What if you could give your mascara a little boost?  More length.  More volume.  You can! NEW! Mary Kay Lash Primer, delivers a clear advantage for your mascara and your lashes. The Benefits are clear: Instantly intensifies lash volume and creates longer-looking lashes. Strengthens and helps condition lashes. Lifts lashes and helps them stay curled longer. Coats without flaking, yet easy to remove. Helps mascara glide on, resist flaking and smudging, last longer. #mkbcadleen  #perfecteyelash  #ilovemarykay  #marykaylashprimer 
🌼MARY KAY LASH PRIMER🌼 📎Lapisan primer yang jernih ini memberikan anda bulu mata yang lebih kuat, tampak lebih lebat dan dramatik apabila digunakan bersama maskara Mary Kay. 📎Ia merupakan maskara asas diformulasi cepat kering serta menguatkan dan membantu melentikkan bulu mata yang maksimum. Boleh digunakan tanpa penambahan mascara untuk yang gemar dengan natural look.. Lash Primer tanpa mengelupas serta mudah dibuang.. Dm @ whatsapp 0199478446 Love, shimahashim #marykaylashprimer  #marykaycosmetics  #marykaykuantan  #marykaymalaysia 
Tiada apa-apa jeritan "datang dan dapatkan saya" seperti wink menggoda panjang anda panjang ke arah boo terbaru anda. Tidak semua dari kita diberkati dengan sebatan yang tebal dan indah - yang saya rasa adalah yang menjadikan industri maskara dalam perniagaan. Tetapi anda boleh melakukan perkara lain untuk membantu melembutkan dan menyegarkan bulu mata anda dan menjadikannya lebih lama:
A few of our magic wands! https://www.marykay.com/mlipsey/en-us/products/makeup/eyes/mascara-lashes #marykaycosmetics  #marykayultimatemascara  #marykaylashlovemascara  #marykaylashlovewaterproofmascara  #marykaylashlovelengtheningmascara  #marykaylashintensitymascara  #marykaylashprimer  #marykaylashandbrowbuildingserum  #brows  #lashes  #mascara 

Ada Tanya Bulu mata boleh lebatkan tak??? Boleh...Lash & Brow Building Serum ini boleh lebatkan Bulu mata Dan kening sekali ...Cara pakainya senang sahaja , sebelum tidur , sapukan serum ini pada pangkal bulu mata tau, jangan sapu kat bulu ajee... Pakai di waktu malam , sebab waktu malam kulit kita sangat aktif berbanding Siang.. 💄Perunding Kecantikkan MaryKay Nurul 0103662673 #marykaymintbliss  #marykaymalaysia  #marykaywangsamaju  #marykaysekitarnya  #marykaylashprimer  #marykayultimatemascara  #marykaywomen  #marykaymalaysia  #marykaylipstick  #bulumatalebat  #wangsamajuseksyen2  #setapakkl  #gombak  #uia  #seremban  #perak  #ipoh  #eyeliner  #testimoni  #marykay 

Ada Tanya Bulu mata boleh lebatkan tak??? Boleh...Lash & Brow Building Serum ini boleh lebatkan Bulu mata Dan kening sekali ...Cara pakainya senang sahaja , sebelum tidur , sapukan serum ini pada pangkal bulu mata tau, jangan sapu kat bulu ajee... Pakai di waktu malam , sebab waktu malam kulit kita sangat aktif berbanding Siang.. 💄Perunding Kecantikkan MaryKay Nurul 0103662673 #marykaymintbliss  #marykaymalaysia  #marykaywangsamaju  #marykaysekitarnya  #marykaylashprimer  #marykayultimatemascara  #marykaywomen  #marykaymalaysia  #marykaylipstick  #bulumatalebat  #wangsamajuseksyen2  #setapakkl  #gombak  #uia  #seremban  #perak  #ipoh  #eyeliner  #testimoni  #marykay 


