Ada Tanya Bulu mata boleh lebatkan tak??? Boleh...Lash & Brow Building Serum ini boleh lebatkan Bulu mata Dan kening sekali ...Cara pakainya senang sahaja , sebelum tidur , sapukan serum ini pada pangkal bulu mata tau, jangan sapu kat bulu ajee... Pakai di waktu malam , sebab waktu malam kulit kita sangat aktif berbanding Siang.. ūüíĄ Perunding Kecantikkan MaryKay Maznin 01119706957 #marykaymintbliss¬† #marykaymalaysia¬† #marykaywangsamaju¬† #marykaysekitarnya¬† #marykaylashprimer¬† #marykayultimatemascara¬† #marykaywomen¬† #marykaymalaysia¬† #marykaylipstick¬† #bulumatalebat¬† #wangsamajuseksyen2¬† #setapakkl¬† #gombak¬† #uia¬† #seremban¬† #perak¬† #ipoh¬† #eyeliner¬† #testimoni¬† #marykay¬†
#Bedhead¬† & #makeup¬† #flossin¬† #nofilter¬†ūüí• ūüíĄ #redmio¬† #marykaymattelipstick¬† #LashIntensity¬† #Mascara¬† ‚ėÜOne Coat ~ I don't need falsies with this stuff ūüĎĆ . . . @casandradoesmarykay #marykaymattefoundation¬† #marykaycccream¬† #perfectingconcealer¬† DeepIvory #Thebest¬† #mymk¬† #makeupjunkie¬† #art¬† #redlipstick¬† #bestlipstickever¬† #betterthanchanel¬† #marykaylashprimer¬†

Add dramatic definition to your eyes to create fuller lashes when you use lash primer as a basecoat under mascara. Or wear the clear formula alone for a natural look. ‚̧instantly intensifies lash volume and creates longer-looking lashes ‚̧lifts lashes and helps them stay curled for longer ‚̧ coats without flaking, yet removes effortlessly ‚̧helps mascara wear for longer Lashes that look long and lush are great but our Mary Kay Scientist wanted more, so they formulated our lash primer with our exclusive complex containning pro vitamin B5 (panthenol) and Phytantriol. This complex ‚úĒadds moisture to eyelashes ‚úĒMakes the primer easy to apply ‚úĒprevents lash breakage ‚úĒLeaves lashes feeingl healthy and nourished To Apply, place brush at the base of the laahes and sweep from root to tip, coating all lashes. Before allowing the primer to dry immediately apply your favourite Mary Kay Mascara to the lashes . #lashprimer¬† #lashesonfleek¬† #healthylashes¬† #beauty¬† #makeup¬† #mascara¬† #lookinggood¬† #marykay¬† #marykayuk¬† #mymklife¬† #marykayindependentbeautyconsultant¬† #mymkcustomer¬† #marykaylashprimer¬†
Kurangkan Pengambilan Garam - Jangan makan gelojoh kerana ketika anda menelan terlalu cepat, udara tertahan dalam usus dan membentuk gas yang dapat mengakibatkan penggelembungan perut. Duduk ketika makan dan kunyah makan secara perlahan-lahan. Makanan yang tidak terkunyah menjadi bahagian-bahagian kecil tidak dapat dicerna dengan sempurna yang kemudian menghasilkan banyak gas yang menimbulkan penggelembungan.
If someone tells you that your lashes are too big, stop talking to them! You don‚Äôt need that kind of negativity in your life ūüôĆ‚ėēÔłŹ ūüíē ūüėā #monday¬† #mondays¬† #coffee¬† #mascara¬† #marykaymascara¬† #marykaylashintensity¬† #marykaylashprimer¬† #marykaylashlove¬† #marykaylashintensitymascara¬† #marykaylashlovemascara¬† #marykaylashes¬† #marykaylashserum¬† #marykaylashserumworks¬† #lashes¬† #makeup¬† #makeupjunkie¬† #makeuplover¬† #marykayjcaligiuri¬† #productjunkie¬† #love¬† #lovemyjob¬† #lovemarykay¬† #ilovetheseproducts¬†
Kind of a weird "mid-makeup" picture but I wanted to show you how awesome this eyelash Primer is! It sets you up for smooth mascara application and adds a TON of length and volume to your lashes. This is one of those products have had on my desk forever and never used. Why??!!!!! ... #marykaylashprimer  #biglashes  #whitelashes  #lashboost  #marykay  #makeupartist  #mua 
Assalamualaikum..hye semua ūüėäūüėä . Teringin nak bulu mata yang lebat & lentik?? Boleh..TAPI DENGAN SATU SYARAT! jangan sesekali tukar ciptaan Allah tau ūüė°.. . Jangan pakai bulu mata palsu, jangan tanam bulu mata palsu..Allah marah..haaa..pakai mascara xpe ūüėäūüėä.. . Tapi sebelum pakai mascara tu, pakai la primer dulu..komfem lebih lentik bulu mata uolls tau.. ūüíč‚̧ūüĆĻ . #mascara¬† #mascaraprimer¬† #lash¬† #lashprimer¬† #marykay¬† #marykayprimer¬† #marykaymascara¬† #mascaramarykay¬† #marykaylashprimer¬† #lashprimermarykay¬† #marykaymalaysia¬† #marykayperak¬† #marykaytanjungmalim¬† #marykayupsi¬† #mkizyannadzirah¬† #bulumatacantik¬† #bulumatalentik¬† #bulumatalawa¬†

