Mascara Mary Kayūüėćūüėć ūüĆłLash primer: utk lembutkan bulu mata. Pakai sblm sapu mascara..so mascara x bergumpal kat bulu mata. Senang sapuan dan nampak lebih lentik ūüĆł lash love : utk nak nampak bulu mata lentik tapi x over. Daily use..sesuai pakai sebelum gi kerja. Sgt ringan x rasa mcm pakai mascara. Utk first timer...mudah pakai lash love ūüĆł lash love waterproof : sama mcm lash love cuma formula kalis air. Kalau tgh cuti solat tu...sesuai pakai ūüĆł ultimate mascara: nak bagi nampak bulu mata lebih tebal....ala ala hindustan tu..tebal dan lentik. Cara pakai: Lash primer > lash love > ultimate.....ūüíÉ confirm bulu mata Hindustan. Selamat mencuba. #marykaybandarputra¬† #marykaykulai¬† #marykaymascara¬† #marykaylashlove¬† #marykaylashprimer¬† #marykayultimate¬† #marykaylashlovewaterproof¬†


Saya tidak menggunakan berus spoolie sering, tetapi mereka boleh sangat berguna. Anda boleh menyikat anda melalui alis anda, hanya selepas anda menggunakan pensil anda. Ia akan membantu menggabungkan warna dan nada ke bawah untuk melihat lebih semula jadi. Anda juga boleh menggunakannya untuk membuang rumpun dari bulu mata selepas menggunakan maskara.
Pencarian untuk maskara terbaik adalah satu prestasi sendiri, belum lagi mencari maskara bebas kekejaman yang terbaik, itulah sebabnya kami lebih gembira apabila kami mendapati pelbagai formula bebas rasa bersalah yang mendakwa untuk memanjangkan, keadaan, menggelembung, menggulung, dan menambahkan kelantangan kepada sebatan seperti persamaan lama kita.
Saya tidak menggunakan berus spoolie sering, tetapi mereka boleh sangat berguna. Anda boleh menyikat anda melalui alis anda, hanya selepas anda menggunakan pensil anda. Ia akan membantu menggabungkan warna dan nada ke bawah untuk melihat lebih semula jadi. Anda juga boleh menggunakannya untuk membuang rumpun dari bulu mata selepas menggunakan maskara.
Feeling confident. #femmemarykay  #marykay  #marykayvancouverwa  #marykaytimewise  #marykaybrushset  #marykayfoundationprimer  #marykayeyeprimer  #marykayperfectingconcealer1 .5 #marykaymattewearliquidfoundationbeige5  #marykaymineralpowderfoundationbeige0 .5 #marykaymineralcheekcolorduoripewatermelon  #matykaymineraleyeshadowgoldcoast  #matykaymineraleyeshadowamberblaze  #marykaycreamshadowicedcocoa  #marykaylashprimer  #marykayliquideyeliner  #marykaylashintensitymascara  #marykayultimatemascara  #marylaylipprimer  #marykayredlipliner  #marykayfirecrackerlipstick 
ūüéÄ MARY KAY LASH LOVE WATERPROOF MASCARA ūüéÄ . Mentakrif dan melebatkan bulu mata dengan formula kalis air . Kne hujan pun steady lagi gurl ūüíĀūüŹĽ . Love ‚̧ԳŹ, FATIN, Beauty Consultant Mary Kay +6014.522.8460 . #ilovemarykay¬† #marykaybeautyconsultant¬† #marykaycheras¬† #marykayproduk¬† #marykaycosmetics¬† #eyelashes¬† #marykaylashprimer¬† #marykaymascara¬† #mascara¬† #lashprimer¬† #marykayultimate¬† #marykayultimatemascara¬† #ultimatemascara¬† #bigeyes¬†
Pernahkah anda melihat sekumpulan semut yang melata di merata tempat? Perhatikan bagaimana mereka bekerjasama mengangkat cebisan makanan, manisan atau sebagainya. Apabila kita kacau semut yang banyak itu, kita tiup-tiup mereka, akan bertempiaran larilah  ke sana sini. Kemudian tidak lama kemudian, kita akan lihat semut akan kembali membuat kumpulan yang sama seperti tadi, sama-sama lagi melakukan kerja yang sama. Hanya ajalnya sahaja yang memisahkan tindakan mereka itu.
Ketakutan bersama yang berkaitan dengan kerinting lash adalah bahawa mereka akan menarik sebatan di akarnya. Tetapi apa yang patut anda bimbangkan ialah memecahkannya dengan separuh, yang Zelickson mengatakan adalah kejadian yang lebih biasa. Daripada agresif mengecilkan sebatan anda, denyut pengikat dengan tekanan ringan 10 saat sebelum memohon maskara.
×