Salah satu sikat berus kegemaran saya ialah MAC 214 Short Shader Brush ($ 25.00). Berus MAC adalah mahal, tetapi anda benar-benar tidak boleh salah dengan mereka, dan, jika anda menjaga mereka dengan baik, mereka kekal selama-lamanya. Tetapi jika anda lebih suka sesuatu yang lebih murah, selalu ada E.L.F Essential Smudge Brush ($ 1.00). Ia juga pekerjaan yang hebat.
Ini maskara bebas kejam juga berlaku 74% semulajadi. Terbuat dari oak ubi kayu dan polysaccharides semulajadi, lelasan berkrim ini dibina untuk liputan gelap bagus yang berlangsung sepanjang hari. Walaupun berus mungkin sedikit menakutkan, jangan mengetuknya sehingga anda mencuba, sebagai pengguna Sephora, Bh23 mengatakan ia "memberikan [jumlahnya] dan pemisahan bulu mata."
Hindari Sembelit - Sembelit didefinisikan sebagai memiliki lebih sedikit dari tiga kali buang air besar dalam seminggu atau jika terlibat ketegangan. Akibatnya perut terasa bertambah besar. Untuk merangsang isi perut, tingkatkan pengambilan serat dari buah-buahan dan sayuran, amalkan secara berterusan untuk menghindari fermentasi dan pengeluaran gas yang berlebihan.
ūüĆľMARY KAY LASH PRIMERūüĆľ ūüďéLapisan primer yang jernih ini memberikan anda bulu mata yang lebih kuat, tampak lebih lebat dan dramatik apabila digunakan bersama maskara Mary Kay. ūüďéIa merupakan maskara asas diformulasi cepat kering serta menguatkan dan membantu melentikkan bulu mata yang maksimum. Boleh digunakan tanpa penambahan mascara untuk yang gemar dengan natural look.. Lash Primer tanpa mengelupas serta mudah dibuang.. Dm @ whatsapp 0199478446 Love, shimahashim #marykaylashprimer¬† #marykaycosmetics¬† #marykaykuantan¬† #marykaymalaysia¬†
Sekarang ramai pelajar yang suka mengulangkaji dengan pelbagai alatan-alatan teknologi dan ia menjadi satu SINDROM yang membawa kepada hilangnya Fokus Study. Saya tidak menghalang penggunaan alatan seperti ini di dalam mengulangkaji kerana ia juga boleh di jadikan suatu cara untuk menghilangkan perasaan BORING,JEMU,TERTEKAN dan sebagainya. Yang saya ingin tekankan KURANGKAN dan MINIMAKAN penggunaannya. Contoh apabila handset di tangan.. mulalah menekan SMS dan ketawa sorang diri.. Akhirnya melebihkan kepada bersembang melalui SMS. Apa yang terjadi? FOKUS hilang...
Sebelum pakai Maskara, Kita pakai Lash Primer dulu. Ada byk kelebihannya taw! ūüėć . ūüíē Berus Dwi-Fungsi direka khas dengan menggabungkan gentian kapas & nilon untuk menyalut dan menyikat bulu mata. ūüíē Melentikkan bulu mata & membantu lentikan bulu mata kekal lebih lama. ūüíē Menambahkan kelebatan bulu mata & mencipta bulu mata tampak lebih panjang dengan serta merta. ūüíē Mengukuh dan merapikan bulu mata. . For more information can contact me now. Just Click wassap link at my bio profile. ūüėČ . Lia, 0136138224 Mary Kay Beauty Consultant . #marykaymalaysia¬† #marykaypromotion¬† #marykayperfume¬† #marykaycityscape¬† #marykayforeverdiamond¬† #marykaythinkingoflove¬† #marykayoceanperfume¬† #mkmen¬† #WaterproofMascara¬† #marykayeyeliner¬† #clearProofDeepcleansingcharcoalmask¬† #OilFreeHydratingGel¬† #microdermabrasionrefine¬† #poreminimizer¬† #firmingeyecream¬† #botanicaleffectmask¬† #skincareterbaik¬† #marykaybotanicaleffect¬† #marykayskincareterbaik¬† #ilovemarykay¬† #botanical¬† #beauty¬† #sunprotector¬† #basicskincare¬† #beauty¬† #acne¬† #selkulitmati¬† #mask¬† #marykaylashprimer¬† #mascara¬†

