Beyond obsessed with our new Deep-Cleansing Charcoal Mask! My skin has never been healthier and clearer! Since I've started using this mask twice a week I have toned down the amount of makeup I wear through out the day! The perfect solution for a quick 5 minute face is our incredible CC Cream, Lash Primer and Lash Intensity Mascara and a pop of color on your lips! That it! 4 products is all I'm wearing today! ūüėėūüéČūüíěūüíĄūü§≥ #marykay¬† #lovemymk¬† #marykaycharcoalmask¬† #marykaycccream¬† #marykaylashintensitymascara¬† #marykayliquidfoundationbrush¬† #marykaylashprimer¬† #nofilter¬†

Check out my wing!!! I still need some practice, but the brush on this liquid eyeliner makes it easy to get the look I want. *****Also this..... I'm currently rocking 2 bald spots on my left eye from eyelashes falling out.....awesomeūüėĎ The lash primer has helped to add fullness where I need it and lengthen what I already have. I am also one that has flakes and smudges at the end of the day from my mascara, but the lash primer wins again! #marykayliquideyeliner¬† #marykaylashprimer¬† #myfirstMKduckface¬† ūüź•
Beyond obsessed with our new Deep-Cleansing Charcoal Mask! My skin has never been healthier and clearer! Since I've started using this mask twice a week I have toned down the amount of makeup I wear through out the day! The perfect solution for a quick 5 minute face is our incredible CC Cream, Lash Primer and Lash Intensity Mascara and a pop of color on your lips! That it! 4 products is all I'm wearing today! ūüėėūüéČūüíěūüíĄūü§≥ #marykay¬† #lovemymk¬† #marykaycharcoalmask¬† #marykaycccream¬† #marykaylashintensitymascara¬† #marykayliquidfoundationbrush¬† #marykaylashprimer¬† #nofilter¬†
Pencarian untuk maskara terbaik adalah satu prestasi sendiri, belum lagi mencari maskara bebas kekejaman yang terbaik, itulah sebabnya kami lebih gembira apabila kami mendapati pelbagai formula bebas rasa bersalah yang mendakwa untuk memanjangkan, keadaan, menggelembung, menggulung, dan menambahkan kelantangan kepada sebatan seperti persamaan lama kita.

Anda telah meluangkan masa dalam pelbagai program kecergasan, menguji pelbagai diet fad, dan mendidik diri anda dalam kajian nutrisi dan kecergasan terbaru, tetapi anda hanya berasa kecewa, tertanya-tanya mengapa badan anda tidak bersaing dengan angka fit yang menyusup ke dalam Akaun Instagram. (Lihat 6 Akaun Kesihatan Instagram Positif Badan untuk perubahan yang menyegarkan

Apabila bangun pagi, jika membasuh muka, elakkan dari mencucinya menggunakan sebarang alat pencuci atau mengesat muka dengan sebarang pengesat. Biarkan air itu kering sendiri pada muka. Jika mengambil air sembahyang pun, usahlah dikesat air itu, biarkan ia kering sendiri. Ini berfaedah mengekalkan kecantikan asli wanita, dan rnenjadikan muka bercahaya dan segar kerana pelembap asli muka tidak dibuang.


Feeling confident. #femmemarykay  #marykay  #marykayvancouverwa  #marykaytimewise  #marykaybrushset  #marykayfoundationprimer  #marykayeyeprimer  #marykayperfectingconcealer1 .5 #marykaymattewearliquidfoundationbeige5  #marykaymineralpowderfoundationbeige0 .5 #marykaymineralcheekcolorduoripewatermelon  #matykaymineraleyeshadowgoldcoast  #matykaymineraleyeshadowamberblaze  #marykaycreamshadowicedcocoa  #marykaylashprimer  #marykayliquideyeliner  #marykaylashintensitymascara  #marykayultimatemascara  #marylaylipprimer  #marykayredlipliner  #marykayfirecrackerlipstick 
Mascara Mary Kayūüėćūüėć ūüĆłLash primer: utk lembutkan bulu mata. Pakai sblm sapu mascara..so mascara x bergumpal kat bulu mata. Senang sapuan dan nampak lebih lentik ūüĆł lash love : utk nak nampak bulu mata lentik tapi x over. Daily use..sesuai pakai sebelum gi kerja. Sgt ringan x rasa mcm pakai mascara. Utk first timer...mudah pakai lash love ūüĆł lash love waterproof : sama mcm lash love cuma formula kalis air. Kalau tgh cuti solat tu...sesuai pakai ūüĆł ultimate mascara: nak bagi nampak bulu mata lebih tebal....ala ala hindustan tu..tebal dan lentik. Cara pakai: Lash primer > lash love > ultimate.....ūüíÉ confirm bulu mata Hindustan. Selamat mencuba. #marykaybandarputra¬† #marykaykulai¬† #marykaymascara¬† #marykaylashlove¬† #marykaylashprimer¬† #marykayultimate¬† #marykaylashlovewaterproof¬†
(FACE) #Marykayprimer  #katvondlockitfoundation  #katvondlockitconcealer  #katvondshadelightcontourpalette  #toofacedloveflush  Color:LoveHangover #anastasiabeverlyhillsglowkit  Gleam Color:Mimosa (EYEBROWS) #anastasiabeverlyhillsbrowdefiner  Color:DarkBrown (EYES) #anastasiabeverlyhillsworldtraveler  Shadow:Bellini #loracmegapropalette  Shadow:Sepia,Copper #marykayeyeliner  Color:Black #marykaylashprimer  #marykaylashlovelengtheningmascara  Color:Black #anastasiabeverlyhillsliquidlipstick  Colors:Retro Coral, Carina. (LIPS) #kylielipkit  Color:Dolce K

