Check out my wing!!! I still need some practice, but the brush on this liquid eyeliner makes it easy to get the look I want. *****Also this..... I'm currently rocking 2 bald spots on my left eye from eyelashes falling out.....awesomeūüėĎ The lash primer has helped to add fullness where I need it and lengthen what I already have. I am also one that has flakes and smudges at the end of the day from my mascara, but the lash primer wins again! #marykayliquideyeliner¬† #marykaylashprimer¬† #myfirstMKduckface¬† ūüź•
Morningg prettyūüíč EYE LASH PRIMER ūüĒį Pagi2 morning ni kakak nk share ttg eyelash primer dri Mary Kayūüėć Jgn hengat utk skin dgn eye je kena apply primer utk dpt result yg cun, utk lashes pun sama tau! So penggunaan eye primer yg direka khas utk vulu mata ni power pasaiiiiūüĎá ūüíô Mampu hold maskara supaya long lasting ūüíô Gel putih ni mampu menebalkan setiap helaian lash supaya bila awk apply mascara, lashes nampak tebal merimbun ūüíô Nak apply lash utk sejenis yg lashes merundum mcm kakak ni, kita sepit dlu kan utk bagi lentik, after you sepit n lentikkan, bila you apply this primer, kelentikan lashes tu maintain, so xde lah lentik seminit jua kan. Bulu mata lentik ni cantik woo ūüíô Lashes nampak panjangg ūüíô Lashess look lebatt ūüíô Merapikan lashes ūüíô Gentian nilon dan kapas digunakan utk sikat bulu mata supaya lebih kemas! ūüíô Paling best, bila lashes awk lebat panjang merimbun awk dah xyah beriya guna mascara..light2 je pun dh ckup. Scara tak lngsg menjimatkan mascara tu gakkk Masih keliru dgn pilihan primer lash yg terbaik? Heii grab this one it wont let you down i telchuuuuūüėĚūüėĚ Kakak IBC lashes lentikūüíč Mysara 013 2195273 #marykaylashprimer¬† #marykaymascara¬† #MaryKayBachok¬† #marykaykosmetik¬† #marykayjertih¬† #marykaymekap¬† #maskaramarykay¬† #lashprimermarykay¬† #marykaybesut¬† #MaryKayTerengganu¬† #marykayserdang¬† #marykaypenang¬† #marykaybangi¬† #marykayrawang¬† #marykaykelantan¬† #kariermarykay¬†

Ada Tanya Bulu mata boleh lebatkan tak??? Boleh...Lash & Brow Building Serum ini boleh lebatkan Bulu mata Dan kening sekali ...Cara pakainya senang sahaja , sebelum tidur , sapukan serum ini pada pangkal bulu mata tau, jangan sapu kat bulu ajee... Pakai di waktu malam , sebab waktu malam kulit kita sangat aktif berbanding Siang.. ūüíĄ Perunding Kecantikkan MaryKay Maznin 01119706957 #marykaymintbliss¬† #marykaymalaysia¬† #marykaywangsamaju¬† #marykaysekitarnya¬† #marykaylashprimer¬† #marykayultimatemascara¬† #marykaywomen¬† #marykaymalaysia¬† #marykaylipstick¬† #bulumatalebat¬† #wangsamajuseksyen2¬† #setapakkl¬† #gombak¬† #uia¬† #seremban¬† #perak¬† #ipoh¬† #eyeliner¬† #testimoni¬† #marykay¬†


Why you need to be using primers if you're not already!! Lash and face primers are a must. They make SUCH a difference! I've linked my favorite products on the blog. . . . . . #honestlywest  #fashionblog  #fashionblogger  #beauty  #lashprimer  #faceprimer  #beautyreview  #marykay  #marykaylashprimer  #younique  #youniquemakeup  #youniqueprimer  @kellybrock @melansco
Add dramatic definition to your eyes to create fuller lashes when you use lash primer as a basecoat under mascara. Or wear the clear formula alone for a natural look. ‚̧instantly intensifies lash volume and creates longer-looking lashes ‚̧lifts lashes and helps them stay curled for longer ‚̧ coats without flaking, yet removes effortlessly ‚̧helps mascara wear for longer Lashes that look long and lush are great but our Mary Kay Scientist wanted more, so they formulated our lash primer with our exclusive complex containning pro vitamin B5 (panthenol) and Phytantriol. This complex ‚úĒadds moisture to eyelashes ‚úĒMakes the primer easy to apply ‚úĒprevents lash breakage ‚úĒLeaves lashes feeingl healthy and nourished To Apply, place brush at the base of the laahes and sweep from root to tip, coating all lashes. Before allowing the primer to dry immediately apply your favourite Mary Kay Mascara to the lashes . #lashprimer¬† #lashesonfleek¬† #healthylashes¬† #beauty¬† #makeup¬† #mascara¬† #lookinggood¬† #marykay¬† #marykayuk¬† #mymklife¬† #marykayindependentbeautyconsultant¬† #mymkcustomer¬† #marykaylashprimer¬†
MARY KAY Lash Primer 8g PRE-ORDER Whatsapp 012-5804012 for the price ♡ Free postage ♡ Free MK cosmetics/skincare samples Notes: 1. Add dramatic definition to your eyes to create fuller lashes when used as a basecoat under mascara 2. Or wear the clear formula alone for a natural look 3. Instantly intensifies lash volume and creates longer-looking lashes 4. Lifts lashes and helps them stay curled longer 5. Coats without flaking, yet removes effortlessly 6. Helps mascara wear longer 7. Glycerin helps condition and smooth the skin by adding, attracting or retaining moisture 8. Aloe Leaf Juice (Aloe barbadensis) is a soothing agent known for its calming properties 9. Allantoin is a conditioner that improves the appearance of skin #PS4uMaryKay  #PS4uEye  #PS4uBase  #marykay  #marykaymalaysia  #marykayskincare  #marykaymakeup  #marykaycosmetics  #marykaycosmetic  #marykaymy  #marykaylovers  #marykaylashprimer  #marykaylashbase  #marykaylash  #marykayprimer  #marykaybase  #marykayeye  #marykayeyemakeup 

Best kept secret to having amazing lashes. PRIME PRIME PRIME! Add dramatic definition to your eyes to create fuller lashes when used as a basecoat under mascara. Or wear the clear formula alone for a natural look. Are you ready to take your lashes to the next level? ūüôĆūüŹĽ . . . . . #marykaylashprimer¬† #pinkcaddy¬† #repost¬† #conditions¬† #lashesonfleek¬† #nextlevel¬† #bossbabe¬† #stonyplain¬† #mymklife¬†
ūüėėMARY KAY LASH PRIMERūüėć . ‚ô°Lapisan primer yang jernih ini memberikan uolls bulu mata yang lebih kuat,tampak lebih lebat apabila diguna bersama Mascara MK. . More info atau ingin membina kerjaya sebagai Perunding Kecantikan? ūüĎáūüĎáūüĎáūüĎáūüĎá WhatsApp #dottypoaad¬† 017-2262774 . #marykay¬† #marykaymalaysia¬† #marykaylashprimer¬† #lashprimer¬† #melentikkanbulumata¬† #memanjangkanbulumata¬†
Jika anda melihat perubahan dalam kepenuhan atau panjang bulu mata anda, anda tidak membayangkan sesuatu. Ia semulajadi untuk bulu mata untuk nipis-sama seperti helai di kepala anda-seperti yang anda matang, kata Zelickson. Untuk memastikan mereka penuh dan cantik, tambahkan suplemen yang menggalakkan pertumbuhan rambut, seperti biotin vitamin B, untuk rutin harian tambahan anda.
×