAYLASHPRIMER¬† ūüĆĻūüĆĻūüĆĻ Menebalkan dan memanjangkan bulu mata Ini dia tips yang mungkin dicari oleh para wanita untuk mendapatkan bulu mata yang tebal dan panjang. Aplikasikan sedikit primer pada bulu mata Anda sebelum menggunakan maskara sebagai ‚Äėbase‚Äô, baru setelah itu gunakan maskara seperti biasa. Indenpendant consultant beauty http://www.wasap.my/60134099799/SuriawatiBaba I‚̧‚̧MARY KAY
Selalunya pelajar-pelajar sering merungut apabila tibanya hari peperiksaan bulanan ataupun peperiksaan akhir. Mulalah timbulnya rasa stress dan ingin menuding sesuatu kesalahan pada perkara yang lain, sebagai contoh pensyarah atau guru tak pandai mengajar, masa tak cukup, kawan yang mengajak bermain, ibu bapa yang tidak faham dan pelbagai lagi.Inilah realiti seorang pelajar di dalam menempuhi alam belajar. Sekarang pelajar-pelajar cuba ambil kesempatan merenung akan permasalahan di dalam pembelajaran anda. Ingat! gunakanlah tempoh 24 jam sehari dengan berkualiti apabila tibanya peperiksaan. 
Hai uols... nak bulu mata panjang dan lebat serta sihat?? Shikin ada penyelesaiannya.. ūüĎáūüĎáūüĎá . LASH PRIMER MARYKAY ūüíźmenambahkn kelebatan mata n mencipta bulu mata yg tampak lebih panjang dgn serta merta. ūüíź berus dwi-fungsi direka khas dgn menggabungkn gentian kapas n nilon utk menyalut n menyikat bulu mata. ūüíźmengukuh n merapikn bulu mata ūüíźmelentikkn bulu mata n membntu lentikn bulu mata kekal lebih lama. . So.. katakn tidak pada bulu mata palsu ‚ėļ Shikin 0195818095 Beauty Consultant marykay #MaryKay¬† #MaryKayMalaysia¬† #MaryKayMy¬† #MaryKayKualaLumpur¬† #MaryKayKL¬† #MaryKaySelangor¬† #MaryKaySkincare¬† #marykaysabah¬† #MaryKayCosmetics¬† #marykaysarawak¬† #MaryKayProducts¬† #KosmetikTerbaik¬† #BeautyConsultant¬† #MakeUpArtisMalaysia¬† #SayaJualKosmetik¬† #MakeUp¬† #MakeUpClass¬† #Mascara¬† #MascaraMaryKay¬† #MaryKayMascara¬† #LashPrimer¬† #LashPrimerMaryKay¬† #MaryKayLashPrimer¬† #LashSpa¬† #Lash¬† #Lashes¬† #BuluMata¬† #BuluMataLentik¬† #BuluMataLebat¬† #BuluMataPanjang¬†
Kind of a weird "mid-makeup" picture but I wanted to show you how awesome this eyelash Primer is! It sets you up for smooth mascara application and adds a TON of length and volume to your lashes. This is one of those products have had on my desk forever and never used. Why??!!!!! ... #marykaylashprimer  #biglashes  #whitelashes  #lashboost  #marykay  #makeupartist  #mua 
Assalamualaikum..hye semua ūüėäūüėä . Teringin nak bulu mata yang lebat & lentik?? Boleh..TAPI DENGAN SATU SYARAT! jangan sesekali tukar ciptaan Allah tau ūüė°.. . Jangan pakai bulu mata palsu, jangan tanam bulu mata palsu..Allah marah..haaa..pakai mascara xpe ūüėäūüėä.. . Tapi sebelum pakai mascara tu, pakai la primer dulu..komfem lebih lentik bulu mata uolls tau.. ūüíč‚̧ūüĆĻ . #mascara¬† #mascaraprimer¬† #lash¬† #lashprimer¬† #marykay¬† #marykayprimer¬† #marykaymascara¬† #mascaramarykay¬† #marykaylashprimer¬† #lashprimermarykay¬† #marykaymalaysia¬† #marykayperak¬† #marykaytanjungmalim¬† #marykayupsi¬† #mkizyannadzirah¬† #bulumatacantik¬† #bulumatalentik¬† #bulumatalawa¬†

Tidak mengandungi minyak. Sgt sesuai dipakai untuk semua jenis kulit.Merupakan salah satu dr supplement dalam produk Mary Kay kerana selain membersihkan solekan pada wajah, dalam masa yg sama ianya mencuci dan melembap.Mengandungi SILIKON yang berfungsi untuk merawat dan menganjalkan kulit dlm satu sapuan. Ini bermakna Oil Free Make Up Remover ni bukan sekadar pencuci mekap tetapi ianya berfungsi utk merawat wajah dan kulit dari kusam akibat pemakaian mekap yang terlalu lama dan juga selamat digunakan untuk mencuci bibir.Mampu menanggalkan kotoran mekap 'Water Proof' dengan satu cucian shj. Malah ia menanggalkan make up dalam cara yang lembut, ringan dan nyaman pd kulit wajah.