ūüėėMARY KAY LASH PRIMERūüėć . ‚ô°Lapisan primer yang jernih ini memberikan uolls bulu mata yang lebih kuat,tampak lebih lebat apabila diguna bersama Mascara MK. . More info atau ingin membina kerjaya sebagai Perunding Kecantikan? ūüĎáūüĎáūüĎáūüĎáūüĎá WhatsApp #dottypoaad¬† 017-2262774 . #marykay¬† #marykaymalaysia¬† #marykaylashprimer¬† #lashprimer¬† #melentikkanbulumata¬† #memanjangkanbulumata¬†
If someone tells you that your lashes are too big, stop talking to them! You don‚Äôt need that kind of negativity in your life ūüôĆ‚ėēÔłŹ ūüíē ūüėā #monday¬† #mondays¬† #coffee¬† #mascara¬† #marykaymascara¬† #marykaylashintensity¬† #marykaylashprimer¬† #marykaylashlove¬† #marykaylashintensitymascara¬† #marykaylashlovemascara¬† #marykaylashes¬† #marykaylashserum¬† #marykaylashserumworks¬† #lashes¬† #makeup¬† #makeupjunkie¬† #makeuplover¬† #marykayjcaligiuri¬† #productjunkie¬† #love¬† #lovemyjob¬† #lovemarykay¬† #ilovetheseproducts¬†

Morningg prettyūüíč EYE LASH PRIMER ūüĒį Pagi2 morning ni kakak nk share ttg eyelash primer dri Mary Kayūüėć Jgn hengat utk skin dgn eye je kena apply primer utk dpt result yg cun, utk lashes pun sama tau! So penggunaan eye primer yg direka khas utk vulu mata ni power pasaiiiiūüĎá ūüíô Mampu hold maskara supaya long lasting ūüíô Gel putih ni mampu menebalkan setiap helaian lash supaya bila awk apply mascara, lashes nampak tebal merimbun ūüíô Nak apply lash utk sejenis yg lashes merundum mcm kakak ni, kita sepit dlu kan utk bagi lentik, after you sepit n lentikkan, bila you apply this primer, kelentikan lashes tu maintain, so xde lah lentik seminit jua kan. Bulu mata lentik ni cantik woo ūüíô Lashes nampak panjangg ūüíô Lashess look lebatt ūüíô Merapikan lashes ūüíô Gentian nilon dan kapas digunakan utk sikat bulu mata supaya lebih kemas! ūüíô Paling best, bila lashes awk lebat panjang merimbun awk dah xyah beriya guna mascara..light2 je pun dh ckup. Scara tak lngsg menjimatkan mascara tu gakkk Masih keliru dgn pilihan primer lash yg terbaik? Heii grab this one it wont let you down i telchuuuuūüėĚūüėĚ Kakak IBC lashes lentikūüíč Mysara 013 2195273 #marykaylashprimer¬† #marykaymascara¬† #MaryKayBachok¬† #marykaykosmetik¬† #marykayjertih¬† #marykaymekap¬† #maskaramarykay¬† #lashprimermarykay¬† #marykaybesut¬† #MaryKayTerengganu¬† #marykayserdang¬† #marykaypenang¬† #marykaybangi¬† #marykayrawang¬† #marykaykelantan¬† #kariermarykay¬†

