Pernahkah anda melihat sekumpulan semut yang melata di merata tempat? Perhatikan bagaimana mereka bekerjasama mengangkat cebisan makanan, manisan atau sebagainya. Apabila kita kacau semut yang banyak itu, kita tiup-tiup mereka, akan bertempiaran larilah  ke sana sini. Kemudian tidak lama kemudian, kita akan lihat semut akan kembali membuat kumpulan yang sama seperti tadi, sama-sama lagi melakukan kerja yang sama. Hanya ajalnya sahaja yang memisahkan tindakan mereka itu.
MARY KAY Lash Primer 8g PRE-ORDER Whatsapp 012-5804012 for the price ♡ Free postage ♡ Free MK cosmetics/skincare samples Notes: 1. Add dramatic definition to your eyes to create fuller lashes when used as a basecoat under mascara 2. Or wear the clear formula alone for a natural look 3. Instantly intensifies lash volume and creates longer-looking lashes 4. Lifts lashes and helps them stay curled longer 5. Coats without flaking, yet removes effortlessly 6. Helps mascara wear longer 7. Glycerin helps condition and smooth the skin by adding, attracting or retaining moisture 8. Aloe Leaf Juice (Aloe barbadensis) is a soothing agent known for its calming properties 9. Allantoin is a conditioner that improves the appearance of skin #PS4uMaryKay  #PS4uEye  #PS4uBase  #marykay  #marykaymalaysia  #marykayskincare  #marykaymakeup  #marykaycosmetics  #marykaycosmetic  #marykaymy  #marykaylovers  #marykaylashprimer  #marykaylashbase  #marykaylash  #marykayprimer  #marykaybase  #marykayeye  #marykayeyemakeup 
Why you need to be using primers if you're not already!! Lash and face primers are a must. They make SUCH a difference! I've linked my favorite products on the blog. . . . . . #honestlywest  #fashionblog  #fashionblogger  #beauty  #lashprimer  #faceprimer  #beautyreview  #marykay  #marykaylashprimer  #younique  #youniquemakeup  #youniqueprimer  @kellybrock @melansco
Hai uols... nak bulu mata panjang dan lebat serta sihat?? Shikin ada penyelesaiannya.. 👇👇👇 . LASH PRIMER MARYKAY 💐menambahkn kelebatan mata n mencipta bulu mata yg tampak lebih panjang dgn serta merta. 💐 berus dwi-fungsi direka khas dgn menggabungkn gentian kapas n nilon utk menyalut n menyikat bulu mata. 💐mengukuh n merapikn bulu mata 💐melentikkn bulu mata n membntu lentikn bulu mata kekal lebih lama. . So.. katakn tidak pada bulu mata palsu ☺ Shikin 0195818095 Beauty Consultant marykay #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #MaryKayMy  #MaryKayKualaLumpur  #MaryKayKL  #MaryKaySelangor  #MaryKaySkincare  #marykaysabah  #MaryKayCosmetics  #marykaysarawak  #MaryKayProducts  #KosmetikTerbaik  #BeautyConsultant  #MakeUpArtisMalaysia  #SayaJualKosmetik  #MakeUp  #MakeUpClass  #Mascara  #MascaraMaryKay  #MaryKayMascara  #LashPrimer  #LashPrimerMaryKay  #MaryKayLashPrimer  #LashSpa  #Lash  #Lashes  #BuluMata  #BuluMataLentik  #BuluMataLebat  #BuluMataPanjang 
Suka mengembara, cuba resipi baru, buat cross-stitch, masuk muzium – tapi kebanyakannya sempat buat dalam fikiran saja sebab susahnya nak cari masa terluang! Lebih suka memerhati daripada bercakap (penat kan cakap banyak?) dan sangat menghargai seni. Cara jadi wanita bahagia? Jangan peduli apa kata orang. Jika tak penting, masuk telinga kanan keluar telinga kiri. Jangan biar ia mengganggu emosi dan minda kamu.
