Bulu mata bulu diperbuat daripada komponen yang sama seperti rambut-dan sama seperti rambut anda menjadi kotor, jadi lakukan bulu mata anda. Melindungi mata anda boleh menjadi kerja kotor, menyebabkan pembentukan habuk, peluh, dan maskara. Untuk membersihkan lembut, tekan memampatkan hangat ke penutup sebelum mencuci bulu mata dengan syampu bayi, mencadangkan Zelickson.
Apabila bangun pagi, jika membasuh muka, elakkan dari mencucinya menggunakan sebarang alat pencuci atau mengesat muka dengan sebarang pengesat. Biarkan air itu kering sendiri pada muka. Jika mengambil air sembahyang pun, usahlah dikesat air itu, biarkan ia kering sendiri. Ini berfaedah mengekalkan kecantikan asli wanita, dan rnenjadikan muka bercahaya dan segar kerana pelembap asli muka tidak dibuang.
Morningg pretty💋 EYE LASH PRIMER 🔰 Pagi2 morning ni kakak nk share ttg eyelash primer dri Mary Kay😍 Jgn hengat utk skin dgn eye je kena apply primer utk dpt result yg cun, utk lashes pun sama tau! So penggunaan eye primer yg direka khas utk vulu mata ni power pasaiiii👇 💙 Mampu hold maskara supaya long lasting 💙 Gel putih ni mampu menebalkan setiap helaian lash supaya bila awk apply mascara, lashes nampak tebal merimbun 💙 Nak apply lash utk sejenis yg lashes merundum mcm kakak ni, kita sepit dlu kan utk bagi lentik, after you sepit n lentikkan, bila you apply this primer, kelentikan lashes tu maintain, so xde lah lentik seminit jua kan. Bulu mata lentik ni cantik woo 💙 Lashes nampak panjangg 💙 Lashess look lebatt 💙 Merapikan lashes 💙 Gentian nilon dan kapas digunakan utk sikat bulu mata supaya lebih kemas! 💙 Paling best, bila lashes awk lebat panjang merimbun awk dah xyah beriya guna mascara..light2 je pun dh ckup. Scara tak lngsg menjimatkan mascara tu gakkk Masih keliru dgn pilihan primer lash yg terbaik? Heii grab this one it wont let you down i telchuuuu😝😝 Kakak IBC lashes lentik💋 Mysara 013 2195273 #marykaylashprimer  #marykaymascara  #MaryKayBachok  #marykaykosmetik  #marykayjertih  #marykaymekap  #maskaramarykay  #lashprimermarykay  #marykaybesut  #MaryKayTerengganu  #marykayserdang  #marykaypenang  #marykaybangi  #marykayrawang  #marykaykelantan  #kariermarykay 

Ini adalah jenis baru berus, dan hanya segelintir jenama yang membuatnya. Ia sangat mudah digunakan. Anda mengambil beberapa maskara dari tongkat dengan berus dan kemudian memohon pada bulu mata anda. Produk kurang didepositkan, jadi anda mendapat hasil yang lebih semula jadi (dengan hampir tiada pekat!). Berus ini juga menjadikannya lebih mudah untuk mendepositkan maskara di akar bulu mata anda.

ğŸŽ€ MARY KAY ULTIMATE MASCARA ğŸŽ€ . Nak mata tampak lebih besar dan menawan❓😍😍. . Formula eksklusif dengan kesan maksimum untuk memanjang dan melebatkan bulu mata ini memberikan tampilan bulu mata yang tampak lebat, panjang dan lentik untuk rias sepanjang hari. . Love ❤️, FATIN, Beauty Consultant Mary Kay +6014.522.8460 . #ilovemarykay  #marykaybeautyconsultant  #marykaycheras  #marykayproduk  #marykaycosmetics  #eyelashes  #marykaylashprimer  #marykaymascara  #mascara  #lashprimer  #marykayultimate  #marykayultimatemascara  #ultimatemascara  #bigeyes 
Tidak mengandungi minyak. Sgt sesuai dipakai untuk semua jenis kulit.Merupakan salah satu dr supplement dalam produk Mary Kay kerana selain membersihkan solekan pada wajah, dalam masa yg sama ianya mencuci dan melembap.Mengandungi SILIKON yang berfungsi untuk merawat dan menganjalkan kulit dlm satu sapuan. Ini bermakna Oil Free Make Up Remover ni bukan sekadar pencuci mekap tetapi ianya berfungsi utk merawat wajah dan kulit dari kusam akibat pemakaian mekap yang terlalu lama dan juga selamat digunakan untuk mencuci bibir.Mampu menanggalkan kotoran mekap 'Water Proof' dengan satu cucian shj. Malah ia menanggalkan make up dalam cara yang lembut, ringan dan nyaman pd kulit wajah.

Jika anda melihat perubahan dalam kepenuhan atau panjang bulu mata anda, anda tidak membayangkan sesuatu. Ia semulajadi untuk bulu mata untuk nipis-sama seperti helai di kepala anda-seperti yang anda matang, kata Zelickson. Untuk memastikan mereka penuh dan cantik, tambahkan suplemen yang menggalakkan pertumbuhan rambut, seperti biotin vitamin B, untuk rutin harian tambahan anda.
×