Rushed and done on the bus makeup! #casinoroyale  #farsali  #unicornessence  #hudabeautyrosegoldpalette  #nyx  #nyxglitterprimer  #nyxglitter  #colourpop  #lipprimer  #kyliecosmetics  #leo  #lipsticklover  #marykay  #mymarykaylife  #marykayfoundation  #marykaylashintensitymascara  #marykaylashprimer  #abh  #abhilluminator  #rivierailluminator  #katvondinkliner  #marykaytranslucentloosepowder  #marykayskindinaviasettingspray  #marykayskincare  #afterdancingallnight  #browngirlmakeup  #livingwithRA 
Maskara ini mempunyai dua sisi. Satu ciri berus yang sengit yang sesuai hanya untuk menyentuh kening anda. Sisi lain adalah handier. Ia mempunyai sikat yang memisahkan sebatan dan menghilangkan gumpalan hanya selepas aplikasi mascara. Kegemaran saya adalah logam. Anda perlu lebih berhati-hati dengan mereka, tetapi mereka bekerja lebih baik daripada yang plastik murah.

ūüéÄ MARY KAY ULTIMATE MASCARA ūüéÄ . Nak mata tampak lebih besar dan menawan‚Ěďūüėćūüėć. . Formula eksklusif dengan kesan maksimum untuk memanjang dan melebatkan bulu mata ini memberikan tampilan bulu mata yang tampak lebat, panjang dan lentik untuk rias sepanjang hari. . Love ‚̧ԳŹ, FATIN, Beauty Consultant Mary Kay +6014.522.8460 . #ilovemarykay¬† #marykaybeautyconsultant¬† #marykaycheras¬† #marykayproduk¬† #marykaycosmetics¬† #eyelashes¬† #marykaylashprimer¬† #marykaymascara¬† #mascara¬† #lashprimer¬† #marykayultimate¬† #marykayultimatemascara¬† #ultimatemascara¬† #bigeyes¬†


Keadaan ini terjadi kerana di dalam air mani lelaki terkandung berjuta-juta benih yang berbentuk seperti Y dan X, sementara di dalam benih perempuan pula terkandung benih X sahaja. Sekiranya benih lelaki yang berbentuk X bercantum dengan benih perempuan maka ia akan menghasilkan XX iaitu anak perempuan. Manakala benih lelaki yang berbentuk Y apabila bercantum dengan benih perempuan akan menghasilkan XY iaitu anak lelaki.
Morningg prettyūüíč EYE LASH PRIMER ūüĒį Pagi2 morning ni kakak nk share ttg eyelash primer dri Mary Kayūüėć Jgn hengat utk skin dgn eye je kena apply primer utk dpt result yg cun, utk lashes pun sama tau! So penggunaan eye primer yg direka khas utk vulu mata ni power pasaiiiiūüĎá ūüíô Mampu hold maskara supaya long lasting ūüíô Gel putih ni mampu menebalkan setiap helaian lash supaya bila awk apply mascara, lashes nampak tebal merimbun ūüíô Nak apply lash utk sejenis yg lashes merundum mcm kakak ni, kita sepit dlu kan utk bagi lentik, after you sepit n lentikkan, bila you apply this primer, kelentikan lashes tu maintain, so xde lah lentik seminit jua kan. Bulu mata lentik ni cantik woo ūüíô Lashes nampak panjangg ūüíô Lashess look lebatt ūüíô Merapikan lashes ūüíô Gentian nilon dan kapas digunakan utk sikat bulu mata supaya lebih kemas! ūüíô Paling best, bila lashes awk lebat panjang merimbun awk dah xyah beriya guna mascara..light2 je pun dh ckup. Scara tak lngsg menjimatkan mascara tu gakkk Masih keliru dgn pilihan primer lash yg terbaik? Heii grab this one it wont let you down i telchuuuuūüėĚūüėĚ Kakak IBC lashes lentikūüíč Mysara 013 2195273 #marykaylashprimer¬† #marykaymascara¬† #MaryKayBachok¬† #marykaykosmetik¬† #marykayjertih¬† #marykaymekap¬† #maskaramarykay¬† #lashprimermarykay¬† #marykaybesut¬† #MaryKayTerengganu¬† #marykayserdang¬† #marykaypenang¬† #marykaybangi¬† #marykayrawang¬† #marykaykelantan¬† #kariermarykay¬†
Pernahkah anda melihat sekumpulan semut yang melata di merata tempat? Perhatikan bagaimana mereka bekerjasama mengangkat cebisan makanan, manisan atau sebagainya. Apabila kita kacau semut yang banyak itu, kita tiup-tiup mereka, akan bertempiaran larilah  ke sana sini. Kemudian tidak lama kemudian, kita akan lihat semut akan kembali membuat kumpulan yang sama seperti tadi, sama-sama lagi melakukan kerja yang sama. Hanya ajalnya sahaja yang memisahkan tindakan mereka itu.
×