#farsali  #unicornessence  #hudabeautyrosegoldpalette  #colourpop  #lipprimer  #kyliecosmetics  #maryjok  #marykay  #mymarykaylife  #marykayfoundation  #marykaylashprimer  #abh  #abhilluminator  #rivierailluminator  #marykaytranslucentloosepowder  #marykayskindinaviasettingspray  #marykayskincare  #katvondtattooliner  #katvondshadeandlight  #lipsticklover  #tarte  #maccosmetics  #paintpotchilledonice  #eastermakeup  #easter  #nofilter  #browngirlmakeup  #livingwithRA  #puffyface 
Ada kala, wanita suka membandingkan diri dengan bekas kekasih teman lelaki – risau sangatlah kamu tak dapat menandinginya daripada banyak segi. Mungkin bekas kekasih si dia mempunyai kelebihan tersendiri. Tetapi kamu kena ingat, ada sebab mengapa mereka tidak bersama lagi. Mungkin dalam senyap-senyap dia suka periksa e-mel atau mesej telefon si dia. Atau mungkin juga memotong kuku kaki dalam kereta tanpa segan silu. Exes are exes for a reason.
Suka mengembara, cuba resipi baru, buat cross-stitch, masuk muzium – tapi kebanyakannya sempat buat dalam fikiran saja sebab susahnya nak cari masa terluang! Lebih suka memerhati daripada bercakap (penat kan cakap banyak?) dan sangat menghargai seni. Cara jadi wanita bahagia? Jangan peduli apa kata orang. Jika tak penting, masuk telinga kanan keluar telinga kiri. Jangan biar ia mengganggu emosi dan minda kamu.
Kind of a weird "mid-makeup" picture but I wanted to show you how awesome this eyelash Primer is! It sets you up for smooth mascara application and adds a TON of length and volume to your lashes. This is one of those products have had on my desk forever and never used. Why??!!!!! ... #marykaylashprimer  #biglashes  #whitelashes  #lashboost  #marykay  #makeupartist  #mua 
Menegangkan Kulit Muka - Ambil tepung ubi kayu dan mentimun. Timun itu hendaklah disagat atau dihancurkan terlebih dahulu. Kemudian campurkan kedua-duanya dengan air sedikit. Kacau rata dan jangan terlalu cair. Seterusnya, sapukan ke muka dan biarkan ia kering. Kemudian basuh. Dengan cara ini ia dapat menegangkan kulit muka serta menampakkan keputihan di muka.
:⭐ MARY KAY LASH PRIMER ⭐ . Lapisan primer yang jernih ini memberikan anda bulu mata yang lebih kuat, tampak lebih lebat dan dramatik apabila digunakan bersama mascara Mary Kay. Ia merupakan mascara asas diformulasi cepat kering serta menguatkan dan membantu kelentikkan bulu mata yang maksimum. Boleh digunakan tanpa penambahan mascara untuk yang gemar dengan natural look.. Lash Primer tanpa mengelupas serta mudah dibuang.. 😉 016-8606294 Your Mary Kay Independent Beauty Consultant. . #marykaylashprimer  #lashprimer  #marykaymakeup  #marykay  #ilovemarykay  #sayajual  #marykaysarawak  #marykaykuching 
Morningg pretty💋 EYE LASH PRIMER 🔰 Pagi2 morning ni kakak nk share ttg eyelash primer dri Mary Kay😍 Jgn hengat utk skin dgn eye je kena apply primer utk dpt result yg cun, utk lashes pun sama tau! So penggunaan eye primer yg direka khas utk vulu mata ni power pasaiiii👇 💙 Mampu hold maskara supaya long lasting 💙 Gel putih ni mampu menebalkan setiap helaian lash supaya bila awk apply mascara, lashes nampak tebal merimbun 💙 Nak apply lash utk sejenis yg lashes merundum mcm kakak ni, kita sepit dlu kan utk bagi lentik, after you sepit n lentikkan, bila you apply this primer, kelentikan lashes tu maintain, so xde lah lentik seminit jua kan. Bulu mata lentik ni cantik woo 💙 Lashes nampak panjangg 💙 Lashess look lebatt 💙 Merapikan lashes 💙 Gentian nilon dan kapas digunakan utk sikat bulu mata supaya lebih kemas! 💙 Paling best, bila lashes awk lebat panjang merimbun awk dah xyah beriya guna mascara..light2 je pun dh ckup. Scara tak lngsg menjimatkan mascara tu gakkk Masih keliru dgn pilihan primer lash yg terbaik? Heii grab this one it wont let you down i telchuuuu😝😝 Kakak IBC lashes lentik💋 Mysara 013 2195273 #marykaylashprimer  #marykaymascara  #MaryKayBachok  #marykaykosmetik  #marykayjertih  #marykaymekap  #maskaramarykay  #lashprimermarykay  #marykaybesut  #MaryKayTerengganu  #marykayserdang  #marykaypenang  #marykaybangi  #marykayrawang  #marykaykelantan  #kariermarykay 
Menghilangkan Bau Badan - Potongkan limau kasturi dan buangkan bijinya. Kemudian makanlah kulit limau kasturi itu bersama airnya. Amalkan selalu. Badan Ringan Dan Bertenaga Minum air rebusan serai dan halia (yg dititik), kulit kayu manis dan lada hitam. Jika kita meminum air rebusan ini pagi dan malam insyaAllah badan akan menjadi ringan dan bertenaga. Selain itu utk meningkat tenaga wanita, amalkan pengambilan 4 biji telur mentah sehari.
Mencari helah kecantikan untuk membuat mata CANTIK ? Dengan segera mewujudkan ilusi bulu mata yang luar biasa .Dan, 8 daripada 10 wanita bersetuju ia berfungsi seperti maskara yg jernih ! Memperhebatkan penampilan bulu mata yang segar & semula jadi. Cuba Mary Kay® Lash Primer! 📎Lapisan primer yang jernih ini memberikan anda bulu mata yang lebih kuat, tampak lebih lebat dan dramatik apabila digunakan bersama maskara Mary Kay. 📎Ia merupakan maskara asas diformulasi cepat kering serta menguatkan dan membantu melentikkan bulu mata yang maksimum. Boleh digunakan tanpa penambahan mascara untuk yang gemar dengan natural look.. Lash Primer tanpa mengelupas serta mudah dibuang.. Taksuka bulumata palsu pasti mudah dgn Lash PRIMER #siscuba  #marykaylashprimer  #marykaycosmetics  #marykaykemaman  #marykaykuantan  #marykaymalaysia 

Jika anda melihat perubahan dalam kepenuhan atau panjang bulu mata anda, anda tidak membayangkan sesuatu. Ia semulajadi untuk bulu mata untuk nipis-sama seperti helai di kepala anda-seperti yang anda matang, kata Zelickson. Untuk memastikan mereka penuh dan cantik, tambahkan suplemen yang menggalakkan pertumbuhan rambut, seperti biotin vitamin B, untuk rutin harian tambahan anda.
×