Sekarang ramai pelajar yang suka mengulangkaji dengan pelbagai alatan-alatan teknologi dan ia menjadi satu SINDROM yang membawa kepada hilangnya Fokus Study. Saya tidak menghalang penggunaan alatan seperti ini di dalam mengulangkaji kerana ia juga boleh di jadikan suatu cara untuk menghilangkan perasaan BORING,JEMU,TERTEKAN dan sebagainya. Yang saya ingin tekankan KURANGKAN dan MINIMAKAN penggunaannya. Contoh apabila handset di tangan.. mulalah menekan SMS dan ketawa sorang diri.. Akhirnya melebihkan kepada bersembang melalui SMS. Apa yang terjadi? FOKUS hilang...


Add dramatic definition to your eyes to create fuller lashes when you use lash primer as a basecoat under mascara. Or wear the clear formula alone for a natural look. ‚̧instantly intensifies lash volume and creates longer-looking lashes ‚̧lifts lashes and helps them stay curled for longer ‚̧ coats without flaking, yet removes effortlessly ‚̧helps mascara wear for longer Lashes that look long and lush are great but our Mary Kay Scientist wanted more, so they formulated our lash primer with our exclusive complex containning pro vitamin B5 (panthenol) and Phytantriol. This complex ‚úĒadds moisture to eyelashes ‚úĒMakes the primer easy to apply ‚úĒprevents lash breakage ‚úĒLeaves lashes feeingl healthy and nourished To Apply, place brush at the base of the laahes and sweep from root to tip, coating all lashes. Before allowing the primer to dry immediately apply your favourite Mary Kay Mascara to the lashes . #lashprimer¬† #lashesonfleek¬† #healthylashes¬† #beauty¬† #makeup¬† #mascara¬† #lookinggood¬† #marykay¬† #marykayuk¬† #mymklife¬† #marykayindependentbeautyconsultant¬† #mymkcustomer¬† #marykaylashprimer¬†

:‚≠ź MARY KAY LASH PRIMER ‚≠ź . Lapisan primer yang jernih ini memberikan anda bulu mata yang lebih kuat, tampak lebih lebat dan dramatik apabila digunakan bersama mascara Mary Kay. Ia merupakan mascara asas diformulasi cepat kering serta menguatkan dan membantu kelentikkan bulu mata yang maksimum. Boleh digunakan tanpa penambahan mascara untuk yang gemar dengan natural look.. Lash Primer tanpa mengelupas serta mudah dibuang.. ūüėČ 016-8606294 Your Mary Kay Independent Beauty Consultant. . #marykaylashprimer¬† #lashprimer¬† #marykaymakeup¬† #marykay¬† #ilovemarykay¬† #sayajual¬† #marykaysarawak¬† #marykaykuching¬†


MARY KAY Lash Primer 8g PRE-ORDER Whatsapp 012-5804012 for the price ♡ Free postage ♡ Free MK cosmetics/skincare samples Notes: 1. Add dramatic definition to your eyes to create fuller lashes when used as a basecoat under mascara 2. Or wear the clear formula alone for a natural look 3. Instantly intensifies lash volume and creates longer-looking lashes 4. Lifts lashes and helps them stay curled longer 5. Coats without flaking, yet removes effortlessly 6. Helps mascara wear longer 7. Glycerin helps condition and smooth the skin by adding, attracting or retaining moisture 8. Aloe Leaf Juice (Aloe barbadensis) is a soothing agent known for its calming properties 9. Allantoin is a conditioner that improves the appearance of skin #PS4uMaryKay  #PS4uEye  #PS4uBase  #marykay  #marykaymalaysia  #marykayskincare  #marykaymakeup  #marykaycosmetics  #marykaycosmetic  #marykaymy  #marykaylovers  #marykaylashprimer  #marykaylashbase  #marykaylash  #marykayprimer  #marykaybase  #marykayeye  #marykayeyemakeup 
Walaupun celebs seperti Kim Kardashian telah menyanyikan pujian ekstensi bulu mata (saudara perempuan yang lebih mahal, lebih tahan lama daripada falsies purata anda), mereka tidak begitu berbahaya kerana mereka mungkin kelihatan. Bahan-bahan dalam pelekat, seperti formaldehid, boleh merengsakan garis lash. Dan jika digunakan secara salah, mereka boleh mengambil bulu mata sebenar dengan mereka apabila mereka jatuh. Jika anda masih ingin mencubanya, Zelickson mengesyorkan terlebih dahulu mencari salon yang bereputasi dan selamat di kawasan anda dengan ahli estetik yang pakar dalam sambungan.
×