Mascara Mary Kayūüėćūüėć ūüĆłLash primer: utk lembutkan bulu mata. Pakai sblm sapu mascara..so mascara x bergumpal kat bulu mata. Senang sapuan dan nampak lebih lentik ūüĆł lash love : utk nak nampak bulu mata lentik tapi x over. Daily use..sesuai pakai sebelum gi kerja. Sgt ringan x rasa mcm pakai mascara. Utk first timer...mudah pakai lash love ūüĆł lash love waterproof : sama mcm lash love cuma formula kalis air. Kalau tgh cuti solat tu...sesuai pakai ūüĆł ultimate mascara: nak bagi nampak bulu mata lebih tebal....ala ala hindustan tu..tebal dan lentik. Cara pakai: Lash primer > lash love > ultimate.....ūüíÉ confirm bulu mata Hindustan. Selamat mencuba. #marykaybandarputra¬† #marykaykulai¬† #marykaymascara¬† #marykaylashlove¬† #marykaylashprimer¬† #marykayultimate¬† #marykaylashlovewaterproof¬†
Best kept secret to having amazing lashes. PRIME PRIME PRIME! Add dramatic definition to your eyes to create fuller lashes when used as a basecoat under mascara. Or wear the clear formula alone for a natural look. Are you ready to take your lashes to the next level? ūüôĆūüŹĽ . . . . . #marykaylashprimer¬† #pinkcaddy¬† #repost¬† #conditions¬† #lashesonfleek¬† #nextlevel¬† #bossbabe¬† #stonyplain¬† #mymklife¬†
Ada Tanya Bulu mata boleh lebatkan tak??? Boleh...Lash & Brow Building Serum ini boleh lebatkan Bulu mata Dan kening sekali ...Cara pakainya senang sahaja , sebelum tidur , sapukan serum ini pada pangkal bulu mata tau, jangan sapu kat bulu ajee... Pakai di waktu malam , sebab waktu malam kulit kita sangat aktif berbanding Siang.. ūüíĄPerunding Kecantikkan MaryKay Nurul 0103662673 #marykaymintbliss¬† #marykaymalaysia¬† #marykaywangsamaju¬† #marykaysekitarnya¬† #marykaylashprimer¬† #marykayultimatemascara¬† #marykaywomen¬† #marykaymalaysia¬† #marykaylipstick¬† #bulumatalebat¬† #wangsamajuseksyen2¬† #setapakkl¬† #gombak¬† #uia¬† #seremban¬† #perak¬† #ipoh¬† #eyeliner¬† #testimoni¬† #marykay¬†

ūüéÄ MARY KAY ULTIMATE MASCARA ūüéÄ . Nak mata tampak lebih besar dan menawan‚Ěďūüėćūüėć. . Formula eksklusif dengan kesan maksimum untuk memanjang dan melebatkan bulu mata ini memberikan tampilan bulu mata yang tampak lebat, panjang dan lentik untuk rias sepanjang hari. . Love ‚̧ԳŹ, FATIN, Beauty Consultant Mary Kay +6014.522.8460 . #ilovemarykay¬† #marykaybeautyconsultant¬† #marykaycheras¬† #marykayproduk¬† #marykaycosmetics¬† #eyelashes¬† #marykaylashprimer¬† #marykaymascara¬† #mascara¬† #lashprimer¬† #marykayultimate¬† #marykayultimatemascara¬† #ultimatemascara¬† #bigeyes¬†
RAMBUT WEFT HAIR EXTENSION WANNA BULAN PELUPUSAN TANPA TANGAN RAMBUT TOUPEE HAIR BUNDLE HAIR WEAVE HAIR WEAVING Virgin Brazilian rambut Virgin Indian rambut Virgin Malaysian rambut Virgin Peruvian rambut Virgin Cina rambut Virgin Kemboja rambut Virgin Mongolia rambut Rusia klip rambut dalam sambungan rambut pita di rambut sambungan I-tip rambut Sambungan rambut U-tip Sambungan rambut Tambahan rambut Flat-tip Tambahan rambut cincin rambut Nano cincin rambut sambungan Sambungan Rambut Tambahan rambut ekor pada Pita Extensionsion rambut pada rambut Tambahan tongkat rambut Tambahan rambut prebonded sambungan rambut Kuku-ujung rambut Tambahan mikro gelung Sambungan rambut Mikro manik Rambut Pelipat flip dalam sambungan rambut renda panjang rambut palsu rambut palsu lace depan 360 rambut palsu 360 rambut palsu lace 360 renda rambut rambut palsu glueless bahagian-bahagian rambut palsu sutera atas rambut palsu asas rambut palsu rambut palsu rambut palsu rambut palsu wig rambut rambut Eropah rambut sekeping renda penutupan sutera asas penutupan sutera atas penutupan sebatan Strip Pelepasan bulu mata bulu mata Individu Bulu mata bulu mata palsu palsu eyewinker Strip lash Lash Extensiones suar bulu mata jumlah peminat bulu mata bulu mata bulu mata bulu mata bulu mata bulu mata bulu mata bulu mata bulu mata bulu mata bulu mata bulu mata bulu mata bulu bulu mata bulu bulu mata bulu camelia bulu bulu camelia bulu mata bulu mata bulu camelia
×