Assalamualaikum..hye semua ūüėäūüėä Teringin nak bulu mata yang lebat & lentik?? . . Boleh..TAPI DENGAN SATU SYARAT! jangan sesekali tukar ciptaan Allah tau ūüė°.. Jangan pakai bulu mata palsu, jangan tanam bulu mata palsu..Allah marah..haaa..pakai mascara xpe ūüėäūüėä.. . . . Tapi sebelum pakai mascara tu, pakai la primer dulu..komfem lebih lentik bulu mata uolls tau.. ūüíč‚̧ūüĆĻ . . #mascara¬† #mascaraprimer¬† #lash¬† #lashprimer¬† #marykay¬† #marykayprimer¬† #marykaymascara¬† #mascaramarykay¬† #marykaylashprimer¬† #lashprimermarykay¬† #marykaymalaysia¬† #marykayperak¬† #marykaytanjungmalim¬† #marykayupsi¬† #mkizyannadzirah¬† #bulumatacantik¬† #bulumatalentik¬† #bulumatalawa¬†
I've had a hard time keeping the eyeliners, mascaras and brow pencils in stock for long so I decided to stock up a bit but again running low on some. I've listened to your requests, so if you need any of the mentioned above, let me know and I can hand deliver, you can pick up or I can ship with ease. Thank you for loving these products, they do speak for themselves. Stop going to the big box stores, support your local small businesses. Thanks for your continued ‚̧ԳŹand support. *Haven't tried before, tell me what look you're going for and I can recommend. Available: -Lash ‚̧ԳŹ lenghtening mascara = 3 -Lash ‚̧ԳŹ mascara = out of stock -Lash Primer = 1 -Ultimate mascara = 1 -Lash Intensity mascara = 1 -Lash ‚̧ԳŹ Waterproof mascara = 1 -MK mechanical eyeliners = 3 black, 2 deep brown, 1 Steely -Liquid eyeliner pen = 3 -Gel eyeliner = 1 -Brow definer pencils = 1 of each (Brunette, classic Blonde, Blonde) -Mechanical Brow liner Blonde to Brown = 1 -Under eye corrector = 1 #marykaymascara¬† #marykayeyeliners¬† #marykaylashprimer¬† #marykayundereyecorrector¬† #marykaybrowpencils¬†