:‚≠ź MARY KAY LASH PRIMER ‚≠ź . Lapisan primer yang jernih ini memberikan anda bulu mata yang lebih kuat, tampak lebih lebat dan dramatik apabila digunakan bersama mascara Mary Kay. Ia merupakan mascara asas diformulasi cepat kering serta menguatkan dan membantu kelentikkan bulu mata yang maksimum. Boleh digunakan tanpa penambahan mascara untuk yang gemar dengan natural look.. Lash Primer tanpa mengelupas serta mudah dibuang.. ūüėČ 016-8606294 Your Mary Kay Independent Beauty Consultant. . #marykaylashprimer¬† #lashprimer¬† #marykaymakeup¬† #marykay¬† #ilovemarykay¬† #sayajual¬† #marykaysarawak¬† #marykaykuching¬†

♡ #Freepostage  ♡ #Pospercuma  ♡ #FreeMarykay  cosmetics/skincare samples Hanah 0193707155 Mary Kay Sales Director MARY KAY Lash Primer 8g Notes: 1. Add dramatic definition to your eyes to create fuller lashes when used as a basecoat under mascara 2. Or wear the clear formula alone for a natural look 3. Instantly intensifies lash volume and creates longer-looking lashes 4. Lifts lashes and helps them stay curled longer 5. Coats without flaking, yet removes effortlessly 6. Helps mascara wear longer 7. Glycerin helps condition and smooth the skin by adding, attracting or retaining moisture 8. Aloe Leaf Juice (Aloe barbadensis) is a soothing agent known for its calming properties 9. Allantoin is a conditioner that improves the appearance of skin #marykayhanah  #marykay  #marykaymalaysia  #marykayskincare  #marykaymakeup  #marykaycosmetics  #marykaycosmetic  #marykaymy  #marykaylovers  #marykaylashprimer  #marykaylashbase  #marykaylash  #marykayprimer  #marykaybase  #marykayeye  #marykayeyemakeup 
Sebelum pakai Maskara, Kita pakai Lash Primer dulu. Ada byk kelebihannya taw! ūüėć . ūüíē Berus Dwi-Fungsi direka khas dengan menggabungkan gentian kapas & nilon untuk menyalut dan menyikat bulu mata. ūüíē Melentikkan bulu mata & membantu lentikan bulu mata kekal lebih lama. ūüíē Menambahkan kelebatan bulu mata & mencipta bulu mata tampak lebih panjang dengan serta merta. ūüíē Mengukuh dan merapikan bulu mata. . For more information can contact me now. Just Click wassap link at my bio profile. ūüėČ . Lia, 0136138224 Mary Kay Beauty Consultant . #marykaymalaysia¬† #marykaypromotion¬† #marykayperfume¬† #marykaycityscape¬† #marykayforeverdiamond¬† #marykaythinkingoflove¬† #marykayoceanperfume¬† #mkmen¬† #WaterproofMascara¬† #marykayeyeliner¬† #clearProofDeepcleansingcharcoalmask¬† #OilFreeHydratingGel¬† #microdermabrasionrefine¬† #poreminimizer¬† #firmingeyecream¬† #botanicaleffectmask¬† #skincareterbaik¬† #marykaybotanicaleffect¬† #marykayskincareterbaik¬† #ilovemarykay¬† #botanical¬† #beauty¬† #sunprotector¬† #basicskincare¬† #beauty¬† #acne¬† #selkulitmati¬† #mask¬† #marykaylashprimer¬† #mascara¬†
