Morningg prettyūüíč EYE LASH PRIMER ūüĒį Pagi2 morning ni kakak nk share ttg eyelash primer dri Mary Kayūüėć Jgn hengat utk skin dgn eye je kena apply primer utk dpt result yg cun, utk lashes pun sama tau! So penggunaan eye primer yg direka khas utk vulu mata ni power pasaiiiiūüĎá ūüíô Mampu hold maskara supaya long lasting ūüíô Gel putih ni mampu menebalkan setiap helaian lash supaya bila awk apply mascara, lashes nampak tebal merimbun ūüíô Nak apply lash utk sejenis yg lashes merundum mcm kakak ni, kita sepit dlu kan utk bagi lentik, after you sepit n lentikkan, bila you apply this primer, kelentikan lashes tu maintain, so xde lah lentik seminit jua kan. Bulu mata lentik ni cantik woo ūüíô Lashes nampak panjangg ūüíô Lashess look lebatt ūüíô Merapikan lashes ūüíô Gentian nilon dan kapas digunakan utk sikat bulu mata supaya lebih kemas! ūüíô Paling best, bila lashes awk lebat panjang merimbun awk dah xyah beriya guna mascara..light2 je pun dh ckup. Scara tak lngsg menjimatkan mascara tu gakkk Masih keliru dgn pilihan primer lash yg terbaik? Heii grab this one it wont let you down i telchuuuuūüėĚūüėĚ Kakak IBC lashes lentikūüíč Mysara 013 2195273 #marykaylashprimer¬† #marykaymascara¬† #MaryKayBachok¬† #marykaykosmetik¬† #marykayjertih¬† #marykaymekap¬† #maskaramarykay¬† #lashprimermarykay¬† #marykaybesut¬† #MaryKayTerengganu¬† #marykayserdang¬† #marykaypenang¬† #marykaybangi¬† #marykayrawang¬† #marykaykelantan¬† #kariermarykay¬†
Anda fikir akan mencari produk kecantikan tanpa kekejaman akan sukar, bukan? Walaupun ia melibatkan beberapa penyelidikan, kami terkejut melihat beberapa jenama arus perdana yang mengelak daripada menguji produk mereka pada teman-teman kecil berbulu kami. Oleh itu, semasa anda mungkin tidak memiliki maskara bebas kekejaman atau dua, bagi anda yang tidak, kami telah mengumpulkan mascaras yang sedap sedap yang sedap untuk mengejar anda. Daripada rumusan yang semulajadi yang mendakwa untuk mempromosikan pertumbuhan kepada tong disesuaikan baru yang menyesuaikan diri dengan sebatan penuh dan / atau lebih panjang, teruskan membaca untuk roundup kami mascaras bebas kekejaman yang terbaik di pasaran.
@anastasiabeverlyhills you killed it with your #softglam  LOVED playing with these colors and can’t wait to try #norvinapalette  . Where did I get my burgundy liner? It’s my shadow! Tip of the day: wet your liner brush with your setting spray and sip it into your shadow and it will make a great eyeliner. #anastasiabeverlyhills  #softglampalette  #browpomade  #makeup  #makeuptips  #makeupartist  #beauty  #muavesmokeyeye  #inlove  #tutorialmakeup  #turorialtuesday  #marykayeyeprimer  #marykayfaceprimer  #marykaymattewearfoundation  #marykaylashprimer  #marykaylashintensitymascara  #marykayconcealer  #morphebrushes  #toofacedsunbunnybronzer  ##benefitcosmeticshoola  #toofacedcandlelightglow  @ultabeauty
Ada Tanya Bulu mata boleh lebatkan tak??? Boleh...Lash & Brow Building Serum ini boleh lebatkan Bulu mata Dan kening sekali ...Cara pakainya senang sahaja , sebelum tidur , sapukan serum ini pada pangkal bulu mata tau, jangan sapu kat bulu ajee... Pakai di waktu malam , sebab waktu malam kulit kita sangat aktif berbanding Siang.. ūüíĄ Perunding Kecantikkan MaryKay Maznin 01119706957 #marykaymintbliss¬† #marykaymalaysia¬† #marykaywangsamaju¬† #marykaysekitarnya¬† #marykaylashprimer¬† #marykayultimatemascara¬† #marykaywomen¬† #marykaymalaysia¬† #marykaylipstick¬† #bulumatalebat¬† #wangsamajuseksyen2¬† #setapakkl¬† #gombak¬† #uia¬† #seremban¬† #perak¬† #ipoh¬† #eyeliner¬† #testimoni¬† #marykay¬†