Jika anda melihat perubahan dalam kepenuhan atau panjang bulu mata anda, anda tidak membayangkan sesuatu. Ia semulajadi untuk bulu mata untuk nipis-sama seperti helai di kepala anda-seperti yang anda matang, kata Zelickson. Untuk memastikan mereka penuh dan cantik, tambahkan suplemen yang menggalakkan pertumbuhan rambut, seperti biotin vitamin B, untuk rutin harian tambahan anda.
ūüĆľMARY KAY LASH PRIMERūüĆľ ūüďéLapisan primer yang jernih ini memberikan anda bulu mata yang lebih kuat, tampak lebih lebat dan dramatik apabila digunakan bersama maskara Mary Kay. ūüďéIa merupakan maskara asas diformulasi cepat kering serta menguatkan dan membantu melentikkan bulu mata yang maksimum. Boleh digunakan tanpa penambahan mascara untuk yang gemar dengan natural look.. Lash Primer tanpa mengelupas serta mudah dibuang.. Dm @ whatsapp 0199478446 Love, shimahashim #marykaylashprimer¬† #marykaycosmetics¬† #marykaykuantan¬† #marykaymalaysia¬†
1) Thickness and Fullness BUILDER with MK Lash & Brow Building Serum Sapukan serum ini sebelum tidur untuk membina bulu mata yang lebih lebat dan penuh. . 2) Strengthening PRIMER with MK Lash Primer Lapisan primer yang jernih ini memberikan anda bulu mata yang lebih kuat, tampak lebih lebat apabila diguna bersama maskara Mary Kay . 3) Eye Opening VOLUME with MK Ultimate Mascara Formula eksklusif dengan kesan maksimum untuk memanjang dan melebatkan bulu mata ini memberikan tampilan bulu mata yang tampak lebat, panjang dan lentik untuk rias sepanjang hari. . 4) WATERPROOF Lash with MK Lash Love Waterproof Mascara Mentakrif dan melebatkan bulu mata dengan formula kalis air. . 5)Impactful DEFINITION with MK Lash Love Mascara Mentakrif dan melebatkan bulu mata, maskara yang sempurna sesuai diguna setiap hari. Sesuai untuk anda yang mahu lentikkan bulu mata yang sedia ada panjng dan lebat. . Ekin 016-6685336 Beauty Consultant . #MaryKay  #MarykayMalaysia  #MaryKayProduct  #MaryKayMakeUp  #MaryKayBeautyConsultant  #MaryKayKL  #MaryKayCheras  #MaryKayLashAndBrowBuildingSerum  #MaryKayLashPrimer  #MaryKayUltimateMascara  #MaryKayLashLoveWaterproofMascara  #MaryKayLashLoveMascara 
Tidak mengandungi minyak. Sgt sesuai dipakai untuk semua jenis kulit.Merupakan salah satu dr supplement dalam produk Mary Kay kerana selain membersihkan solekan pada wajah, dalam masa yg sama ianya mencuci dan melembap.Mengandungi SILIKON yang berfungsi untuk merawat dan menganjalkan kulit dlm satu sapuan. Ini bermakna Oil Free Make Up Remover ni bukan sekadar pencuci mekap tetapi ianya berfungsi utk merawat wajah dan kulit dari kusam akibat pemakaian mekap yang terlalu lama dan juga selamat digunakan untuk mencuci bibir.Mampu menanggalkan kotoran mekap 'Water Proof' dengan satu cucian shj. Malah ia menanggalkan make up dalam cara yang lembut, ringan dan nyaman pd kulit wajah.
Pakaian yang kotor terkena dakwat maka dicuci dengan cuka atau air asam limau. Jika terkena minyak tanah pula, kain itu diwap dahulu sebelum dicuci. Kotor yang terkena minyak pula maka maka dicuci dengan disapukan bedak dan biarkan bedak itu di situ selama beberapa minit kemudian baru basuh. Jika pakaian terkena darah maka dibilas dulu dengan air suam sebelum dibasuh.
Suka mengembara, cuba resipi baru, buat cross-stitch, masuk muzium ‚Äď tapi kebanyakannya sempat buat dalam fikiran saja sebab susahnya nak cari masa terluang! Lebih suka memerhati daripada bercakap (penat kan cakap banyak?) dan sangat menghargai seni. Cara jadi wanita bahagia? Jangan peduli apa kata orang. Jika tak penting, masuk telinga kanan keluar telinga kiri. Jangan biar ia mengganggu emosi dan minda kamu.
Mascara is definitely not included in my current a-little-makeup gear. Duly noted, Emma. Will master how. ūüí™ūüŹľ #prayforSitiFarhah¬† If you are interested with Mary Kay Mascara, there are three ranges of mascara available, together with Lash Primer and Lash and Brow Building Serum. For more details, reach me at +60123422492. I will be more than willing to share ūüėä ūüĆľūüĆłūüĆľ #emmastone¬† #pinterest¬† #beautyquotes¬† #marykaylashes¬† #marykaylashlovemascara¬† #marykaylashlovewaterproofmascara¬† #marykayultimatemascara¬† #marykaylashprimer¬† #marykaylashandbrowbuildingserum¬† #marykaycosmetics¬† #marykaymakeup¬† #marykaymalaysia¬† #marykaykualalumpur¬† #marykayKL¬† #marykaydamansara¬† #marykaytamantun¬†
#farsali  #unicornessence  #hudabeautyrosegoldpalette  #colourpop  #lipprimer  #kyliecosmetics  #maryjok  #marykay  #mymarykaylife  #marykayfoundation  #marykaylashprimer  #abh  #abhilluminator  #rivierailluminator  #marykaytranslucentloosepowder  #marykayskindinaviasettingspray  #marykayskincare  #katvondtattooliner  #katvondshadeandlight  #lipsticklover  #tarte  #maccosmetics  #paintpotchilledonice  #eastermakeup  #easter  #nofilter  #browngirlmakeup  #livingwithRA  #puffyface 

Intern onderdeel van het accessoire. Op de bekleding van het product moet een metalen plaat-logo. Bovendien moeten de hoeken afgerond zijn (in vervalsingen zijn ze scherp). De kleur van het glazuur en de randen van de rand van de plaat moeten dezelfde kleur hebben als de hele zak. Het is ook belangrijk om te vermelden dat de tong van het slot van de binnenzak altijd een metalen opschrift Prada Milano heeft.
Kind of a weird "mid-makeup" picture but I wanted to show you how awesome this eyelash Primer is! It sets you up for smooth mascara application and adds a TON of length and volume to your lashes. This is one of those products have had on my desk forever and never used. Why??!!!!! ... #marykaylashprimer  #biglashes  #whitelashes  #lashboost  #marykay  #makeupartist  #mua 

Jika anda melihat perubahan dalam kepenuhan atau panjang bulu mata anda, anda tidak membayangkan sesuatu. Ia semulajadi untuk bulu mata untuk nipis-sama seperti helai di kepala anda-seperti yang anda matang, kata Zelickson. Untuk memastikan mereka penuh dan cantik, tambahkan suplemen yang menggalakkan pertumbuhan rambut, seperti biotin vitamin B, untuk rutin harian tambahan anda.
×