Mary Kay Lash PrimerūüćÉ . Lash primer mascara buatkan bulu mata anda lebih panjang & tebal. Semestinya akan kelihatan gojes gitu tau. . . Jom wasap untuk maklumat detail & free consultant. . Ira_Mk Beauty Consultant 0128208625 #cosmetics¬† #mascaramarykay¬† #marykaylashprimer¬† #marykaylashprimermascara¬† #marykay¬† #iramk¬† #muamalaysia¬† #iramarykay¬† #ilovemarykay¬† #marykayproduct¬† #marykaysegamat¬† #marykaymysg¬† #marykaykelantan¬† #marykayskincare¬† #kulitsihat¬† #marykaymalaysia¬† #marykaybeautyconsultant¬† #beautyconsultant¬†
Pernahkah anda melihat sekumpulan semut yang melata di merata tempat? Perhatikan bagaimana mereka bekerjasama mengangkat cebisan makanan, manisan atau sebagainya. Apabila kita kacau semut yang banyak itu, kita tiup-tiup mereka, akan bertempiaran larilah  ke sana sini. Kemudian tidak lama kemudian, kita akan lihat semut akan kembali membuat kumpulan yang sama seperti tadi, sama-sama lagi melakukan kerja yang sama. Hanya ajalnya sahaja yang memisahkan tindakan mereka itu.
Assalamualaikum..hye semua ūüėäūüėä . Teringin nak bulu mata yang lebat & lentik?? Boleh..TAPI DENGAN SATU SYARAT! jangan sesekali tukar ciptaan Allah tau ūüė°.. . Jangan pakai bulu mata palsu, jangan tanam bulu mata palsu..Allah marah..haaa..pakai mascara xpe ūüėäūüėä.. . Tapi sebelum pakai mascara tu, pakai la primer dulu..komfem lebih lentik bulu mata uolls tau.. ūüíč‚̧ūüĆĻ . #mascara¬† #mascaraprimer¬† #lash¬† #lashprimer¬† #marykay¬† #marykayprimer¬† #marykaymascara¬† #mascaramarykay¬† #marykaylashprimer¬† #lashprimermarykay¬† #marykaymalaysia¬† #marykayperak¬† #marykaytanjungmalim¬† #marykayupsi¬† #mkizyannadzirah¬† #bulumatacantik¬† #bulumatalentik¬† #bulumatalawa¬†
Hai uols... nak bulu mata panjang dan lebat serta sihat?? Shikin ada penyelesaiannya.. ūüĎáūüĎáūüĎá . LASH PRIMER MARYKAY ūüíźmenambahkn kelebatan mata n mencipta bulu mata yg tampak lebih panjang dgn serta merta. ūüíź berus dwi-fungsi direka khas dgn menggabungkn gentian kapas n nilon utk menyalut n menyikat bulu mata. ūüíźmengukuh n merapikn bulu mata ūüíźmelentikkn bulu mata n membntu lentikn bulu mata kekal lebih lama. . So.. katakn tidak pada bulu mata palsu ‚ėļ Shikin 0195818095 Beauty Consultant marykay #MaryKay¬† #MaryKayMalaysia¬† #MaryKayMy¬† #MaryKayKualaLumpur¬† #MaryKayKL¬† #MaryKaySelangor¬† #MaryKaySkincare¬† #marykaysabah¬† #MaryKayCosmetics¬† #marykaysarawak¬† #MaryKayProducts¬† #KosmetikTerbaik¬† #BeautyConsultant¬† #MakeUpArtisMalaysia¬† #SayaJualKosmetik¬† #MakeUp¬† #MakeUpClass¬† #Mascara¬† #MascaraMaryKay¬† #MaryKayMascara¬† #LashPrimer¬† #LashPrimerMaryKay¬† #MaryKayLashPrimer¬† #LashSpa¬† #Lash¬† #Lashes¬† #BuluMata¬† #BuluMataLentik¬† #BuluMataLebat¬† #BuluMataPanjang¬†