Beauty Tip Tuesday!ūüíčūüíĄ Curl lashes, then apply Mary Kay Lash Primer, placing it as close to base of lash line as possible. Gently wiggle the brush back and forth up to the tip of the lashes to get an even coat on entire lash. Next, using the tip of the brush, apply a little mascara for intense flawless lashes! ūüíüūüíč #lovemymklife¬† #beautytiptuesday¬† #flawlesslashes¬† #marykaylashprimer¬†
(FACE) #Marykayprimer  #katvondlockitfoundation  #katvondlockitconcealer  #katvondshadelightcontourpalette  #toofacedloveflush  Color:LoveHangover #anastasiabeverlyhillsglowkit  Gleam Color:Mimosa (EYEBROWS) #anastasiabeverlyhillsbrowdefiner  Color:DarkBrown (EYES) #anastasiabeverlyhillsworldtraveler  Shadow:Bellini #loracmegapropalette  Shadow:Sepia,Copper #marykayeyeliner  Color:Black #marykaylashprimer  #marykaylashlovelengtheningmascara  Color:Black #anastasiabeverlyhillsliquidlipstick  Colors:Retro Coral, Carina. (LIPS) #kylielipkit  Color:Dolce K

Assalamualaikum..hye semua ūüėäūüėä Teringin nak bulu mata yang lebat & lentik?? . . Boleh..TAPI DENGAN SATU SYARAT! jangan sesekali tukar ciptaan Allah tau ūüė°.. Jangan pakai bulu mata palsu, jangan tanam bulu mata palsu..Allah marah..haaa..pakai mascara xpe ūüėäūüėä.. . . . Tapi sebelum pakai mascara tu, pakai la primer dulu..komfem lebih lentik bulu mata uolls tau.. ūüíč‚̧ūüĆĻ . . #mascara¬† #mascaraprimer¬† #lash¬† #lashprimer¬† #marykay¬† #marykayprimer¬† #marykaymascara¬† #mascaramarykay¬† #marykaylashprimer¬† #lashprimermarykay¬† #marykaymalaysia¬† #marykayperak¬† #marykaytanjungmalim¬† #marykayupsi¬† #mkizyannadzirah¬† #bulumatacantik¬† #bulumatalentik¬† #bulumatalawa¬†
Salah satu sikat berus kegemaran saya ialah MAC 214 Short Shader Brush ($ 25.00). Berus MAC adalah mahal, tetapi anda benar-benar tidak boleh salah dengan mereka, dan, jika anda menjaga mereka dengan baik, mereka kekal selama-lamanya. Tetapi jika anda lebih suka sesuatu yang lebih murah, selalu ada E.L.F Essential Smudge Brush ($ 1.00). Ia juga pekerjaan yang hebat.
Mascara is definitely not included in my current a-little-makeup gear. Duly noted, Emma. Will master how. ūüí™ūüŹľ #prayforSitiFarhah¬† If you are interested with Mary Kay Mascara, there are three ranges of mascara available, together with Lash Primer and Lash and Brow Building Serum. For more details, reach me at +60123422492. I will be more than willing to share ūüėä ūüĆľūüĆłūüĆľ #emmastone¬† #pinterest¬† #beautyquotes¬† #marykaylashes¬† #marykaylashlovemascara¬† #marykaylashlovewaterproofmascara¬† #marykayultimatemascara¬† #marykaylashprimer¬† #marykaylashandbrowbuildingserum¬† #marykaycosmetics¬† #marykaymakeup¬† #marykaymalaysia¬† #marykaykualalumpur¬† #marykayKL¬† #marykaydamansara¬† #marykaytamantun¬†
@anastasiabeverlyhills you killed it with your #softglam  LOVED playing with these colors and can’t wait to try #norvinapalette  . Where did I get my burgundy liner? It’s my shadow! Tip of the day: wet your liner brush with your setting spray and sip it into your shadow and it will make a great eyeliner. #anastasiabeverlyhills  #softglampalette  #browpomade  #makeup  #makeuptips  #makeupartist  #beauty  #muavesmokeyeye  #inlove  #tutorialmakeup  #turorialtuesday  #marykayeyeprimer  #marykayfaceprimer  #marykaymattewearfoundation  #marykaylashprimer  #marykaylashintensitymascara  #marykayconcealer  #morphebrushes  #toofacedsunbunnybronzer  ##benefitcosmeticshoola  #toofacedcandlelightglow  @ultabeauty