#Bedhead¬† & #makeup¬† #flossin¬† #nofilter¬†ūüí• ūüíĄ #redmio¬† #marykaymattelipstick¬† #LashIntensity¬† #Mascara¬† ‚ėÜOne Coat ~ I don't need falsies with this stuff ūüĎĆ . . . @casandradoesmarykay #marykaymattefoundation¬† #marykaycccream¬† #perfectingconcealer¬† DeepIvory #Thebest¬† #mymk¬† #makeupjunkie¬† #art¬† #redlipstick¬† #bestlipstickever¬† #betterthanchanel¬† #marykaylashprimer¬†
Mencari helah kecantikan untuk membuat mata CANTIK ? Dengan segera mewujudkan ilusi bulu mata yang luar biasa .Dan, 8 daripada 10 wanita bersetuju ia berfungsi seperti maskara yg jernih ! Memperhebatkan penampilan bulu mata yang segar & semula jadi. Cuba Mary Kay¬ģ Lash Primer! ūüďéLapisan primer yang jernih ini memberikan anda bulu mata yang lebih kuat, tampak lebih lebat dan dramatik apabila digunakan bersama maskara Mary Kay. ūüďéIa merupakan maskara asas diformulasi cepat kering serta menguatkan dan membantu melentikkan bulu mata yang maksimum. Boleh digunakan tanpa penambahan mascara untuk yang gemar dengan natural look.. Lash Primer tanpa mengelupas serta mudah dibuang.. Taksuka bulumata palsu pasti mudah dgn Lash PRIMER #siscuba¬† #marykaylashprimer¬† #marykaycosmetics¬† #marykaykemaman¬† #marykaykuantan¬† #marykaymalaysia¬†
Pernahkah anda melihat sekumpulan semut yang melata di merata tempat? Perhatikan bagaimana mereka bekerjasama mengangkat cebisan makanan, manisan atau sebagainya. Apabila kita kacau semut yang banyak itu, kita tiup-tiup mereka, akan bertempiaran larilah  ke sana sini. Kemudian tidak lama kemudian, kita akan lihat semut akan kembali membuat kumpulan yang sama seperti tadi, sama-sama lagi melakukan kerja yang sama. Hanya ajalnya sahaja yang memisahkan tindakan mereka itu.
Morningg prettyūüíč EYE LASH PRIMER ūüĒį Pagi2 morning ni kakak nk share ttg eyelash primer dri Mary Kayūüėć Jgn hengat utk skin dgn eye je kena apply primer utk dpt result yg cun, utk lashes pun sama tau! So penggunaan eye primer yg direka khas utk vulu mata ni power pasaiiiiūüĎá ūüíô Mampu hold maskara supaya long lasting ūüíô Gel putih ni mampu menebalkan setiap helaian lash supaya bila awk apply mascara, lashes nampak tebal merimbun ūüíô Nak apply lash utk sejenis yg lashes merundum mcm kakak ni, kita sepit dlu kan utk bagi lentik, after you sepit n lentikkan, bila you apply this primer, kelentikan lashes tu maintain, so xde lah lentik seminit jua kan. Bulu mata lentik ni cantik woo ūüíô Lashes nampak panjangg ūüíô Lashess look lebatt ūüíô Merapikan lashes ūüíô Gentian nilon dan kapas digunakan utk sikat bulu mata supaya lebih kemas! ūüíô Paling best, bila lashes awk lebat panjang merimbun awk dah xyah beriya guna mascara..light2 je pun dh ckup. Scara tak lngsg menjimatkan mascara tu gakkk Masih keliru dgn pilihan primer lash yg terbaik? Heii grab this one it wont let you down i telchuuuuūüėĚūüėĚ Kakak IBC lashes lentikūüíč Mysara 013 2195273 #marykaylashprimer¬† #marykaymascara¬† #MaryKayBachok¬† #marykaykosmetik¬† #marykayjertih¬† #marykaymekap¬† #maskaramarykay¬† #lashprimermarykay¬† #marykaybesut¬† #MaryKayTerengganu¬† #marykayserdang¬† #marykaypenang¬† #marykaybangi¬† #marykayrawang¬† #marykaykelantan¬† #kariermarykay¬†

Pernahkah anda melihat sekumpulan semut yang melata di merata tempat? Perhatikan bagaimana mereka bekerjasama mengangkat cebisan makanan, manisan atau sebagainya. Apabila kita kacau semut yang banyak itu, kita tiup-tiup mereka, akan bertempiaran larilah  ke sana sini. Kemudian tidak lama kemudian, kita akan lihat semut akan kembali membuat kumpulan yang sama seperti tadi, sama-sama lagi melakukan kerja yang sama. Hanya ajalnya sahaja yang memisahkan tindakan mereka itu.


