@anastasiabeverlyhills you killed it with your #softglam  LOVED playing with these colors and can’t wait to try #norvinapalette  . Where did I get my burgundy liner? It’s my shadow! Tip of the day: wet your liner brush with your setting spray and sip it into your shadow and it will make a great eyeliner. #anastasiabeverlyhills  #softglampalette  #browpomade  #makeup  #makeuptips  #makeupartist  #beauty  #muavesmokeyeye  #inlove  #tutorialmakeup  #turorialtuesday  #marykayeyeprimer  #marykayfaceprimer  #marykaymattewearfoundation  #marykaylashprimer  #marykaylashintensitymascara  #marykayconcealer  #morphebrushes  #toofacedsunbunnybronzer  ##benefitcosmeticshoola  #toofacedcandlelightglow  @ultabeauty
Suka mengembara, cuba resipi baru, buat cross-stitch, masuk muzium – tapi kebanyakannya sempat buat dalam fikiran saja sebab susahnya nak cari masa terluang! Lebih suka memerhati daripada bercakap (penat kan cakap banyak?) dan sangat menghargai seni. Cara jadi wanita bahagia? Jangan peduli apa kata orang. Jika tak penting, masuk telinga kanan keluar telinga kiri. Jangan biar ia mengganggu emosi dan minda kamu.
Feeling confident. #femmemarykay  #marykay  #marykayvancouverwa  #marykaytimewise  #marykaybrushset  #marykayfoundationprimer  #marykayeyeprimer  #marykayperfectingconcealer1 .5 #marykaymattewearliquidfoundationbeige5  #marykaymineralpowderfoundationbeige0 .5 #marykaymineralcheekcolorduoripewatermelon  #matykaymineraleyeshadowgoldcoast  #matykaymineraleyeshadowamberblaze  #marykaycreamshadowicedcocoa  #marykaylashprimer  #marykayliquideyeliner  #marykaylashintensitymascara  #marykayultimatemascara  #marylaylipprimer  #marykayredlipliner  #marykayfirecrackerlipstick 
Ia mungkin kelihatan seperti impian setiap gadis untuk mempunyai sebatan panjang, tetapi mungkin untuk bulu mata anda terlalu panjang; ia boleh menjadi menyakitkan dan menyusahkan. Hormon yang sangat aktif (yang sama yang boleh menyebabkan unibrows!) Kadang-kadang menyebabkan bulu mata berkembang menjadi panjang keterlaluan. Sekiranya bulu mata anda perlu dipotong, anda boleh DIY-tetapi Zelickson mengesyorkan melihat artis solek profesional untuk kali pertama mempelajari tali. Kemudian, investasikan dalam sepasang gunting iris untuk mengekalkan anda.
Kebanyakan wanita inginkan bulu mata yang tampak lebih panjang dan lebat. Betul tak? Baik ngaku cepat... Hehe. Nak tau rahsia bulu mata tampak lebih panjang dan lebat tak? Teruskan membaca k 👇 Pakailah Lash Primer ni! Bulu mata anda akan tampak lebih panjang dan lebat dengan serta-merta! Bestnya! 😍 Lash Primer ni tak berwarna tau (jernih). Jadi, anda boleh pakai dengan mascara yang mempunyai warna, ataupun pakai Lash Primer ni je pun dah cukup. Tak de masalah 👌 Nak buat Lash Spa tak? Meh roger Qila meh 😉 Aqilah Jamaludin 0194491701 Senior Consultant #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #MaryKayMy  #MaryKayKualaLumpur  #MaryKayKL  #MaryKaySelangor  #MaryKayPuncakAlam  #MaryKaySkincare  #MaryKayCosmetics  #MaryKayProducts  #KosmetikTerbaik  #BeautyConsultant  #MakeUpArtisMalaysia  #SayaJualKosmetik  #MakeUp  #MakeUpClass  #Mascara  #MascaraMaryKay  #MaryKayMascara  #LashPrimer  #LashPrimerMaryKay  #MaryKayLashPrimer  #LashSpa  #Lash  #Lashes  #BuluMata  #BuluMataLentik  #BuluMataLebat  #BuluMataPanjang 
RAMBUT WEFT HAIR EXTENSION WANNA BULAN PELUPUSAN TANPA TANGAN RAMBUT TOUPEE HAIR BUNDLE HAIR WEAVE HAIR WEAVING Virgin Brazilian rambut Virgin Indian rambut Virgin Malaysian rambut Virgin Peruvian rambut Virgin Cina rambut Virgin Kemboja rambut Virgin Mongolia rambut Rusia klip rambut dalam sambungan rambut pita di rambut sambungan I-tip rambut Sambungan rambut U-tip Sambungan rambut Tambahan rambut Flat-tip Tambahan rambut cincin rambut Nano cincin rambut sambungan Sambungan Rambut Tambahan rambut ekor pada Pita Extensionsion rambut pada rambut Tambahan tongkat rambut Tambahan rambut prebonded sambungan rambut Kuku-ujung rambut Tambahan mikro gelung Sambungan rambut Mikro manik Rambut Pelipat flip dalam sambungan rambut renda panjang rambut palsu rambut palsu lace depan 360 rambut palsu 360 rambut palsu lace 360 renda rambut rambut palsu glueless bahagian-bahagian rambut palsu sutera atas rambut palsu asas rambut palsu rambut palsu rambut palsu rambut palsu wig rambut rambut Eropah rambut sekeping renda penutupan sutera asas penutupan sutera atas penutupan sebatan Strip Pelepasan bulu mata bulu mata Individu Bulu mata bulu mata palsu palsu eyewinker Strip lash Lash Extensiones suar bulu mata jumlah peminat bulu mata bulu mata bulu mata bulu mata bulu mata bulu mata bulu mata bulu mata bulu mata bulu mata bulu mata bulu mata bulu mata bulu bulu mata bulu bulu mata bulu camelia bulu bulu camelia bulu mata bulu mata bulu camelia
×