Coat bulu mata dengan Vaseline setiap malam sebelum tidur. Formula sutera ini akan melembapkan sebatan yang kering, rapuh, yang membolehkan bulu mata yang lebih baru menjadi lebih kuat dan pada gilirannya, mencegah pecahnya masa depan. Ini rawatan yang cekap kos boleh digunakan dengan jari, atau dengan tongkat maskara yang bersih dan tidak digunakan setiap malam (hanya satu lapisan diperlukan!).
1) Thickness and Fullness BUILDER with MK Lash & Brow Building Serum Sapukan serum ini sebelum tidur untuk membina bulu mata yang lebih lebat dan penuh. . 2) Strengthening PRIMER with MK Lash Primer Lapisan primer yang jernih ini memberikan anda bulu mata yang lebih kuat, tampak lebih lebat apabila diguna bersama maskara Mary Kay . 3) Eye Opening VOLUME with MK Ultimate Mascara Formula eksklusif dengan kesan maksimum untuk memanjang dan melebatkan bulu mata ini memberikan tampilan bulu mata yang tampak lebat, panjang dan lentik untuk rias sepanjang hari. . 4) WATERPROOF Lash with MK Lash Love Waterproof Mascara Mentakrif dan melebatkan bulu mata dengan formula kalis air. . 5)Impactful DEFINITION with MK Lash Love Mascara Mentakrif dan melebatkan bulu mata, maskara yang sempurna sesuai diguna setiap hari. Sesuai untuk anda yang mahu lentikkan bulu mata yang sedia ada panjng dan lebat. . Ekin 016-6685336 Beauty Consultant . #MaryKay  #MarykayMalaysia  #MaryKayProduct  #MaryKayMakeUp  #MaryKayBeautyConsultant  #MaryKayKL  #MaryKayCheras  #MaryKayLashAndBrowBuildingSerum  #MaryKayLashPrimer  #MaryKayUltimateMascara  #MaryKayLashLoveWaterproofMascara  #MaryKayLashLoveMascara 

Suka mengembara, cuba resipi baru, buat cross-stitch, masuk muzium – tapi kebanyakannya sempat buat dalam fikiran saja sebab susahnya nak cari masa terluang! Lebih suka memerhati daripada bercakap (penat kan cakap banyak?) dan sangat menghargai seni. Cara jadi wanita bahagia? Jangan peduli apa kata orang. Jika tak penting, masuk telinga kanan keluar telinga kiri. Jangan biar ia mengganggu emosi dan minda kamu.
Ini maskara bebas kejam juga berlaku 74% semulajadi. Terbuat dari oak ubi kayu dan polysaccharides semulajadi, lelasan berkrim ini dibina untuk liputan gelap bagus yang berlangsung sepanjang hari. Walaupun berus mungkin sedikit menakutkan, jangan mengetuknya sehingga anda mencuba, sebagai pengguna Sephora, Bh23 mengatakan ia "memberikan [jumlahnya] dan pemisahan bulu mata."
A few of our magic wands! https://www.marykay.com/mlipsey/en-us/products/makeup/eyes/mascara-lashes #marykaycosmetics  #marykayultimatemascara  #marykaylashlovemascara  #marykaylashlovewaterproofmascara  #marykaylashlovelengtheningmascara  #marykaylashintensitymascara  #marykaylashprimer  #marykaylashandbrowbuildingserum  #brows  #lashes  #mascara 
Kebanyakan wanita inginkan bulu mata yang tampak lebih panjang dan lebat. Betul tak? Baik ngaku cepat... Hehe. Nak tau rahsia bulu mata tampak lebih panjang dan lebat tak? Teruskan membaca k 👇 Pakailah Lash Primer ni! Bulu mata anda akan tampak lebih panjang dan lebat dengan serta-merta! Bestnya! 😍 Lash Primer ni tak berwarna tau (jernih). Jadi, anda boleh pakai dengan mascara yang mempunyai warna, ataupun pakai Lash Primer ni je pun dah cukup. Tak de masalah 👌 Nak buat Lash Spa tak? Meh roger Qila meh 😉 Aqilah Jamaludin 0194491701 Senior Consultant #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #MaryKayMy  #MaryKayKualaLumpur  #MaryKayKL  #MaryKaySelangor  #MaryKayPuncakAlam  #MaryKaySkincare  #MaryKayCosmetics  #MaryKayProducts  #KosmetikTerbaik  #BeautyConsultant  #MakeUpArtisMalaysia  #SayaJualKosmetik  #MakeUp  #MakeUpClass  #Mascara  #MascaraMaryKay  #MaryKayMascara  #LashPrimer  #LashPrimerMaryKay  #MaryKayLashPrimer  #LashSpa  #Lash  #Lashes  #BuluMata  #BuluMataLentik  #BuluMataLebat  #BuluMataPanjang 
Keadaan ini terjadi kerana di dalam air mani lelaki terkandung berjuta-juta benih yang berbentuk seperti Y dan X, sementara di dalam benih perempuan pula terkandung benih X sahaja. Sekiranya benih lelaki yang berbentuk X bercantum dengan benih perempuan maka ia akan menghasilkan XX iaitu anak perempuan. Manakala benih lelaki yang berbentuk Y apabila bercantum dengan benih perempuan akan menghasilkan XY iaitu anak lelaki.