Tidak mengandungi minyak. Sgt sesuai dipakai untuk semua jenis kulit.Merupakan salah satu dr supplement dalam produk Mary Kay kerana selain membersihkan solekan pada wajah, dalam masa yg sama ianya mencuci dan melembap.Mengandungi SILIKON yang berfungsi untuk merawat dan menganjalkan kulit dlm satu sapuan. Ini bermakna Oil Free Make Up Remover ni bukan sekadar pencuci mekap tetapi ianya berfungsi utk merawat wajah dan kulit dari kusam akibat pemakaian mekap yang terlalu lama dan juga selamat digunakan untuk mencuci bibir.Mampu menanggalkan kotoran mekap 'Water Proof' dengan satu cucian shj. Malah ia menanggalkan make up dalam cara yang lembut, ringan dan nyaman pd kulit wajah.
(FACE) #Marykayprimer  #katvondlockitfoundation  #katvondlockitconcealer  #katvondshadelightcontourpalette  #toofacedloveflush  Color:LoveHangover #anastasiabeverlyhillsglowkit  Gleam Color:Mimosa (EYEBROWS) #anastasiabeverlyhillsbrowdefiner  Color:DarkBrown (EYES) #anastasiabeverlyhillsworldtraveler  Shadow:Bellini #loracmegapropalette  Shadow:Sepia,Copper #marykayeyeliner  Color:Black #marykaylashprimer  #marykaylashlovelengtheningmascara  Color:Black #anastasiabeverlyhillsliquidlipstick  Colors:Retro Coral, Carina. (LIPS) #kylielipkit  Color:Dolce K
MARY KAY Lash Primer 8g PRE-ORDER Whatsapp 012-5804012 for the price ♡ Free postage ♡ Free MK cosmetics/skincare samples Notes: 1. Add dramatic definition to your eyes to create fuller lashes when used as a basecoat under mascara 2. Or wear the clear formula alone for a natural look 3. Instantly intensifies lash volume and creates longer-looking lashes 4. Lifts lashes and helps them stay curled longer 5. Coats without flaking, yet removes effortlessly 6. Helps mascara wear longer 7. Glycerin helps condition and smooth the skin by adding, attracting or retaining moisture 8. Aloe Leaf Juice (Aloe barbadensis) is a soothing agent known for its calming properties 9. Allantoin is a conditioner that improves the appearance of skin #PS4uMaryKay  #PS4uEye  #PS4uBase  #marykay  #marykaymalaysia  #marykayskincare  #marykaymakeup  #marykaycosmetics  #marykaycosmetic  #marykaymy  #marykaylovers  #marykaylashprimer  #marykaylashbase  #marykaylash  #marykayprimer  #marykaybase  #marykayeye  #marykayeyemakeup 

MARY KAY Lash Primer 8g PRE-ORDER Whatsapp 012-5804012 for the price ♡ Free postage ♡ Free MK cosmetics/skincare samples Notes: 1. Add dramatic definition to your eyes to create fuller lashes when used as a basecoat under mascara 2. Or wear the clear formula alone for a natural look 3. Instantly intensifies lash volume and creates longer-looking lashes 4. Lifts lashes and helps them stay curled longer 5. Coats without flaking, yet removes effortlessly 6. Helps mascara wear longer 7. Glycerin helps condition and smooth the skin by adding, attracting or retaining moisture 8. Aloe Leaf Juice (Aloe barbadensis) is a soothing agent known for its calming properties 9. Allantoin is a conditioner that improves the appearance of skin #PS4uMaryKay  #PS4uEye  #PS4uBase  #marykay  #marykaymalaysia  #marykayskincare  #marykaymakeup  #marykaycosmetics  #marykaycosmetic  #marykaymy  #marykaylovers  #marykaylashprimer  #marykaylashbase  #marykaylash  #marykayprimer  #marykaybase  #marykayeye  #marykayeyemakeup 
#Bedhead¬† & #makeup¬† #flossin¬† #nofilter¬†ūüí• ūüíĄ #redmio¬† #marykaymattelipstick¬† #LashIntensity¬† #Mascara¬† ‚ėÜOne Coat ~ I don't need falsies with this stuff ūüĎĆ . . . @casandradoesmarykay #marykaymattefoundation¬† #marykaycccream¬† #perfectingconcealer¬† DeepIvory #Thebest¬† #mymk¬† #makeupjunkie¬† #art¬† #redlipstick¬† #bestlipstickever¬† #betterthanchanel¬† #marykaylashprimer¬†
Assalamualaikum..hye semua ūüėäūüėä Teringin nak bulu mata yang lebat & lentik?? . . Boleh..TAPI DENGAN SATU SYARAT! jangan sesekali tukar ciptaan Allah tau ūüė°.. Jangan pakai bulu mata palsu, jangan tanam bulu mata palsu..Allah marah..haaa..pakai mascara xpe ūüėäūüėä.. . . . Tapi sebelum pakai mascara tu, pakai la primer dulu..komfem lebih lentik bulu mata uolls tau.. ūüíč‚̧ūüĆĻ . . #mascara¬† #mascaraprimer¬† #lash¬† #lashprimer¬† #marykay¬† #marykayprimer¬† #marykaymascara¬† #mascaramarykay¬† #marykaylashprimer¬† #lashprimermarykay¬† #marykaymalaysia¬† #marykayperak¬† #marykaytanjungmalim¬† #marykayupsi¬† #mkizyannadzirah¬† #bulumatacantik¬† #bulumatalentik¬† #bulumatalawa¬†

Jika anda melihat perubahan dalam kepenuhan atau panjang bulu mata anda, anda tidak membayangkan sesuatu. Ia semulajadi untuk bulu mata untuk nipis-sama seperti helai di kepala anda-seperti yang anda matang, kata Zelickson. Untuk memastikan mereka penuh dan cantik, tambahkan suplemen yang menggalakkan pertumbuhan rambut, seperti biotin vitamin B, untuk rutin harian tambahan anda.
×