Ada Tanya Bulu mata boleh lebatkan tak??? Boleh...Lash & Brow Building Serum ini boleh lebatkan Bulu mata Dan kening sekali ...Cara pakainya senang sahaja , sebelum tidur , sapukan serum ini pada pangkal bulu mata tau, jangan sapu kat bulu ajee... Pakai di waktu malam , sebab waktu malam kulit kita sangat aktif berbanding Siang.. ūüíĄPerunding Kecantikkan MaryKay Nurul 0103662673 #marykaymintbliss¬† #marykaymalaysia¬† #marykaywangsamaju¬† #marykaysekitarnya¬† #marykaylashprimer¬† #marykayultimatemascara¬† #marykaywomen¬† #marykaymalaysia¬† #marykaylipstick¬† #bulumatalebat¬† #wangsamajuseksyen2¬† #setapakkl¬† #gombak¬† #uia¬† #seremban¬† #perak¬† #ipoh¬† #eyeliner¬† #testimoni¬† #marykay¬†
Selalunya pelajar-pelajar sering merungut apabila tibanya hari peperiksaan bulanan ataupun peperiksaan akhir. Mulalah timbulnya rasa stress dan ingin menuding sesuatu kesalahan pada perkara yang lain, sebagai contoh pensyarah atau guru tak pandai mengajar, masa tak cukup, kawan yang mengajak bermain, ibu bapa yang tidak faham dan pelbagai lagi.Inilah realiti seorang pelajar di dalam menempuhi alam belajar. Sekarang pelajar-pelajar cuba ambil kesempatan merenung akan permasalahan di dalam pembelajaran anda. Ingat! gunakanlah tempoh 24 jam sehari dengan berkualiti apabila tibanya peperiksaan. 
Tingkatkan aktiviti fizikal anda. Latih diri berjalan sekurang-kurangnya 400 meter sehari. Anda tidak semestinya perlu pergi ke gym atau berjogging di padang permainan. Objektif utama adalah untuk membakar lebih banyak kalori. Lakukan aktiviti seperti park kereta anda lebih jauh dari destinasi yang      hendak dituju dan pilih untuk menggunakan tangga daripada menggunakan lif.
Check out my wing!!! I still need some practice, but the brush on this liquid eyeliner makes it easy to get the look I want. *****Also this..... I'm currently rocking 2 bald spots on my left eye from eyelashes falling out.....awesomeūüėĎ The lash primer has helped to add fullness where I need it and lengthen what I already have. I am also one that has flakes and smudges at the end of the day from my mascara, but the lash primer wins again! #marykayliquideyeliner¬† #marykaylashprimer¬† #myfirstMKduckface¬† ūüź•
Mascara Mary Kayūüėćūüėć ūüĆłLash primer: utk lembutkan bulu mata. Pakai sblm sapu mascara..so mascara x bergumpal kat bulu mata. Senang sapuan dan nampak lebih lentik ūüĆł lash love : utk nak nampak bulu mata lentik tapi x over. Daily use..sesuai pakai sebelum gi kerja. Sgt ringan x rasa mcm pakai mascara. Utk first timer...mudah pakai lash love ūüĆł lash love waterproof : sama mcm lash love cuma formula kalis air. Kalau tgh cuti solat tu...sesuai pakai ūüĆł ultimate mascara: nak bagi nampak bulu mata lebih tebal....ala ala hindustan tu..tebal dan lentik. Cara pakai: Lash primer > lash love > ultimate.....ūüíÉ confirm bulu mata Hindustan. Selamat mencuba. #marykaybandarputra¬† #marykaykulai¬† #marykaymascara¬† #marykaylashlove¬† #marykaylashprimer¬† #marykayultimate¬† #marykaylashlovewaterproof¬†
Ia mungkin kelihatan seperti impian setiap gadis untuk mempunyai sebatan panjang, tetapi mungkin untuk bulu mata anda terlalu panjang; ia boleh menjadi menyakitkan dan menyusahkan. Hormon yang sangat aktif (yang sama yang boleh menyebabkan unibrows!) Kadang-kadang menyebabkan bulu mata berkembang menjadi panjang keterlaluan. Sekiranya bulu mata anda perlu dipotong, anda boleh DIY-tetapi Zelickson mengesyorkan melihat artis solek profesional untuk kali pertama mempelajari tali. Kemudian, investasikan dalam sepasang gunting iris untuk mengekalkan anda.
×