Tahukah anda cara menanggalkan solekan mata merupakan salah satu sebab bulu mata gugur? Ada kalanya anda menggosok atau menyapu kuat pada kelopak mata untuk menanggalkan  solekan pembayang mata, eye liner dan maskara bulu mata tertanggal. Pemakaian maskara yang tebal secara kerap juga akan membuatkan bulu mata menjadi berat dan condong ke bawah dan serta menjejaskan kelentikan bulu mata. Jika tidak menggunakan penanggal mekap yang berkesan, maka inilah kemungkinannya.


Tidak mengandungi minyak. Sgt sesuai dipakai untuk semua jenis kulit.Merupakan salah satu dr supplement dalam produk Mary Kay kerana selain membersihkan solekan pada wajah, dalam masa yg sama ianya mencuci dan melembap.Mengandungi SILIKON yang berfungsi untuk merawat dan menganjalkan kulit dlm satu sapuan. Ini bermakna Oil Free Make Up Remover ni bukan sekadar pencuci mekap tetapi ianya berfungsi utk merawat wajah dan kulit dari kusam akibat pemakaian mekap yang terlalu lama dan juga selamat digunakan untuk mencuci bibir.Mampu menanggalkan kotoran mekap 'Water Proof' dengan satu cucian shj. Malah ia menanggalkan make up dalam cara yang lembut, ringan dan nyaman pd kulit wajah.
Menghilangkan Bau Badan - Potongkan limau kasturi dan buangkan bijinya. Kemudian makanlah kulit limau kasturi itu bersama airnya. Amalkan selalu. Badan Ringan Dan Bertenaga Minum air rebusan serai dan halia (yg dititik), kulit kayu manis dan lada hitam. Jika kita meminum air rebusan ini pagi dan malam insyaAllah badan akan menjadi ringan dan bertenaga. Selain itu utk meningkat tenaga wanita, amalkan pengambilan 4 biji telur mentah sehari.
♡ #Freepostage  ♡ #Pospercuma  ♡ #FreeMarykay  cosmetics/skincare samples Hanah 0193707155 Mary Kay Sales Director MARY KAY Lash Primer 8g Notes: 1. Add dramatic definition to your eyes to create fuller lashes when used as a basecoat under mascara 2. Or wear the clear formula alone for a natural look 3. Instantly intensifies lash volume and creates longer-looking lashes 4. Lifts lashes and helps them stay curled longer 5. Coats without flaking, yet removes effortlessly 6. Helps mascara wear longer 7. Glycerin helps condition and smooth the skin by adding, attracting or retaining moisture 8. Aloe Leaf Juice (Aloe barbadensis) is a soothing agent known for its calming properties 9. Allantoin is a conditioner that improves the appearance of skin #marykayhanah  #marykay  #marykaymalaysia  #marykayskincare  #marykaymakeup  #marykaycosmetics  #marykaycosmetic  #marykaymy  #marykaylovers  #marykaylashprimer  #marykaylashbase  #marykaylash  #marykayprimer  #marykaybase  #marykayeye  #marykayeyemakeup 
Want to have the look of false lashes without going through all the trouble and spending a lot of money? Give the MaryKay lash primer a try and you might never have to wear false lashes again! The lash primer thickens and extends your lash and is the perfect base coat for any of our Mary Kay mascaras! #mascaraprimer #lashes #extend #marykayprimer #marykaylashprimer #marykayskincare #marykaymakeup #marykaycanada #marykayca #mklife #mklifestyle #mkproducts #2018 #lowermainland 

Jika anda benar-benar mahukan bulu mata yang lebih panjang daripada apa yang anda dilahirkan, Zelickson mengesyorkan penyelesaian pertumbuhan seperti Latisse. Mereka menjanjikan sebatan yang lebih panjang, lebih gelap, dan tebal yang lebih panjang daripada sambungan mahal. Dia mencadangkan menggunakannya setiap hari sehingga bulu mata anda adalah panjang yang dikehendaki, dan sekali seminggu sekali untuk mengekalkan rupa lash baru anda. Walau bagaimanapun, sebelum menempah temujanji dengan derma anda untuk mencuba mereka, tahu bahawa dalam kes yang jarang (empat peratus pesakit), mata gatal telah menjadi kesan sampingan yang dilaporkan.

×