Rushed and done on the bus makeup! #casinoroyale  #farsali  #unicornessence  #hudabeautyrosegoldpalette  #nyx  #nyxglitterprimer  #nyxglitter  #colourpop  #lipprimer  #kyliecosmetics  #leo  #lipsticklover  #marykay  #mymarykaylife  #marykayfoundation  #marykaylashintensitymascara  #marykaylashprimer  #abh  #abhilluminator  #rivierailluminator  #katvondinkliner  #marykaytranslucentloosepowder  #marykayskindinaviasettingspray  #marykayskincare  #afterdancingallnight  #browngirlmakeup  #livingwithRA 
Suka mengembara, cuba resipi baru, buat cross-stitch, masuk muzium ‚Äď tapi kebanyakannya sempat buat dalam fikiran saja sebab susahnya nak cari masa terluang! Lebih suka memerhati daripada bercakap (penat kan cakap banyak?) dan sangat menghargai seni. Cara jadi wanita bahagia? Jangan peduli apa kata orang. Jika tak penting, masuk telinga kanan keluar telinga kiri. Jangan biar ia mengganggu emosi dan minda kamu.
Ada Tanya Bulu mata boleh lebatkan tak??? Boleh...Lash & Brow Building Serum ini boleh lebatkan Bulu mata Dan kening sekali ...Cara pakainya senang sahaja , sebelum tidur , sapukan serum ini pada pangkal bulu mata tau, jangan sapu kat bulu ajee... Pakai di waktu malam , sebab waktu malam kulit kita sangat aktif berbanding Siang.. ūüíĄPerunding Kecantikkan MaryKay Nurul 0103662673 #marykaymintbliss¬† #marykaymalaysia¬† #marykaywangsamaju¬† #marykaysekitarnya¬† #marykaylashprimer¬† #marykayultimatemascara¬† #marykaywomen¬† #marykaymalaysia¬† #marykaylipstick¬† #bulumatalebat¬† #wangsamajuseksyen2¬† #setapakkl¬† #gombak¬† #uia¬† #seremban¬† #perak¬† #ipoh¬† #eyeliner¬† #testimoni¬† #marykay¬†
Whats your favourite look for your lash? . ūüíēStrengthening lash with MK Lash Lengthening Mascara: Lapisan mascara ini memberikan anda bulu mata yg lebih kuat, tampak lebih panjang & lembut . ūüíēEye Opening VOLUME with MK Ultimate Mascara:Formula eksklusif dgn kesan maksimum utk memanjang & melebatkan bulu mata ini memberikan tampilan bulu mata yang tampak lebat, panjang & lentik utk rias sepanjang hari. . ūüíēWATERPROOF Lash with MK Lash Love Waterproof Mascara: Mentakrif & melebatkan bulu mata dgn formula kalis air. . ūüíēImpactful DEFINITION with MK Lash Love Mascara: Mentakrif & melebatkan bulu mata, maskara yg sempurna sesuai diguna setiap hari. Sesuai utk anda yg mahu lentikkan bulu mata yg sedia ada panjng dan lebat Ind Beauty Consultant Ain #MaryKay¬† #MaryKayMalaysia¬† #MaryKayProduk¬† #MaryKayBeautyConsultant¬† #MaryKayMakeUp¬† #MaryKayKL¬† #MaryKayCheras¬† #MaryKayLashLoveWaterproofMascara¬† #MaryKayLashPrimer¬† #MaryKayUl¬†
Waktu tidur boleh diketahui dengan cara mengambil suhu badan ibu yang diambil sewaktu bangun dari tidur di waktu pagi. Bagi wanita yang waktu bekerjanya di sebelah malam, maka suhu badan boleh diambil selepas 6 jam tidur secara berterusan. Catatkan suhu badan selama berturut-turut untuk jangkamasa selama 3 bulan. Dengan cara ini anda akan dapat melihat satu bentuk geraf. Daripada geraf berkenaan anda dapat melihat bilakan masa subur anda. Dengan cara ini jantina anak boleh ditentukan, iaitu:
×