Selalunya pelajar-pelajar sering merungut apabila tibanya hari peperiksaan bulanan ataupun peperiksaan akhir. Mulalah timbulnya rasa stress dan ingin menuding sesuatu kesalahan pada perkara yang lain, sebagai contoh pensyarah atau guru tak pandai mengajar, masa tak cukup, kawan yang mengajak bermain, ibu bapa yang tidak faham dan pelbagai lagi.Inilah realiti seorang pelajar di dalam menempuhi alam belajar. Sekarang pelajar-pelajar cuba ambil kesempatan merenung akan permasalahan di dalam pembelajaran anda. Ingat! gunakanlah tempoh 24 jam sehari dengan berkualiti apabila tibanya peperiksaan. 
Kebanyakan wanita inginkan bulu mata yang tampak lebih panjang dan lebat. Betul tak? Baik ngaku cepat... Hehe. Nak tau rahsia bulu mata tampak lebih panjang dan lebat tak? Teruskan membaca k 👇 Pakailah Lash Primer ni! Bulu mata anda akan tampak lebih panjang dan lebat dengan serta-merta! Bestnya! 😍 Lash Primer ni tak berwarna tau (jernih). Jadi, anda boleh pakai dengan mascara yang mempunyai warna, ataupun pakai Lash Primer ni je pun dah cukup. Tak de masalah 👌 Nak buat Lash Spa tak? Meh roger Qila meh 😉 Aqilah Jamaludin 0194491701 Senior Consultant #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #MaryKayMy  #MaryKayKualaLumpur  #MaryKayKL  #MaryKaySelangor  #MaryKayPuncakAlam  #MaryKaySkincare  #MaryKayCosmetics  #MaryKayProducts  #KosmetikTerbaik  #BeautyConsultant  #MakeUpArtisMalaysia  #SayaJualKosmetik  #MakeUp  #MakeUpClass  #Mascara  #MascaraMaryKay  #MaryKayMascara  #LashPrimer  #LashPrimerMaryKay  #MaryKayLashPrimer  #LashSpa  #Lash  #Lashes  #BuluMata  #BuluMataLentik  #BuluMataLebat  #BuluMataPanjang 
Saya tidak menggunakan berus spoolie sering, tetapi mereka boleh sangat berguna. Anda boleh menyikat anda melalui alis anda, hanya selepas anda menggunakan pensil anda. Ia akan membantu menggabungkan warna dan nada ke bawah untuk melihat lebih semula jadi. Anda juga boleh menggunakannya untuk membuang rumpun dari bulu mata selepas menggunakan maskara.

RAMBUT WEFT HAIR EXTENSION WANNA BULAN PELUPUSAN TANPA TANGAN RAMBUT TOUPEE HAIR BUNDLE HAIR WEAVE HAIR WEAVING Virgin Brazilian rambut Virgin Indian rambut Virgin Malaysian rambut Virgin Peruvian rambut Virgin Cina rambut Virgin Kemboja rambut Virgin Mongolia rambut Rusia klip rambut dalam sambungan rambut pita di rambut sambungan I-tip rambut Sambungan rambut U-tip Sambungan rambut Tambahan rambut Flat-tip Tambahan rambut cincin rambut Nano cincin rambut sambungan Sambungan Rambut Tambahan rambut ekor pada Pita Extensionsion rambut pada rambut Tambahan tongkat rambut Tambahan rambut prebonded sambungan rambut Kuku-ujung rambut Tambahan mikro gelung Sambungan rambut Mikro manik Rambut Pelipat flip dalam sambungan rambut renda panjang rambut palsu rambut palsu lace depan 360 rambut palsu 360 rambut palsu lace 360 renda rambut rambut palsu glueless bahagian-bahagian rambut palsu sutera atas rambut palsu asas rambut palsu rambut palsu rambut palsu rambut palsu wig rambut rambut Eropah rambut sekeping renda penutupan sutera asas penutupan sutera atas penutupan sebatan Strip Pelepasan bulu mata bulu mata Individu Bulu mata bulu mata palsu palsu eyewinker Strip lash Lash Extensiones suar bulu mata jumlah peminat bulu mata bulu mata bulu mata bulu mata bulu mata bulu mata bulu mata bulu mata bulu mata bulu mata bulu mata bulu mata bulu mata bulu bulu mata bulu bulu mata bulu camelia bulu bulu camelia bulu mata bulu mata bulu camelia
×